Posted on Geef een reactie

10 tips om uw huis te versieren door weinig geld uit te geven

Bent u uw eerste appartement aan het inrichten of wilt u uw interieur renoveren zonder al te veel geld uit te geven? We hebben enkele tips voorbereid om te investeren in kleine veranderingen die het uiterlijk zullen vernieuwen en meer persoonlijkheid zullen geven aan het project zonder grote investeringen. Kijk eens:

Accessoires
Kussens zijn meestal de eerste items die we bedenken om het decor te vernieuwen. Investeren in nieuwe accessoires is een geweldige uitweg.

Deze groep omvat ook tapijten en schilderijen – deze laatste kunnen helpen om een persoonlijk tintje te geven en de hobby’s en smaken van de bewoners weer te geven.

Maar pas op dat je niet te donkere tinten kiest die het gevoel kunnen geven dat de ruimte kleiner en donkerder is.

Planken
Goede bondgenoten, naast de ondersteuning voor decoratieve objecten, de planken helpen om de omgeving te organiseren, waardoor alles altijd bij de hand en kan bezetten alle kamers van het huis, van de badkamer tot de keuken.

Een andere optie met dezelfde functionaliteit is de houten kisten, die lage kosten hebben en kunnen dienen als een niche om boeken op te slaan, geschikt voor flessen wijn, onder andere voor gebruik. Als ze gestapeld worden, worden het planken.

Gordijnen
Kies voor langere modellen, ze zijn beter geschikt voor deuren en ramen en hebben een elegantere afwerking. Een ander voordeel is dat ze het milieu gezelliger maken.

Gordijnstoffen moeten de stijl van het decor volgen. Het is de moeite waard om met tonen te spelen en te wedden op een zachtere kleur, maar niet erg neutraal.

De huidige trends van gordijnstoffen zijn de roze tinten, die het palet van aardse kleuren van de ruimte versterken.

Lijmen en schilderen
De stickers zijn geweldig voor degenen die het uiterlijk van objecten en muren willen veranderen zonder te veel uit te geven.

Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld koelkasten, minifilters, filters, koffiezetapparaten en andere apparaten te plakken die bij de nieuwe decoratie passen, zonder dat u geld hoeft uit te geven om het apparaat voor een nieuwe te vervangen.

De geometrische vormen zijn bij alles inbegrepen: het is de moeite waard om te wedden op balstickers en driehoeken voor de muren. U kunt ook een muur markeren door een andere kleur toe te voegen.

Vermijd donkere tinten in kleine ruimtes, en als je een sticker, behang of verf op een muur gebruikt, laat dit dan het enige aandachtspunt zijn, zodat je het milieu niet verwarrend maakt.

Verlichting
Verlichting is een zeer belangrijk punt in de decoratie. Investeren in armaturen die het mogelijk maken om van richting te veranderen en nieuwe lichtpunten toe te voegen, zoals spotrails, kan voordeliger zijn dan ingebouwde versies.

Dit type maakt het mogelijk om de spots aan te passen aan nieuwe lay-outs. Als de bewoner de bank wil vervangen door een groter model of een fauteuil wil toevoegen, kan de rail de positie van de spots veranderen en ze naar de nieuwe stukken leiden, en is er de mogelijkheid om het aantal lichtpunten te verhogen of te verlagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *