Gordijnstoffen en Meubelstoffen leverancier, 42 merken en 47 000 kleuren.

Dubbele plooi gordijn

Stoffen Winkel Rotterdam Published Time
Gepost op:

Een dubbele plooi gordijn is een populaire vorm van raamdecoratie die bestaat uit twee lagen stof die in elkaar geplooid zijn, waardoor het gordijn extra volume krijgt en een luxueuze uitstraling heeft. Bij Gordijnwinkel TULAY in Rotterdam bieden we op maat gemaakte dubbele plooi gordijnen in meer dan 47 000 kleuren van hoogwaardige gordijnstoffen, die passen bij de wensen van onze klanten.

Een van de voordelen van een dubbele plooi gordijn is dat het extra isolatie biedt door de extra laag stof. Hierdoor houdt het gordijn de warmte beter vast, waardoor je bespaart op je energierekening. Ook biedt het meer privacy, omdat het minder transparant is dan enkelvoudige gordijnen.

Bij Gordijnwinkel TULAY kunnen onze klanten hun dubbele plooi gordijn volledig op maat laten maken. Zo kun je de afmetingen, kleur en stof van het gordijn kiezen en aanpassen aan je interieur. Het gordijn zal perfect passen bij het raam en de gewenste hoeveelheid licht binnenlaten.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om onze klanten te helpen bij het vinden van de juiste kleur en stof voor hun dubbele plooi gordijn. Ons assortiment van meer dan 47 000 kleuren van gordijnstoffen biedt ruime keuze, van neutrale tinten tot opvallende kleuren.

Bij Gordijnwinkel TULAY in Rotterdam vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop en de service die we bieden. Daarom bieden we op maat gemaakte gordijnen van hoogwaardige stoffen en staan onze deskundige medewerkers klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze.

In het kort, Gordijnwinkel TULAY in Rotterdam biedt op maat gemaakte dubbele plooi gordijnen van hoogwaardige gordijnstoffen in meer dan 47 000 kleuren. Dit gordijn biedt niet alleen stijl en luxe, maar ook extra isolatie en privacy. Onze deskundige medewerkers helpen graag bij het vinden van het perfecte gordijn voor je interieur.

100% linnen

Akoestische stof

Blackout gordijnstof

Dessin stof

Geluiddempende stof

GeRecycled stof

100% Katoen

INBETWEEN Stof

Isolerende gordijnstof

Kamerhoog gordijnstof

MEUBELSTOF

Velours stof

%100 TREVIRA

Gemeleerde stof

Geometrisch patroon

Luchtzuiverende stof

Projectstof

Vouwgordijn stof