Posted on Geef een reactie

De mooiste meubelstof voor mijn meubelen

Ik ben op zoek naar een nieuwe bekleding voor mijn bankstel, dus ik zoek naar een meubelstof die bij mijn interieur past. Ik heb een mooi bankstel, maar de stof is totaal versleten. Daarom zoek ik iets wat mooi staat en wat toch mijn bak als nieuw en totaal anders kan maken.

Bij verschillende stoffenzaken ben ik al wezen kijken, maar ik heb nog geen keuze kunnen maken en weet nog niet welke meubelstof het gaat worden. Er zijn ook verschillende stoffen, van gobelin tot dikke veloursstoffen. Ik wil zeker de juiste meubelstof kiezen en geen spijt krijgen van mijn keuze.Het is namelijk wel de bedoeling dat ik de eerste 10 jaren geen nieuwe bank weer wil kopen, of de bekleding wil veranderen.

Het lijkt me mooi mijn bankstel als nieuw te laten voorkomen. Zo ben ik goed bezig met duurzaamheid en door een nieuwe meubelstof op mijn bankstel te laten maken, ben ik dus goed bezig met het klimaat.

Daarbij kan ik ook iets kiezen wat erg lang meegaat en niet snel gaat vervelen. Het moet bij mijn interieur passen, maar ook bij verandering in mijn interieur nog blijven passen.Ik zoek dus een meubelstof die lang meegaat, duurzaam is en ook overal bij past. Een effen stof zal mogelijk de beste keuze zijn.

De keuze voor de juiste meubelstof is best moeilijk, want er zijn veel verschillen in stof en kwaliteit. Goede voorlichting hierover krijg ik van de verkoper, maar ook op internet kan ik naar informatie zoeken. Bij het intikken van het woord “meubelstof” komen er al heel wat hints binnen. Toch gaat mijn voorkeur uit naar het winkelpersoneel, waarvan ik weet dat zij er echt verstand van hebben.

Het liefst krijg ik advies over meubelstof van de winkelmedewerker, deze heeft er in elk geval de kennis over en kan ik er altijd op aanspreken, wanneer er iets niet klopt in de aan mij gegeven raad. Ook weet deze het meest van de kwaliteit van de meubelstof door de ervaring die deze medewerker daar over heeft opgedaan. Dit advies zal voor mij doorslaggevend zijn, als ik mijn keuze over de meubelstof heb kunnen maken. Nu moet ik nog de juiste en de mooiste tegenkomen, maar dat zal nog wel wat problemen geven, want er zijn zoveel mooie stoffen.

Mijn keuze zal echter niet zo lang meer op zich laten wachten, want mijn bankstel is echt aan een nieuwe meubelstof toe, dus zal ik er toch snel werk van moeten maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *