Gordijnstoffen en Meubelstoffen leverancier, 42 merken en 47 000 kleuren.

Dubbele gordijnen

Stoffen Winkel Rotterdam Published Time
Gepost op:

Dubbele gordijnen zijn een type raamdecoratie dat bestaat uit twee lagen stof. Het zijn eigenlijk twee sets van gordijnen die op elkaar gemonteerd zijn en apart van elkaar bediend kunnen worden. Gordijnwinkel TULAY, een gordijnatelier gespecialiseerd in gordijnen op maat, biedt een breed scala aan dubbele gordijnen in meer dan 47 000 kleuren van hoogwaardige gordijnstoffen.

Dubbele gordijnen bieden verschillende voordelen ten opzichte van enkele gordijnen. Allereerst kunnen ze helpen bij het reguleren van de hoeveelheid licht en warmte die een kamer binnenkomt. De twee lagen stof bieden extra isolatie en helpen de warmte binnen te houden tijdens de koude wintermaanden en de warmte buiten te houden tijdens de warmere maanden. Daarnaast bieden dubbele gordijnen ook extra privacy, vooral wanneer de lagen afzonderlijk van elkaar worden bediend.

Bij Gordijnwinkel TULAY in Rotterdam hebben we een ruime keuze aan dubbele gordijnen. Onze deskundige medewerkers kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste kleur en stof voor je gordijnen, zodat ze passen bij je interieur. Ons assortiment van meer dan 47.000 kleuren van gordijnstoffen biedt ruime keuze, van neutrale tinten tot opvallende kleuren. Onze gordijnen worden gemaakt van hoogwaardige stoffen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxe uitstraling hebben.

Dubbele gordijnen zijn geschikt voor verschillende kamers in het huis. Ze zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor slaapkamers waar je extra privacy en lichtregulering nodig hebt. Daarnaast zijn ze ook ideaal voor woonkamers en andere gemeenschappelijke ruimtes waar je de hoeveelheid licht en warmte wilt regelen en tegelijkertijd een gezellige sfeer wilt creƫren.

Als je op zoek bent naar een veelzijdige en functionele raamdecoratie, overweeg dan om dubbele gordijnen te laten maken bij Gordijnwinkel TULAY. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte gordijnen voor je huis. Wij bieden gordijnen op maat, zodat je gordijnen hebt die perfect passen bij je raam en je interieur. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken!

100% linnen

Akoestische stof

Blackout gordijnstof

Dessin stof

Geluiddempende stof

GeRecycled stof

100% Katoen

INBETWEEN Stof

Isolerende gordijnstof

Kamerhoog gordijnstof

MEUBELSTOF

Velours stof

%100 TREVIRA

Gemeleerde stof

Geometrisch patroon

Luchtzuiverende stof

Projectstof

Vouwgordijn stof