Gordijnstoffen en Meubelstoffen leverancier, 42 merken en 47 000 kleuren.

Enkele plooi gordijn

Stoffen Winkel Rotterdam Published Time
Gepost op:

Een enkele plooi gordijn is een eenvoudige maar elegante vorm van raamdecoratie die bestaat uit één laag stof die is geplooid aan de bovenkant van het gordijn. Bij Gordijnwinkel TULAY, een gordijnatelier gespecialiseerd in gordijnen op maat, bieden we een ruim assortiment aan enkele plooi gordijnen in meer dan 47 000 kleuren van hoogwaardige gordijnstoffen.

Een enkele plooi gordijn is een populaire keuze voor kamers waar geen behoefte is aan extra volume of textuur, maar waar een strakke en minimalistische uitstraling gewenst is. Ze zijn ook geschikt voor kamers waar er weinig ruimte is voor gordijnstof, zoals kleine slaapkamers of studio-appartementen.

Een enkele plooi gordijn heeft het voordeel dat het minder stof bevat dan andere soorten gordijnen, waardoor het gemakkelijker te reinigen en te onderhouden is. Bovendien is het minder duur dan andere soorten gordijnen, wat het een ideale keuze maakt voor mensen met een beperkt budget.

Bij Gordijnwinkel TULAY in Rotterdam bieden we enkele plooi gordijnen op maat, zodat je gordijnen hebt die perfect passen bij je raam en je interieur. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste kleur en stof voor je gordijnen, zodat je een gordijn hebt dat niet alleen functioneel is, maar ook past bij je persoonlijke stijl.

Ons assortiment van meer dan 47 000 kleuren van gordijnstoffen biedt ruime keuze, van neutrale tinten tot opvallende kleuren. Onze gordijnen worden gemaakt van hoogwaardige stoffen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxe uitstraling hebben.

In het kort, Gordijnwinkel TULAY in Rotterdam biedt enkele plooi gordijnen op maat in meer dan 47 000 kleuren van hoogwaardige gordijnstoffen. Deze gordijnen zijn eenvoudig maar elegant en passen bij kamers waar een minimalistische uitstraling gewenst is. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte gordijnen voor je interieur.

100% linnen

Akoestische stof

Blackout gordijnstof

Dessin stof

Geluiddempende stof

GeRecycled stof

100% Katoen

INBETWEEN Stof

Isolerende gordijnstof

Kamerhoog gordijnstof

MEUBELSTOF

Velours stof

%100 TREVIRA

Gemeleerde stof

Geometrisch patroon

Luchtzuiverende stof

Projectstof

Vouwgordijn stof