Posted on Geef een reactie

Goedkoop gordijnen op maat kopen van topkwaliteit?

Gordijnen op maat kopen als raamdecoratie

In Nederland kiest een groeiend aantal mensen ervoor om als raamdecoratie gordijnen op maat te kopen. Qua soorten raamdecoratie is er vandaag de dag veel keuze, maar gordijnen op maat hebben relatief gezien veel voordelen. Maar wat is er nu eigenlijk zo ideaal aan gordijnen op maat voor in huis, in je bedrijf of op kantoor? Wat is de specifieke meerwaarde van dit soort gordijnen, zoals vitrage gordijnen op maat of slaapkamergordijnen op maat? En welke soorten gordijnen op maat zijn er allemaal in onze webshop beschikbaar? De antwoorden op deze vragen lees je hieronder.

Wat is de meerwaarde van gordijnen op maat bestellen?

Kiezen voor gordijnen op maat voor in huis of in jouw bedrijf heeft de nodige pluspunten. In de eerste plaats staan gordijnen op maat positief bekend vanwege het comfort van dit type gordijnen. Gordijnen zorgen ervoor dat het in huis of in een ruimte aangenaam warm blijft. Ze houden de warmte in een woonkamer, slaapkamer of een kantoor goed vast en voorkomen tocht. Fijn is niet alleen dat de betreffende ruimte hierdoor goed op temperatuur blijft, maar ook het gegeven dat je bespaart op de energiekosten. Een gordijn op maat ophangen scheelt al snel 1 tot 2 graden Celsius. En dus kun je de centrale verwarming een stukje lager zetten en zo tientallen tot honderden euro’s besparen op je gas-, houtkachel- of (als je elektrische verwarming hebt) elektriciteitsrekening. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Een tweede voordeel van gordijnen op maat aanschaffen, zoals verduisterende gordijnen op maat of inbetween gordijnen op maat, is dat gordijnen op maat een relatief voordelige manier van raambekleding is. Kies je bijvoorbeeld voor elektrische rolluiken of houten lamellen, dan ben je een stuk duurder uit. Als derde meerwaarde aan de knusse en gezellige uitstraling van gordijnen op maat genoemd worden. Gordijnen zorgen voor een romantische en warme sfeer in elke ruimte. En ten slotte, ook dat is een groot voordeel van gordijnen op maat, kun je kiezen uit tal van varianten en soorten gordijnen. Denk bijvoorbeeld aan velours gordijnen op maat, linnen gordijnen op maat of passende slaapkamer gordijnen op maat.

Soorten gordijnen op maat in onze collectie

Voor welk soorten gordijnen op maat kun je in ons assortiment zoal terecht? Een populaire keuze zijn onze verduisterende gordijnen op maat. Deze zijn met name geschikt voor slaapkamers en voor als je beneden van optimale privacy en weinig zonlicht houdt. Wil je liever gordijnen die meer balans geven tussen lichtinval en privacy, dan kun je gaan voor onze tussenvariant inbetween gordijnen op maat. Maar dat is nog niet alles. Ook voor vitrage gordijnen op maat en prachtige velours gordijnen op maat ben je bij ons aan het juiste adres!

Direct online fraaie gordijnen op maat bestellen

Profiteer nu mee van de diverse gordijnen op maat aanbieding die wij momenteel in onze collectie hebben. Onze stijlvolle en goedkope gordijnen op maat zijn eenvoudig te bestellen. Daarbij ben je bij ons verzekerd van gordijnen op maat snelle levering. Wacht niet langer en kies nu voor gordijnen op maat bestellen via onze webshop!

Posted on 1 Reactie

Gordijnen op maat: zo maak je ze schoon!

Kiezen voor gordijnen op maat is een goed idee. Op die manier heb je de gordijnen die perfect bij je interieur passen. Bovendien kan je vaak profiteren van een gordijnen op maat aanbieding en kan je kiezen uit verschillende soorten: slaapkamer gordijnen op maat, goedkope gordijnen op maat, verduisterende gordijnen op maat, enzovoort. Meestal kan je ook genieten van een gordijnen op maat snelle levering.

Gordijnen op maat bestellen is dus écht een aanrader. Wanneer je de ideale gordijnen op maat gevonden hebt, is het natuurlijk ook belangrijk dat je ze mooi kan houden. Hoe je je gordijnen op maat het best schoonhoudt, is afhankelijk van de gordijnsoort. We geven je enkele tips!

Inbetween gordijnen op maat, overgordijnen en vitrage gordijnen op maat schoonmaken

Als je thuis inbetween gordijnen, overgordijnen of vitrage gordijnen hangen hebt, dan moet je deze uit de haakjes en loodjes halen om goed te kunnen reinigen. Leg ze vervolgens in een sopje met wat zeep en laat ze weken. Gebruik niet teveel zeep en wring de gordijnen niet uit. Hang de gordijnen altijd nat uit om te drogen. Je kan er ook voor kiezen om deze gordijnen in je wasmachine te wassen. In dat geval moet je ervoor zorgen dat de trommel niet te vol zit en dat je de gordijnen op maat wast op de aanbevolen temperatuur. In het geval dat vitrage in de wasmachine mag, kan je dit het best in een kussensloop of waszak stoppen. Laat je gordijnen op maat ook nooit centrifugeren!

Velours gordijnen op maat schoonmaken

Deze gordijnen op maat zijn net iets anders. De zijdezachte stof is minder makkelijk om schoon te maken. Daardoor kan je er beter voor kiezen om je gordijnen op maat uit velours te laten reinigen. Als je velours gordijnen gekreukt zijn, dan kan je ze wel natmaken met een plantenspuit. Hou ze daarna gesloten tot ze droog zijn en je zal zien dat de kreuken verdwijnen!

Plisségordijnen op maat schoonmaken

Bij Plisségordijnen op maat hangt het er vanaf of ze een gemetalliseerde achterzijde hebben of niet. Als dat zo is, dan moet je water vermijden. Als dat niet het geval is, dan kan je ze schoonmaken met een zachte spons, lauwwarm water en een niet-synthetisch wasmiddel als er sprake is van een vlekje. Tussendoor stof je ze af met een handstofzuiger op lage stand. Hebben je plisségordijnen op maat een grondige reiniging nodig? Dan kan je ze in een warm sopje van maximaal 30 graden stoppen met een fijn wasmiddel. Zorg er altijd voor dat je de gordijnen goed afspoelt. Na het wassen plooi je de gordijn weer tot en pakket en druk je het water eruit. Daarna hang je ze vochtig terug op.

Linnen gordijnen op maat schoonmaken

Linnen gordijnen worden vooral stoffig. Dit pak je makkelijk aan door de gordijnen te stofzuigen met de handstofzuiger op een lage zuigstand. Als er een vlekje is dan kan je dit proberen af te borstelen. Als dat niet lukt, gebruik dan geen water. Water kan namelijk lelijke kringen veroorzaken. Als je dus linnen gordijnen hebt, kan je er beter mee naar de stomerij te gaan. Zo neem je geen risico en hou je je gordijnen op maat schoon!

Posted on Geef een reactie

Gordijnen op maat voor iedereen!

Gordijnen hebben, naast dat ze een interieur compleet maken, een grote meerwaarde in de verlichting van een kamer. Hoe vervelend is het dan dat een gordijn net niet voldoende verduisterd of net niet mooi aansluit?! Gordijnen op maat bieden uitkomst.
Bij Tulay is er een ruim assortiment te vinden van gordijnen op maat. Denk bijvoorbeeld aan verduisterende gordijnen op maat die ervoor zorgen dat u ‘s morgens niet wakker wordt van de zon die de kamer in schijnt. De verduisterende gordijnen zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Hierdoor zit er altijd wel wat tussen wat bij uw interieur kleurt. Alle gordijnen op maat worden in het Tulay gordijnatelier op de juiste maat gemaakt.
Voor overdag is het natuurlijk heerlijk als het zonlicht de kamer invalt. Dat de gordijnen openstaan betekent ook dat de overburen naar binnen kunnen kijken. Om dit te voorkomen kun je inbetween gordijnen op maat achter de verduisterende gordijnen op maat of slaapkamer gordijnen op maat hangen zodat er wel ligt in de kamer valt, maar anderen niet zien wat er in huis gebeurt. Een beetje privacy is wel zo fijn!
Vitrage gordijnen op maat hebben dezelfde functie als de inbetween gordijnen. Het is maar net wat uw smaak is en u mooi vindt passen bij het interieur. Gelukkig is er voldoende keus bij Tulay en zal er altijd wat voor u bij zitten. Ook deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en volledig aanpasbaar naar uw smaak en gewenste lengte.
Wilt u graag een rustige, natuurlijke sfeer creëren in huis? Dan zijn linnen gordijnen op maat wellicht wat voor u. Linnen is een zeer natuurlijk materiaal en heeft rustige tinten waardoor ze makkelijk te combineren zijn.
Naast verduisterende gordijnen op maat, inbetween gordijnen op maat, linnen gordijnen op maat, katoenen, viscose en vitrage gordijnen op maat maken wij ook velours gordijnen op maat. De velours gordijnen op maat zijn in verschillende kleuren beschikbaar en kunnen met ring, enkele plooi, dubbele plooi, vlinderplooi of retoursplooi worden gemaakt.
In de gordijnen op maat kan een verzwaringskoord worden verwerkt, zodat het gordijn mooi op zijn plek blijft. Tulay gordijnatelier is gespecialiseerd in het op maat maken van gordijnen en biedt daarom goedkope gordijnen op maat aan. Naast dat ze geen kindergordijnen aanbieden kunnen deze gordijnen op maat gemaakt worden. U kunt gordijnen op maat bestellen bij Tulay in Rotterdam. U kunt naar de winkel komen, maar het is ook mogelijk om online te bestellen. Naast dat de gordijnen op maat worden gemaakt voor u, hebben gordijnen op maat snelle levering en hangen ze binnen no time bij u in huis.
Gordijnen op maat bij Tulay hebben standaard een zachte prijs, maar regelmatig is er ook een gordijnen op maat aanbieding. Dit maakt het natuurlijk extra leuk om nieuwe gordijnen op maat in huis te halen!
Neem een kijkje op de website van Tulay Rotterdam of kom eens langs in de winkel. Daar helpen wij u graag met het uitzoeken van de juiste stof. Wij kijken ernaar uit om uw gordijnen op maat te maken!

Posted on Geef een reactie

Gordijnen op maat bestellen? De pluspunten & mogelijkheden van maatwerk gordijnen

Gordijnen op maat zijn populairder dan ooit

Gordijnen op maat zijn in Nederland momenteel populairder dan ooit tevoren. Natuurlijk zijn er tal van soorten raambekleding mogelijk, maar gordijnen op maat gebruiken is om meerdere redenen een van de slimste keuzes die je kunt maken. En veel mensen doen dat dan ook. Maar wat is er nu zo aantrekkelijk aan gordijnen op maat bestellen en als raamdecoratie gebruiken in je woning, winkel of bedrijfspand? Welke pluspunten hebben linnen gordijnen op maat of vitrage gordijnen op maat zoal te bieden? En wat zijn de mogelijkheden als je op zoek bent naar stijlvolle en kwalitatief goede gordijnen op maat?

De plussen van gordijnen op maat

Wie kiest voor gordijnen op maat kopen, profiteert van de vele voordelen die gordijnen op maat te bieden hebben. In de eerste plaats zorgen gordijnen op maat voor een warme, gezellige en knusse sfeer in huis. Je huis echt sfeer geven doe je met woonkamer gordijnen op maat of slaapkamer gordijnen op maat. Ten tweede zijn gordijnen op maat ideaal om de warmte in huis of in een bedrijfsruimte binnen te houden en de kou tegen te houden. Met gordijnen op maat bestellen ga je dus ook besparen op de energierekening. Een derde voordeel van gordijnen is de goede afstemming die je kunt kiezen qua verduistering. Wil je veel privacy, dan zijn verduisterende gordijnen op maat een verstandige keuze. Daarentegen kun je ook kiezen voor gordijnen op maat die de zon tegenhouden, maar het in huis niet te donker maken. Dit kun je goed realiseren met inbetween gordijnen op maat of dunne linnen gordijnen op maat. In de vierde plaats zijn gordijnen een relatief voordelige soort raamdecoratie. Goedkope gordijnen op maat vinden is niet zo moeilijk, zeker niet als je kiest voor een gordijnen op maat aanbieding. Ten slotte is het fijne aan gordijnen op maat kopen de ruime keuze die er is. Denk bijvoorbeeld aan velours gordijnen op maat, verduisterende gordijnen op maat, linnen gordijnen op maat of inbetween gordijnen op maat. Hieronder leggen we kort uit wat dit voor soort gordijnen zijn.

Belangrijkste soorten gordijnen

Onder inbetween gordijnen op maat, ook wel inbetweens genoemd, worden gordijnen verstaan die lichtdoorlatend zijn. De stofdikte van deze gordijnsoort zit tussen die van vitrages en de stof van normale standaardgordijnen in. De gebruikte stof is doorgaans half transparant. Verder zijn er nog de normale gordijnen, die al dan niet gebruikt kunnen worden verduisterende gordijnen op maat, en zogenoemde velours gordijnen op maat. Onder velours gordijnen op maat wordt een gordijn verstaan dat van een speciale fluweelstof is gemaakt. Velours betekent in het Frans namelijk fluweel, maar de gordijnstof is hiervan de gesneden variant. Er zijn twee soorten velours gordijnen op maat: staand velours en streekvelours. Bij staand velours staan de haartjes omhoog, bij steekvelours liggen ze.

Bestel nu jouw gordijnen op maat in onze webshop

Profiteer nu van onze goedkope gordijnen op maat en de gordijnen op maat snelle levering die wij hanteren als gordijnexpert. Bekijk de collectie gordijnstoffen in ons webwinkel en bestel eenvoudig en voordelig jouw gordijnstoffen via onze website!

Posted on Geef een reactie

Kamer als nieuw met gordijnen op maat

Gordijnen op maat maken de inrichting van je woonkamer of slaapkamer af. Verduisterende gordijnen op maat houden bijvoorbeeld nog beter het licht tegen dan gewone exemplaren. Op het eerste gezicht denk je bij de styling aan een passende combinatie bij het meubilair of de kleur van de meuren. Laten we vooral onthouden dat gordijnen van oorsprong het licht binnen de kamer tegenhouden. Vooral in een slaapkamer maakt het veel uit dat ze voor voldoende verduistering zorgen de hele nacht, ook als tegen de ochtend de eerste zonnestralen doorbreken. Een kamer met te veel lichtinval kan je slaap verslechteren.

Goedkope gordijnen op maat

Misschien twijfel je nog geld uit te geven aan een voorhangsel doelgericht bijgewerkt. De versies uit de winkelreclames hangen namelijk al te wachten op hun nieuwe eigenaar. Stel je voor dat je in de toekomst nog jaren met de aankoop in huis woont. Met gordijnen op maat weet je zeker dat ze voldoen aan wat je voor ogen houdt. Het zou jammer zijn als je akkoord gaat met minder terwijl ze het niet net helemaal zijn voor jou. Liever laat je gordijnen op maat maken zodat ze precies passen in je slaapkamer. Eerst kost het iets meer moeite, maar het resultaat mag er zijn.

Allerlei stoffen bij het raam

Fier wapperen straks mogelijk linnen gordijnen op maat aan het raam van je woonkamer. Advies van een verkoper brengt je verder wanneer je nog zoekend bent. Al helpt het als je bijvoorbeeld al denkt aan gordijnen op maat. Ze kunnen een heel andere sfeer in huis brengen als je de oude voorhangsels vervangt. Gordijnen op maat zijn makkelijk te kopen bij de aanbieders zolang je de wensen maar duidelijk aangeeft. Weinig moeite kost het dus om over te gaan tot gordijnen op maat bestellen. Ze hangen in je huis voor je het weet.

Opgelet: gordijnen op maat aanbieding

Ook voor maatwerk zoals gordijnen op maat loont het alert te blijven op scherpe prijzen. De aanpassing houdt nog steeds in dat je de voordeligste prijs kunt betalen. Inbetween gordijnen op maat verschillen voor zo ver weinig van de rest. Je kunt wel naar buiten kijken, maar voorbijganger krijgen geen zicht naar binnen. De gordijnen op maat bieden in deze vorm veel privacy aan de eigenaren. Andere soorten voorhangels brengen weer hun eigen voordelen met zich mee. Zo is het de moeite woord om de velours gordijnen op maat en de vitrage gordijnen op maat te bekijken.

Een topservice voor allen

We snappen dat je zo kort mogelijk wil wachten op gordijnen op maat. Je kijkt uit naar het moment dat ze in de kamer hangen. Vandaar dat we garant staan voor gordijnen op maat snelle levering. Vooraf krijgt de klant een inschatting van de verwachte tijdsduur, zodat je weet waar je aan toe bent. De slaapkamer gordijnen op maat komen zo snel mogelijk jouw richting op nadat je ze hebt besteld. Je ligt voor je het weet heerlijk te slapen in een kamer met de beste gordijnen op maat gemaakt.

Posted on Geef een reactie

Gordijnen op maat voor het perfecte thuis

Het is half elf ‘s avonds, het doek van een koude decembernacht is gevallen. Als u naar buiten het donker in tuurt, is alles koud en kil. De warme zomeravonden op het terras lijken heel ver weg, maar zijn ze dat wel?

De warme sfeer van de nazomeravond kan zelfs in de donkerste dagen van het jaar thuis gecreëerd worden. De kaarsjes worden aangestoken, de gordijnen op maat worden dichtgedaan en de haard wordt aangemaakt. Door gordijnen op maat voor uw huis zorgt u voor een eigen plekje waarin zich thuis voelt en waarin u de zorgen van de dag even vergeten kunnen worden. Een plek om even op adem te komen, waar u de warmte kunt ervaren van uw bank, echtgenoot of gezin.

Goede gordijnen op maat zijn cruciaal in dit verhaal. Ze zorgen voor het gevoel van thuis en kunnen binnen dit huis een verzoenende werking hebben. Drukke dagen op werk kunnen meer dan eens de gemoederen hoog doen oplopen binnen een huishouden, maar op het moment dat de op gordijnen op maat worden dichtgedaan, vervaagt de reuring van de dag en is er tijd voor rust en ontspanning, welke een helende en verzoenende werking hebben. Prachtig is dat de gordijnen op maat niet een louter praktisch onderdeel zijn van een huis, maar dat deze gordijnen een emotionele waarde hebben die belangrijker is dan we ons zelf doen voorstellen. In een goed stel, speciaal voor u gemaakte gordijnen op maat kunt u zich artistiek uiten. U kunt ze helemaal naar eigen smaak laten maken, waarmee ze een worden met uw interieur en passen bij de stijl die u als prettig ervaart en waarbij u zich het meest thuis voelt. Om uzelf geen tekort te doen, wilt u geen gordijnen hebben waarmee u geen band heeft, waar u niet verliefd op kan worden en welke u niet volledig thuis laten voelen. Ze zijn een van de meest essentiële onderdelen van uw huis, uw thuis. Dit pure gevoel van thuis kan uitstekend gerealiseerd worden door uw eigen gordijnen op maat.

Met deze gordijnen op maat zult u zelfs de kilste en guurste avonden doorkomen, worden de koude dagen voor kerst warm, heeft u een thuis waarbij alles vergeten kan worden en alleen de warme gloed overheerst. Met de gordijnen op maat op hun plek, een glas warme thee in de hand en omringd door kussens op de bank, zult u zich wanen op een warm strand met op de achtergrond het ruisen van de zee.

Posted on Geef een reactie

Gordijnen op maat: wat zijn de voordelen?

De gordijnen op maat kunnen zorgen voor verschillende verbeteringen voor de woning, wat bijdraagt aan de decoratie van de omgeving. Dit komt omdat er een grote verscheidenheid aan materialen, kleuren en prints is die jou kunt kiezen om een mooie compositie in jouw huis te maken.

Daarom scheiden we de belangrijkste voordelen van het kopen van gordijnen op maat voor jouw huis. Kijk eens aan!

Gordijnen op maat: synoniem voor goede smaak

Wanneer de gordijnen worden gemaakt volgens de exacte meting van de omgeving, wordt de ruimte beter benut en veel beter georganiseerd. Bovendien is het product op maat gemaakt en wordt het exclusief voor deze omgeving gepland en geproduceerd, zodat er meer harmonie is tussen alle decoratieartikelen. Dit is synoniem voor goede smaak, omdat de plek beter is ingericht.

Gordijnen op maat bieden meer bescherming voor het milieu

Een zeer belangrijk aspect bij de keuze van een gordijn is de lichtsterkteregeling. Wanneer het gordijn op maat wordt gemaakt, is het in staat om gebieden te bedekken die zonder bescherming zouden zijn.

Het is de moeite waard om te versterken dat, met minder licht, de kwaliteit van de slaap beter is en er minder slijtage is aan het meubilair in de omgeving, wat zorgt voor meer zorg en bescherming van het meubilair.

Als je gordijnen op maat koopt met de juiste maat voor de kamer, kun je het hele raam bedekken en toch tien tot twintig centimeter stof overhouden aan de zijkanten. Op deze manier wordt de plaats beschermd tegen de wind en de overmatige helderheid van de zon en wordt voorkomen dat het daglicht een probleem wordt voor de mensen in de omgeving.

Gordijnen op maat: Personalisatie voor jouw omgeving

Het hebben van een gepersonaliseerd object maakt dat het beter past in jouw huisdecoratie. Zo zal de leverancier aangeven welk materiaal het meest geschikt is voor de ruimte en zal deze in lijn brengen met de stijl van de plaats.

Alles wat op maat gemaakt is, werkt het beste voor de decoratie, omdat het op bestelling wordt gemaakt en perfect in het project past. In het geval van gordijnen op maat is er een kans om alle details te kiezen om de harmonie tussen de elementen van de kamer te behouden.

Wanneer jou gordijnen op maat koopt, wordt de decoratie van de kamer gepersonaliseerd, exclusief. Jou kunt het type omgeving kiezen waar het gordijn wordt gebruikt; de zonnestand; het type raam; het systeem dat wordt gebruikt; de kleur van de stukken; het type stof; de afwerkingen; de soorten steunen; en extra accessoires. Een gordijn exclusief voor jou gemaakt!

Op deze manier kunt jou de bovengenoemde voordelen combineren met de inrichting van het milieu, als aanvulling daarop.

Het presenteert een superieure kwaliteit

De gordijnen op maat zijn van superieure kwaliteit. Dit impliceert zowel de duurzaamheid van de gordijnen als de kosten-batenverhouding.

Bij correct gebruik (en bij goed onderhoud) kunnen ze tot 15 jaar meegaan! Hoewel de waarde ervan hoger is dan die van in massa geproduceerde gordijnen, compenseert de gebruiksduur dus het prijsverschil.

Posted on Geef een reactie

Voordelige gordijnen op maat voor elk interieur? Die vind je bij ons!

Gordijnen op maat kopen is in Nederland, en zeker ook in grotere steden als Rotterdam momenteel, weer erg populair. Of het nu linnen, verduisterende of inbetween gordijnen op maat betreft: gordijnen hebben een hele reeks voordelen te bieden. Wat heb je precies aan het kopen van een van de meest voorkomende soorten maatgordijnen in Rotterdam of een andere stad, zoals velour gordijnen, inbetweens, slaapkamergordijnen of vitragegordijnen? Welke voordelen hebben gordijnen jou te bieden? En welke mogelijkheden qua stijl heb je als consument, als je gordijnen op maat zoekt voor jouw woning, bedrijf of kantoorpand?

Wat gordijnen op maat voor meerwaarde en voordelen hebben

Wie opteert om gordijnen op maat te kopen als raambekleding, kiest slim. Gordijnen op maat hebben namelijk een hele reeks interessante voordelen. In de eerste plaats is een grote meerwaarde van linnen, verduisterende, inbetween of velour gordijnen op maat kopen het feit dat een gordijn een relatief voordelige manier is om de woning mee te verduisteren. Er zijn veel duurdere manieren van raambekleding, zoals houten lamellen gebruiken of een elektrische rolluik aan de buitenzijde van de woning laten plaatsen. Kies je voor gordijnen op maat in de aanbieding of zonder aanbieding, dan ben je altijd voordelig uit! In de tweede plaats is een groot pluspunt van gordijnen op maat aanschaffen het feit dat op maat gemaakte gordijnen perfect de warmte in huis vasthouden en de koude van buiten op afstand houden. Ze helpen je dus om de energierekening omlaag te brengen en zorgen voor meer comfort en warmte in de woonkamer of in de slaapkamer. Als derde voordeel verhogen gordijnen op maat de privacy in huis. Door te kiezen voor verduisterende gordijnen of inbetween gordijnen of juist licht doorschijnende gordijnen, bepaal je zelf hoeveel privacy je wilt en hoeveel zonlicht je al dan niet de kamer in wilt laten vallen. In de laatste plaats is een meer dan interessant pluspunt van gordijnen op maat in huis halen de ruime keuzemogelijkheden die er zijn. Er zijn tal van gordijnsoorten, kleuren, patronen en vormen verkrijgbaar. Welke opties er zoal zijn, lees je hieronder.

De mogelijkheden van maatwerk gordijnen zijn haast eindeloos

Wanneer je maatwerk gordijnen zoekt voor in je slaapkamer, dan is het aan te raden om te gaan voor de veelgebruikte variant verduisterende gordijnen op maat. Verduisterende gordijnen bestaan uit een dikke en eventueel donkere stoflaag, die veel licht tegenhoudt. Op slaapkamers is het gebruik van verduisterende gordijnstoffen of verduisterende rolgordijnen van belang, omdat als het echt donker is je aanzienlijk beter slaapt. Een andere veel gekozen gordijnsoort van mensen die gordijnstoffen op maat zoeken, is inbetween gordijnen op maat. Gordijnen van de inbetween variant zijn met name geschikt voor in de woonkamer of eetkamer, omdat ze zorgen voor veel sfeer en privacy. Inbetween gordijnen verduisteren niet volledig en laten daardoor voldoende zonlicht binnen, terwijl mensen van buiten niet naar binnen kunnen kijken en je dus voldoende privacy creëert. Ten slotte kun je ook nog gaan voor andere soorten gordijnen, zoals velours maatgordijnen of vitragegordijnen op maat. Deze gordijnsoorten zijn decoratief en garanderen ruim voldoende privacy.

Posted on Geef een reactie

Voor elke ruimte de juiste gordijnen op maat

Gordijnen komen in een grote variatie; ze bestaan in verschillende stoffen, kleuren en maten. De ideale gordijnen kiezen is niet zo evident, maar door voor gordijnen op maat te kiezen kan je zelf je ideale gordijnen laten samenstellen. Als je gordijnen op maat wilt laten maken, dan zal je eerst wel moeten beslissen hoe je wilt dat je gordijnen er zullen uitzien. Hiervoor moet je rekening houden met je interieurstijl, maar ook met de ruimte waar je ze gaat hangen. Vind je het moeilijk om te kiezen? Hieronder geven we je tips per ruimte!

Gordijnen op maat voor de keuken

Als je op zoek bent naar gordijnen op maat voor je keuken, dan is het belangrijk dat je er rekening mee houdt dat de gordijnen vochtbestendig en afwasbaar moeten zijn. In de keuken krijg je namelijk veel te maken met vocht en vuil door het koken. Dit kan sommige stoffen sterk beschadigen en dat zou heel jammer zijn. Je kiest het best voor een stof die je zo afkuist. Rolgordijnen of vouwgordijnen zijn hiervoor een goede keuze. Bovendien kan je op die manier zelf de lichtinval bepalen en dat is in de keuken erg handig!

Gordijnen op maat voor de slaapkamer

Als je gordijnen op maat voor je slaapkamer wilt kopen, dan is het belangrijk dat je kiest voor verduisterende gordijnen op maat. Het is namelijk belangrijk dat je kamer donker genoeg is om te kunnen slapen, want alleen zo kan je genieten van de perfecte nachtrust. Verduisterende gordijnen bestaan in vele soorten. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor verduisterende rolgordijnen op maat. Als je hiervoor kiest, dan is het wel belangrijk om een zijgeleiding en cassette te nemen, zo voorkom je lichtkieren. Daarnaast kan je ook kiezen voor overgordijnen. Kies de kleur en/of stof dan niet te licht, zodat de gordijnen voldoende verduisteren.

Gordijnen op maat voor de woonkamer

Gordijnen op maat voor de woonkamer mogen lichter zijn. In je woonkamer is het namelijk belangrijk dat er toch iets van licht binnenkomt. Dit zorgt voor een aangenamere sfeer. Kies voor trendy gordijnen op maat die precies passen bij je interieurstijl. Voor de woonkamer kan je bijna elk soort gordijn kiezen, zolang het maar bij je interieurstijl past. Het belangrijkste is dat je erop let dat ze voldoende licht binnenlaten!

Gordijnen op maat voor je badkamer

De ideale gordijnen vinden voor je badkamer is niet altijd eenvoudig. De badkamer is de vochtigste plek in je huis en daarom heb je kwalitatieve gordijnen op maat nodig die erg vochtbestendig zijn. Anders zou er schimmel op je gordijnen kunnen komen. Over het algemeen is polyester een goede waterbestendige stof, polyester plisségordijnen zijn dus een goede keuze. Daarnaast kan je ook kiezen voor een mooi vouwgordijn op maat. Kies voor de badkamer ook geen verduisterende gordijnen, maar gordijnen die daglicht binnenlaten.

Posted on Geef een reactie

Gordijnen op maat; voor iedereen betaalbaar

Sfeer is een belangrijk element voor het creëren van een knus en comfortabel thuis. Gordijnen spelen hier een belangrijke rol in. Ze geven rust en stijl binnen een interieur. De stof, de kleur, het patroon en de lengte. Iedere keuze is sterk bepalend voor de ambiance in huis. Naast een accent binnen het interieur, zijn gordijnen ook een praktisch. Het is daarom slim om te kiezen voor gordijnen op maat. Het staat verzorgd, geen gedoe met de naaimachine en geen gesleep over de vloer meer.

Soorten gordijnen, passend in iedere ruimte

Onze selectie gordijnstoffen is zeer uiteenlopend. Voor iedere interieurstijl hebben wij passende gordijnen. Zo kunnen we voor elke slaapkamer verduisterende gordijnen op maat maken. Of dit nu een vrolijke kinderkamer is, een moderne slaapkamer of landelijke logeerkamer. Geen licht komt de kamer meer in! Dit is belangrijk voor het natuurlijk slaapritme van de mens. Het zorgt ervoor dat we uitgerust en energiek aan de dag kunnen beginnen.

Onze inbetween gordijnen op maat zijn zeer geschikt om sfeer en privacy in de woonkamer te creëren. Deze stoffen zorgen voor een mooi diffuus licht en de contouren worden verzacht. Ze laten overdag genoeg daglicht door om de kamer te verlichten, maar voorbijgangers kunnen lastig van buiten naar binnen gluren. Heerlijk mensen kijken, zonder dat anderen u zien. En ’s avonds zorgt de stofkeuze voor ambiance in de ruimte. Rust en geborgenheid na een drukke dag. Tijd voor elkaar en wat ontspanning.

Vitrages zijn dunne gordijnen die de zonnestraling en het daglicht zo goed mogelijk temperen en directe inkijk voorkomen. Ze kunnen een raamopening in het geheel of een deel ervan bedekken. Prachtig in de keuken of een lichte serre. Bij vitrages denkt men als snel aan oubolligheid van vroeger, maar dat is helemaal niet zo. Tegenwoordig kunnen vitrage gordijnen op maat juist ook zeer decoratief zijn. Wij hebben verschillende stoffen kleuren en patronen in ons assortiment.

Stoffen, de keuze bepaald de stijl

Wij bieden verschillende stoffen voor gordijnen, ieder met unieke eigenschappen en uitstraling. De polyester gordijnen zijn makkelijk te onderhouden, hebben een lage krimpwaarde en verkleurt niet snel. Onze linnen gordijnen op maat zijn sterk, slijtvast en heeft een robuuste uitstraling dat past binnen een landelijk interieur. De viscose stoffen hebben een mooie glans, voelen soepel en zacht aan en stralen echt luxe uit. De velours gordijnen op maat worden vaak gemaakt van zijde of katoen. Ze zijn daarom ook sterk en slijtvast. En geven een charmante en knusse uitstraling in iedere ruimte.

Keuzes, voor iedere portemonnee

Van goedkope gordijnen op maat tot zeer luxe stoffen met weelderige patronen. In ieder interieur horen gordijnen op maat thuis. Wij hebben daarom ook gordijnen op maat aanbiedingen. Houd onze website daarom goed in de gaten.

Online, gordijnen op maat bestellen

Via onze website bieden wij gordijnen op maat met een snelle levering. Ons assortiment bestaat uit meer dan 1500 verschillende stalen. De keuze is dus reuze en de kwaliteit is superieur. Dus voor gordijnen op maat, snel en betaalbaar, moet u bij ons zijn!

Posted on Geef een reactie

Gordijnen op maat voor ieder budget

Gordijnen op maat zijn er voor ieder budget. Het maakt hierbij verder echt niet uit of het gaat om inbetween gordijnen op maat of dat je bijvoorbeeld slaapkamergordijnen op maat wil gaan aanschaffen Het begint met goed inmeten en dat is echt wel even een secuur werkje. Daarnaast is het ook belangrijk hoe je bijvoorbeeld de gordijnen op maat wil laten hangen. Je hebt namelijk een heleboel keuze en dan bedoelen we niet zozeer in de lengte maar meer in de vorm van de plooien.

Gordijnen voor ieder budget

Gordijnen of raambekleding is er in alle soorten en maten. Natuurlijk wil je het liefst gordijnstof van hoogwaardige kwaliteit maar dan wel voor een betaalbare prijs. Dat is heel goed mogelijk. Ga maar eens op zoek naar goedkope gordijnen op maat. Denk bijvoorbeeld maar eens aan gordijnen op maat Rotterdam. Voor ieder budget is er genoeg keuze in leuke en trendy gordijnen van goede kwaliteit.

Kijk goed naar de instructie op internet als je zelf de gordijnen wil gaan inmeten

Het inmeten van gordijnen moet echt heel nauwkeurig gedaan worden. Meet je verkeerd dan zit je straks met bijvoorbeeld verduisterende gordijnen op maat die te kort zijn waardoor er alsnog te veel zonlicht binnenkomt. Gelukkig kan je op internet genoeg informatie vinden hoe je dit het beste kan doen. Kijk en lees de instructie goed. Twijfel je of ben je bang dat je het niet helemaal goed doet, Vraag dan of diegene die de gordijnen op maat gaat maken ook even wil komen inmeten. Misschien krijg je dan gordijnen op maat met snelle levering. Dat ze nog sneller in je huis hangen als dat je eerst een poging doet om zelf in te meten.

Een platte, enkele of dubbele plooi

Gordijnen kan je op veel manieren maken en ophangen. Daarom is het heel verstandig om vooraf eens te kijken naar de verschillende mogelijkheden met betrekking tot plooien. Het maakt niet uit wat voor soort gordijn je koopt. Bij vitrage gordijnen op maat of velours gordijnen op maat kan je kiezen voor verschillende soorten plooien. Om een idee te krijgen hoe deze plooien er uitzien kan je op internet naar voorbeelden zoeken. En als je toch aan het zoeken bent kijk dan ook of je een aantrekkelijke gordijnen op maat aanbieding kan vinden.

Gordijnen op maat bestellen

Met gordijnen en raambekleding creëer je warmte en sfeer in je huis. Ze zijn niet alleen decoratief maar ook nog eens heel functioneel. Er zijn ook verschillende soorten gordijnstoffen verkrijgbaar. Ieder soort stof heeft weer andere eigenschappen. Je kan bijvoorbeeld linnen gordijnen op maat bestellen maar uiteraard ook kiezen voor een wat meer dikkere fluweelachtige stof zoals velours.

Posted on Geef een reactie

Gordijnen op maat: welke gordijnen passen bij je interieurstijl?

Gordijnen geven je huis meer karakter en sfeer. Ze zorgen ervoor dat je huis een échte thuis wordt. Daardoor zijn ze gewoon onmisbaar! Maar welke gordijnen passen nu eigenlijk het best in jouw type interieur?

Waarom kiezen voor gordijnen op maat?

Gordijnen op maat zijn de perfecte keuze als je opzoek bent naar gordijnen. Als je kiest voor gordijnen op maat, dan kies je voor gordijnen die volledig passen bij jouw stijl en smaak. Gordijnen op maat zorgen er ook voor dat je voor elke raamafmeting de juiste maat zult vinden, want sommige maten zijn moeilijker te vinden. Bovendien zijn de mogelijkheden eindeloos. Er zijn ontzettend veel combinaties mogelijk en voor elke interieurstijl is er wel het perfecte exemplaar, maar hoe kies je nu de perfecte gordijn op basis van je interieurstijl?

De perfecte gordijnen op maat voor een industriële interieur

Een industrieel interieur wordt steeds populairder. Het is ook niet moeilijk om te begrijpen waarom, want dit type van interieur is ontzettend stijlvol en strak, maar straalt toch een zekere warmte uit. Bij een industrieel interieur wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van metaal en beton in combinatie met natuurlijke materialen. Gordijnen die goed in dit type van interieur passen zijn bijvoorbeeld rolgordijnen. Denk aan gordijnen met een natuurlijke kleur, zoals beige en lichtbruin of juist donkerdere metaalkleuren: grijs, zwart, zilver, zilvergrijs en donkerbruin.

De perfecte gordijnen op maat voor een landelijk interieur

Opzoek naar de perfecte gordijnen op maat voor een landelijk interieur? Dan zijn vouwgordijnen een goed idee, maar in een landelijk interieur passen verschillende soorten gordijnen erg mooi. Vouwgordijnen passen mooi, omdat ze jouw interieur zo’n mooie natuurlijke uitstraling geven, zeker als je kiest voor natuurkleuren, zoals crème, lichtbruin, zandbeige, terracotta, enzovoort. Je kan ook kiezen voor overgordijnen met een natuurlijke print, zoals bladeren, veren, enzovoort. Zorg er dan wel voor dat de print niet té opvallend is. Het beste materiaal voor landelijke gordijnen? Linnen en katoen geven je landelijk interieur de meest natuurlijke uitstraling.

De perfecte gordijnen op maat voor een romantisch interieur

Heb jij een romantisch interieur? Dan gebruik je het best zoveel mogelijk zachte kleuren voor je gordijnen. Denk hierbij aan droomachtige pasteltinten of zachte, neutrale kleuren, zoals beige of wit. Plooigordijnen zijn de beste keuze voor een romantisch interieur. En als het een tikkeltje meer mag zijn: ook fluwelen overgordijnen geven je interieur een prachtige, romantische uitstraling waar je van zal wegdromen.

De perfecte gordijnen op maat voor een modern interieur

Bij een modern interieur draait alles rond eenvoud en luxe. Dat moet dus ook in de gordijnen terugkomen. Bij dit type interieur moet er ook veel lichtinval zijn, kies dus liever niet voor verduisterende gordijnen. Je kan overgordijnen gebruiken, maar kies dan voor soepel vallende gordijnen die niet te zwaar zijn. Kies niet voor te drukke patronen, vermijd prints en hou het simpel. Kies voor sobere kleuren, zoals zwart, grijs, bruin, enzovoort. Als de rest van je interieur sober is, dan kan je wel een opvallende accentkleur gebruiken, zoals oranje, rood, paars, enzovoort. Naast overgordijnen passen ook plisségordijnen mooi in een modern interieur.

Posted on Geef een reactie

Hoe kiest u uw ideale gordijn?

De gordijnen zijn een onmisbaar item geworden binnen de samenstelling van het interieur. Het wordt gebruikt voor de meest uiteenlopende doeleinden, van een eenvoudige decoratie tot het donker maken van uw omgeving. Tegenwoordig is de markt zeer gediversifieerd en biedt het gordijnen op maat aan voor elk afzonderlijk geval. En weet u welk gordijn het meest geschikt is voor uw huis? Laten we het uitzoeken!

Gordijnen op maat: Transparantie

De transparantie van de gordijnen is een belangrijk criterium waarmee rekening moet worden gehouden. We moeten weten of we de helderheid van de omgeving in kwestie wel of niet willen controleren.

Om lichtere omgevingen te verkrijgen, waar geen behoefte is aan verduistering, kan gekozen worden voor gordijnen op maat die gemaakt zijn met stoffen met een grotere transparantie, zoals satijn of voilé, die het externe licht gedeeltelijk blokkeren.

Naast het binnenlaten van de lichtinval hebben ze door hun transparantie een delicatere uitstraling, waardoor ze een aspect van lichtheid aan de omgeving geven.

Als het zonlicht een probleem is, is het verduisteringsgordijn een goede optie. Dit type gordijn is zeer geschikt voor gebruik in zeer lichte omgevingen en zal uw kamer donkerder maken. Als u privacy of controle over het omgevingslicht wilt, zijn verduisteringsgordijnen essentieel.

Bovendien geven deze gordijnen een rustiek tintje aan de omgeving, omdat de stoffen zwaarder en dikker zijn. Ideaal om overdag in de woonkamer films te kijken, of om later op zondag wakker te worden!

Gordijnen op maat: Kleur

Dit is zeker het meest subjectieve criterium onder de gepresenteerde. Er zijn verschillende soorten gordijnen op maat: glad, met prints, borduurwerk, enz. Creativiteit en goede smaak op het moment van de keuze maken veel verschil.

Een zeer belangrijke factor bij de keuze van de kleur is om rekening te houden met de kleur van de muur en andere onderdelen van de kamer, zodat er harmonie tussen hen is.

Als u een gordijn voor uw woonkamer kiest, denk er dan aan dat de kleur van het gordijn moet overeenkomen met bijvoorbeeld het tapijt en de bank. In de slaapkamer zijn beddengoed en andere decoratieve items van fundamenteel belang voor uw keuze.

De meer neutrale kleurengordijnen zijn gemakkelijker te combineren met de andere componenten en zijn ook geschikt voor een discrete, huiselijke of professionele omgeving.

Gordijnen op maat: Grootte

Gordijnen op maat: Hoe kies je de breedte van het gordijn?

Voordat we een gordijn kiezen, moeten we weten wat de breedte is van de plaats waar we het willen neerzetten.

Voorbeeld: we kunnen een muur van 5 meter hebben, maar we willen het gordijn in slechts 3 meter van die muur plaatsen. Op dit punt is het essentieel dat het gordijn het raam volledig bedekt, vooral als je de omgeving wilt verduisteren, zodat er aan elke kant nog minstens 15 cm over is.

Gordijnen op maat: Hoe kies je de hoogte van het gordijn?

De hoogte van het gordijn is afhankelijk van de rechtervoet van de installatieplaats. De afstand van het gordijn tot het plafond is afhankelijk van het geval. Als de plafondafwerking bijvoorbeeld decoratieve details heeft, moet het gordijn het niet verbergen; op plaatsen met de rechter ondervoet wordt het gordijn meestal dichter bij het plafond geplaatst, om de indruk te wekken dat het hoger is.

Posted on Geef een reactie

Geef je ramen mooie gordijnen op maat

Raamdecoratie geeft de hele ruimte wat meer warmte en sfeer
Raamdecoratie zoals bijvoorbeeld inbetween gordijnen op maat. Er is echt een enorme keuze in raambekleding. Soms weet je wellicht niet meer waar je moet beginnen of wat de beste keuze is. Gelukkig zijn er wel een aantal tips die je daarbij kunnen helpen.

Zoek naar informatie en vraag eventueel om advies

Er zijn zoveel mogelijkheden en daarom is het verstandig om eerst eens goed rond te kijken en informatie op bijvoorbeeld internet te zoeken. Zoek eens naar verschillende soorten gordijnstoffen zoals velours gordijnen op maat of linnen gordijnen op maat.Het is ook belangrijk om te kijken naar de eigenschappen van de verschillende stoffen. Velours is doorgaans wat dikker en dus uitermate geschikt om voor de openslaande tuindeuren te hangen. Daarmee houd je tocht en kou tegen en blijft het behaaglijk warm. Natuurlijk kan je ook om advies vragen aan een specialist. Denk dan bijvoorbeeld aan gordijnen op maat Rotterdam.

Voor welke ruimte wil je gordijnen op maat bestellen?

De volgende stap is het bepalen voor welke ruimte je gordijnen wil aanschaffen. Wil je voor de slaapkamergordijnen op maat? Voor een slaapkamer maak je een andere keuze als voor een keuken of woonkamer. Een slaapkamer moet je goed kunnen verduisteren. Dit bevordert je algehele nachtrust.
Daarom zijn verduisterende gordijnen op maat hier uitermate geschikt voor. Bovendien houd je hiermee in de zomer ook de warmte van de zon een beetje tegen en kan je op die manier de slaapkamer ook wat koeler houden. Niet overal in huis heb je verduisterende gordijnen nodig. Misschien wil je in de keuken alleen maar vitrage gordijnen op maat voor de ramen. Voor iedere ruimte is het misschien weer anders en het is natuurlijk ook volledig afhankelijk van je eigen persoonlijke wensen.

Waar vind ik betaalbare gordijnen?

Waarschijnlijk heb je inmiddels wel een goed idee gekregen welke gordijnen je wil gaan aanschaffen. Uiteraard wil je goed kwaliteit maar wel voor een betaalbare prijs. Waarschijnlijk heb je voor jezelf een budget in gedachten waar je eigenlijk niet overheen wil gaan. Daarnaast wil je natuurlijk ook gordijnen op maat met een snelle levering.
Beslis nog niet te snel en neem rustig de tijd om wat prijzen met elkaar te vergelijken. Maar uiteraard ook om te zoeken naar een leuke en aantrekkelijke gordijnen op maat aanbieding. Neem rustig de tijd en bij twijfel vraag je gewoon of er nog wat van de prijs afgaat. Misschien gaat er nog wat extra korting af. Dan heb je mooie goedkope gordijnen op maat.

Posted on Geef een reactie

Gordijnen op maat: Leer het ideale model te kiezen

De gordijnen op maat maken de omgeving gezelliger. Daarom is het bijna ondenkbaar om af te zien van deze accessoire als het gaat om het inrichten van uw huis. Maar weet je hoe je een slaapkamergordijn moet kiezen? Blijf dit artikel lezen en ontdek hoe je een kamer kunt inrichten met mooie gordijnen op maat.

Kamergordijn modellen
De kamers zijn meestal zeer democratische omgevingen, waar praktisch alle modellen gordijnen op maat kunnen worden geplaatst, omdat er geen beweging is van het water – zoals het geval is met de gordijnen voor de badkamers en de gordijnen voor de keuken. Daarom is bijna alles toegestaan, en op het moment van de keuze zal de smaak van de bewoners overheersen.

Om de juiste keuze te kunnen maken, is de eerste stap dat u de beschikbare modellen op de markt kent.

Schuifgordijn
De schuifgordijnen zijn zeer veelzijdig en passen in elke ruimteversiering, omdat u kunt kiezen uit verschillende soorten stoffen om het gordijn samen te stellen. De fijnste stoffen zijn zijde en satijn, en om de omgeving donkerder te maken is het aan te raden om een verduisteringsgordijn te gebruiken onder een lichtere stof.

Jaloezieën
De jaloezieën zijn ook een goede keuze voor de kamers, omdat ze de ingang van het licht blokkeren en de bewoners van het huis privacy bieden. Bovendien kunnen de jaloezieën en rolluiken in verschillende materialen worden vervaardigd, waarvan de meest voorkomende PVC is. Maar het is mogelijk om houten luiken te vinden en in verschillende kleuren.

Intrekbare jaloezieën
Net als de traditionele jaloezieën zijn de intrekbare jaloezieën ook ideaal voor de slaapkamers, want ze beschermen tegen de zon en laten een meer moderne sfeer achter. Ze hebben een minimalistische uitstraling, en om het licht binnen te laten, hoeft u alleen maar de stof boven op het raam op te rollen.

Paneelgordijn
Paneelachtige gordijnen op maat zijn ook geschikt voor grote deuren of ramen, omdat ze het licht en het zonlicht beter tegenhouden. Ze kunnen worden gemaakt in de meest uiteenlopende stoffen, om tegemoet te komen aan de behoeften van de bewoners van het huis.

Nu u de gordijnmodellen kent, kunt u onze tips voor het gebruik ervan in de kamers van uw huis bekijken.

Gordijnen op maat voor de tweepersoonskamer
Om het gordijn van de tweepersoonskamer goed te krijgen, is de tip om te zoeken naar een model dat beide bevalt. Als u een groot raam of balkon heeft, kunt u de paneelmodellen kiezen. Als u op zoek bent naar bedrukte modellen of met levendige kleuren, zet dan in op de schuifgordijnen.

Gordijnen op maat voor de babyslaapkamer
Voor de babykamer, of het nu gaat om een meisje of een jongen, zijn traditionele jaloezieën een goed alternatief omdat ze een goede controle van de lichtinval mogelijk maken. Dit betekent dat je voor de volledige lichtinval gewoon de hele jaloezieën opent, als je de omgeving bij halflicht wilt verlaten, gewoon de jaloezieën gedeeltelijk opent. Bovendien zijn ze meestal gemaakt van PVC, waardoor ze heel gemakkelijk te reinigen zijn.

Gordijnen op maat voor de vrouwenslaapkamer
Als u op zoek bent naar een vrouwelijke kamer met een romantisch tintje, kunt u kiezen voor stoffen gordijnen met bloemenprints.In dit geval is het de moeite waard om te zoeken naar accessoires die het gordijn meer uitgewerkt laten, zoals steunen in verschillende materialen en afwerkingen. Als de bewoner moderner is, hoe zit het dan met de keuze voor een paneelluik?

We hopen dat je genoten hebt van de tips! Veel succes!

Posted on Geef een reactie

Kiezen voor gordijnen op maat in je woning

Verhuizen? Kiezen voor oude gordijnen? Natuurlijk niet!
Wanneer je wilt verhuizen, dan zie je maar al te vaak dat mensen hun oude gordijnen laten hangen. Je kan deze natuurlijk behouden, maar wil je dit wel? Dan zal het misschien ook nooit echt aanvoelen als jouw huis en jouw thuis. Je wilt toch ook iets persoonlijker? Bovendien is de kans dan ook al klein dat je deze gordijnen dan ook net zeer mooi vindt, aangezien iedereen een andere smaak heeft. Gemakkelijker is het dan om te kiezen voor je eigen gordijnen. Toch gelden de standaardmaten vaak niet, of vaak wil je iets anders dan wat je in de winkels vindt. Daarom kan je beter kiezen voor gordijnen op maat.

Waarom kiezen voor ons om gordijnen op maat te bestellen?

  • We bieden een enorm aanbod aan aan gordijnen op maat: verduisterende gordijnen op maat, linnen gordijnen op maat, velours gordijnen op maat, slaapkamer gordijnen op maat …. Kortom, eigenlijk alles wat je nodig zou kunnen hebben bij je thuis.
  • Wij bieden goedkope gordijnen op maat aan. Bovendien zijn we zeer transparant in onze prijzen. Ze zijn zeer eenvoudig online terug te vinden.
  • Soms zijn de prijzen zelfs nog voordeliger, wanneer we een gordijnen op maat aanbieding hebben. Deze zijn ook steeds eenvoudig terug te vinden op de website.
  • Gordijnen op maat bestellen hoeft niet ver te zijn. Zo kan je eenvoudig gordijnen op maat bestellen in Rotterdam. Dit kan dus zeer dicht bij je thuis gebeuren en de lokale handelaars steunen. Woon je toch wat verder weg, dan kan je uiteraard ook hier je gordijnen op maat bestellen. Dit kan zeer eenvoudig via de website en ook de betaling gebeurt zeer vlot en veilig. Bovendien kan je dan ook genieten van een snelle levering hiervan. Genoeg redenen dus om voor dit bedrijf te kiezen hierbij!

Interesse hierin maar nog enkele vragen?
Wanneer dit je ook wel iets zegt, maar nog enkele vragen hebt, neem dan zeker verder een kijkje hier. De aanbieders in Rotterdam zorgen ervoor dat de gordijnen op maat snel geleverd worden. Heb je toch nog verdere vragen? Neem dan zeker contact op door te bellen, door een berichtje te sturen via Whatsapp, door een mailtje te sturen of door een berichtje te sturen via Linkedin. De medewerkers helpen je zeer graag verder met het beantwoorden van al je verdere vragen!

Posted on 1 Reactie

Linnen stoffen groothandel

Linnen stoffen groothandel; merken

Wij als TULAY Rotterdam verkopen we de linnen stoffen merken: Designs of The Time, Diabolo Fabrics, Fuggerhaus, Indes, Kobe, Mart Visser, T-Label, Villa Nova.

Linnen stoffen groothandel; soorten linnen

  • Linnen gordijnstof groothandel
  • Linnen Vitrage Stof groothandel
  • Linnen inBetween stof groothandel
  • Linnen stoffen groothandel
  • Groothandel stonewashed linnen

Linnen stoffen groothandel; linnen kleur

Wij kunnen altijd alle standaard linnen kleuren leveren zoals: groen linnen stof, lichtblauw linnen stof, linnen stof geel, linnen stof grijs, linnen stof naturel, linnen stof oker, linnen stof oud roze, naturel linnen stof, oranje linnen stof, roze linnen stof, taupe linnen stof, vlas linnen stof, wit linnen stof, zwart linnen stof.

Wij kunnen ook een uw gewenste kleur maken en leveren.

Onze meest verkochte linnen kleuren zijn; lichtgrijs linnen gordijnstof, wit linnen gordijnstof, witte linnen gordijnen en meubelstof blauw linnen.

Linnen stoffen groothandel; 100 meter

Wij maken elk gewenste linnen kleur vanaf 100 meter. U kunt kiezen uit de standaard linnen kleuren of zelf een kleur aanleveren.

Linnen stoffen groothandel; stonewashed linnen

Alle linnen stoffen kunnen wij leveren als stonewashed linnen stoffen – gewassen linnen stof.

Wij hebben ook linnen gordijnen, linnen gordijn stof, linnen vitrage stoffen, zware linnen stof, linnen katoen stof, stof linnen maar ook hebben wij andere soorten gordijnstoffen en vitrage stoffen. Wij maken enkele plooi, dubbele plooi, drie dubbele plooi, wave plooi en nog veel meer voor op uw gordijnen. Ook maken wij vouwgordijnen voor u op maat in onze gordijnatelier in Rotterdam. Daarnaast hebben wij ook linnen meubelstoffen. Wij maken op maat kussens met de linnen meubelstoffen maken, zoals kussens voor pallet bankkussens, vensterbank kussens, lounchbank kussens, steigerhout bank kussens, sierkussens en nog veel meer. Dit maken wij in onze kussen atelier in Rotterdam .

De linnen gordijnen geven een natuurlijke en warme uitstraling. Onze linnen stoffen zijn ook 100% naturel maar ook hebben wij gemixte linnen stoffen. Wij hebben vele verschillende soorten linnen stof. U kunt uw gewenste linnen stof kopen bij ons! Wij hebben alle linnen kleuren vanaf 100 meter maar wij kunnen ook veel verschillende linnen stof per meter leveren. Daarnaast hebben wij ook grof linnen stof. Wij hebben meer dan keuze uit 1.500 stalen (meer dan 18.000 kleuren en kwaliteiten) in onze fysieke winkel TULAY, Frits Ruysstraat 63 D, 3061 MD Rotterdam. U bent van harte welkom in onze stoffenwinkel. Voor al uw vragen kunt u ons ook gerust bellen op: 010 242 00 88.

Posted on Geef een reactie

Het uitkiezen van nieuwe gordijnen voor je hele woning

Nieuwe gordijnen aanschaffen

Misschien vind je het helemaal niet zo leuk om nieuwe raambekleding zoals gordijnen uit te zoeken. Dit komt wellicht doordat er zoveel keuze is dat je niet goed weet wat je moet kiezen. Kies je voor inbetween of wave gordijnen heb je liever verduisterende of wil je ook graag vitrage gordijnen. Daarnaast is het ook niet geheel onbelangrijk om een afweging te maken tussen een mooie effen kleur of een vrolijke print. Hoe maak je nu een goede keuze voor een bepaalde ruimte in je huis? Het allereerste wat je kan doen is je uitgebreid laten informeren of zelf op zoek gaan naar informatie over verschillende soorten gordijnen. Dan kom je er al snel achter welke gordijnen er bijvoorbeeld het meest geschikt zijn voor een slaapkamer of woonkamer. Samen met je persoonlijke wensen lukt het je dan wellicht om een goede keuze te maken.

Op zoek naar mooie gordijnstoffen

Mocht je al een klein beetje weten wat je voor gordijnen wil aanschaffen voor je woning dan kan je gericht gaan zoeken naar mooie gordijnstoffen. Velours of linnen gordijnen zijn daar een voorbeeld van. Velours heeft een fluweelachtige en een wat luxere uitstraling. Velours gordijnen zijn bovendien ook heel geschikt om voor openslaande tuindeuren te hangen. Ze zijn wat dikker en doordat er altijd nog een soort voering tegen aangemaakt wordt houden ze perfect tocht en kou tegen. Wil je deze stof ook terug laten komen in de inrichting van je woonkamer? Met meubelstoffen velours (in dezelfde kleur als de gordijnen) kun je ook een leuke woondeken of kussens voor op de bank laten maken. Er is een ruim aanbod in verschillende gordijnstoffen. Als het enigszins mogelijk is zou je eens een keer een bezoek moeten brengen aan een gordijnstoffen groothandel. Dit geld trouwens ook voor een meubelstoffen groothandel. Je vindt er talloze mooie stoffen voor gordijnen.

Op de juiste manier gordijnen inmeten is een goed begin

Gordijnen op maat laten maken is een hele goede optie. Het enige waar je rekening mee moet houden is het op de juiste manier inmeten van de gordijnen. Dit kan je prima zelf doen. Het is alleen wel verstandig om even goed een uitleg of een instructie te lezen of te bekijken. Uiteraard kan je het ook aan een specialist over laten. Gordijnen maken begint met goed inmeten. Laat anders de winkel waar je de gordijnen gaat aanschaffen bij jou thuis komen meten.

Posted on Geef een reactie

Het warme effect van gordijnen.

Het warme effect van gordijnen.

Wanneer het om decoreren van je huis gaat, is er een element in de kamer waar vaak te laat wordt over nagedacht en dat zijn gordijnen. De meeste mensen kopen gordijnen op het laatste moment. Alles is praktisch kant en klaar ingericht, alleen nog even de puntjes op de i zetten door het uitzoeken van de juiste gordijnen. En omdat, dit vaak gebeurt aan het eind van het hele traject, moeten mensen ervoor waken dat het uitzoeken van gordijnen niet wordt afgeraffeld.

Gordijnen uitzoeken is geen bijzaak, je kunt je interieur doen slagen bij de juiste keuzes hiervan. Het probleem is dat raamdecoratie er zeker wel toe doen en dat het een actieve beslissing met zijn bij het ontwerpen van de inrichting. Het selecteren van de juiste gordijnen kan verrassend complex zijn. Het kiezen van de verkeerde type of niet de juiste kleur, kan het totale ontwerp volledig verpesten.

Het uitzoeken van de juiste gordijnen voor je kamer kan leiden tot een overweldiging van verschillende stijlen waar elke leverancier of professionele binnenhuisarchitect je mee overvalt. Maar wanneer de juiste keuze is gemaakt, zal het effect je een tevreden gevoel geven.

De juiste gordijnen in de juiste kamer.

De grootste fout die veel mensen maken is, ze vinden een bepaalde stijl leuk en decoreren hun hele huis ermee. In iedere kamer dezelfde gordijnen of het nu goed past in bij de inrichting of niet. Het is een eenvoudig gegeven dat elke kamer verschillende gordijnen kan hebben.

Het wordt misschien anders wanneer je met een open vloerconcept werkt en je geen gordijnen met een kinderthema in het woongedeelte wilt hebben of mooie luxe gordijnen in de kinderkamer. Wees bewust van dit feit en maak per kamer een weloverwogen keuze.
Bij het uitzoeken van gordijnen mag een belangrijk aspect niet vergeten worden en dat is privacy.

Diegene die hun woning beneden hebben en dan nog eens met veel voorbijgangers langs hun huis, kunnen dit probleem vast wel. Veel last van inkijk door mensen die erg nieuwsgierig zijn. Dan is de keuze van een dunne vitrage niet de juiste optie, maar ga dan voor in betweens. Deze laten voldoende licht door, zijn dikker dan vitrage en dunner dan overgordijnen, hiermee is het probleem inkijk meteen opgelost.

Houdt rekening met de lichtinval naar binnen.

Zon op de ramen betekent een hoop licht naar binnen. Dit kan onaangenaam zijn, zeker wanneer niet de juiste keuze is gemaakt bij het uitzoeken van de juiste stof. Verduisterende gordijnen kunnen veel licht blokkeren en dit werkt goed in een slaapkamer, vooral eentje met een prachtig uitzicht op de zonsopgang.

Een vitrage werkt perfect in bijvoorbeeld een serre, daar is privacy niet echt een prioriteit. Vitrage gordijnen zorgen voor voldoende lichtinval en werkt geweldig in veel ruimtes. Als je weet hoeveel licht er door een raam schijnt en gewenst is, dan kun je er dienovereenkomstig naar plannen.

Tot slot: Misschien is het verstandig je gordijnen met een thema te verbinden. Dit betekent niet dat alles perfect moet matchen, maar ze mogen niet botsen met het decor. Speel met de kleuren en breng diepte in het geheel. Verzamel eerst een aantal ideeën en zet ze op papier voordat je ze toepast.