Posted on Geef een reactie

Alles over de kenmerken van meubelstoffen

Het belangrijkste doel van een meubelstof is om je huis te decoreren met het doel deze aantrekkelijker te maken. Het is daarom zeer belangrijk de juiste stoffen te kiezen voor het aankleden, bedekken en vooral versieren van je interieur volgens jou eigen smaak en voorkeur! Houd er rekening mee dat er bijna net zoveel toepassingen als dat er stoffen zijn. Daarom zullen we je proberen alle nodige uitleg te geven, zodat je de juiste keuze kunt maken tussen de verschillende interieurstoffen die in onze meubelstoffen groothandel worden aangeboden! De meubelstoffen die op onze exclusieve meubelstoffen groothandel website worden aangeboden, geven je de mogelijkheid om al je meubels (banken, stoelen, tafels …) te bekleden, maar ook voor het maken van je gordijnen of bijvoorbeeld een decoratief tafelkleed. In onze online linnen meubelstoffen groothandel vind je alle soorten stof die je maar kunt bedenken. Onze stoffen zijn gemakkelijk te bewerken en zijn ook erg populair voor het maken van interieuraccessoires, creatieve hobby’s, tijdelijke decoraties en voor vele andere functies.

Kenmerken van de bekleding

Er zijn veel kenmerken die de ene stof van de andere kunnen onderscheiden in onze linnen meubelstoffen groothandel. De belangrijkste zijn de breedte en het gramgewicht van de stof (gewicht van de stof gemeten in gr / m² of in gr / ml). Andere kenmerken zoals de samenstelling van de stof, de manier waarop het is gemaakt en de prijs ervan zijn ook belangrijk bij de keuze van je aankoop.
– De breedte
Afhankelijk van je project kan het interessanter en gemakkelijker zijn om met grote breedten te werken dan met kleine breedten. Werken met grotere stofbreedten kan een aanzienlijke tijdsbesparing zijn. Beddengoed naaien bijvoorbeeld in grote breedte is eenvoudiger dan in kleine breedte. Meestal worden meubelstoffen dus in breedteklassen aangeboden. De grote breedtes zijn ook handig voor het maken van gordijnen.
– Het gramgewicht of gewicht
Het gewicht van een meubelstof is het gewicht of de dikte in gr / m² of gr / ml. Let op, deze twee maatregelen zijn totaal verschillend. Over het algemeen kan een stoffering worden beschouwd als dik van 200 gr / m² of 360 gr / ml. De dikte van een stof wordt gekozen op basis van de reden waar je de stof voor maakt. Met andere woorden, het is vooral een kwestie van bepalen waar je de stof voor zult gebruiken en van daaruit kun je de juiste dikte bepalen.
– De samenstelling
Een meubelstof uit onze meubelstoffen groothandel kan worden gemaakt van verschillende materialen zoals leer, katoen, polyester, fluweel, zijde. Elk van deze materialen heeft goed gedefinieerde eigenschappen. Bepaalde stoffen zijn dus van betere kwaliteit dan andere en zullen daarom een ​​grotere duurzaamheid hebben.
– Productie
De manier waarop meubelstoffen in onze exclusieve meubelstoffen groothandel worden gemaakt, speelt een essentiële rol in hun kwaliteit en rechtvaardigt daarom hun prijs per meter. Sommige stoffen zijn damast, bedrukt of geweven.
– De prijs
Tot slot is één van de essentiële kenmerken bij het kiezen van je meubelstof in onze groothandel meubelstoffen ongetwijfeld de prijs per meter. Om de juiste keuze te maken en een stof voor de juiste prijs te kopen, moet met alle bovengenoemde kenmerken rekening worden gehouden. Het zijn al deze bijzonderheden van een stof die de prijs bepalen en rechtvaardigen. Een stof met een hoog gramgewicht zal bijvoorbeeld meer kosten dan een stof met een lager gramgewicht. Een 100% katoen of fluwelen stof worden verkocht voor een hogere prijs dan een polyester stof. Daarom kan alleen jij de juiste prijs van een stof bepalen op basis van de kenmerken en hoe deze is gemaakt. Aarzel niet onze online meubelstoffen groothandel te contacteren voor al je vragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *