Gordijnstoffen en Meubelstoffen leverancier, 42 merken en 47 000 kleuren.

Gordijn trends 2021: Breng leven in huis met nieuwe raambekleding

Stoffen Winkel Rotterdam Published Time
Gepost op:

Gordijn trends 2021: Breng leven in huis met nieuwe raambekleding

Als het gaat om het upgraden van het interieur van je huis, zijn gordijnen een van de gemakkelijkste en meest effectieve manieren om dit te doen. Het juiste gordijn kan niet alleen de uitstraling van de kamer veranderen, maar ook de lichtinval en sfeer beïnvloeden. In 2021 zijn er enkele opwindende gordijn trends die je kunt gebruiken om je huis nieuw leven in te blazen.

  1. Donkere kleuren Donkere gordijnen zijn een van de populaire gordijn trends 2021. Denk aan diepe tinten zoals donkergroen, bordeauxrood en navy blauw. Deze kleuren zorgen voor een gevoel van warmte en luxe in de kamer. Combineer deze gordijnen met lichte muren en meubels voor een evenwichtig en stijlvol interieur.
  2. Natuurlijke materialen Een andere trend in gordijnen dit jaar is het gebruik van natuurlijke materialen. Linnen, katoen en zijde zijn populair omdat ze duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Deze stoffen geven een gevoel van luchtigheid en brengen de natuurlijke elementen in de kamer.
  3. Prints en patronen Gordijnen met prints en patronen zijn terug van weggeweest. Van bloemenprints tot abstracte ontwerpen, deze gordijnen zijn ideaal om kleur en persoonlijkheid in de kamer te brengen. Combineer prints en patronen met effen kleuren om een evenwichtig effect te creëren.
  4. Gelaagde gordijnen Een andere gordijn trend 2021 is gelaagde gordijnen. Dit houdt in dat je twee sets gordijnen over elkaar heen hangt. Dit kan verschillende kleuren of texturen zijn. Het effect is niet alleen stijlvol, maar biedt ook praktische voordelen, zoals het kunnen afstemmen van de lichtinval op elk moment van de dag.

TULAY Gordijnen Rotterdam biedt een breed scala aan gordijnen die passen bij de gordijn trends 2021. Of je nu op zoek bent naar donkere kleuren, natuurlijke materialen, prints en patronen of gelaagde gordijnen, TULAY Gordijnen Rotterdam heeft de perfecte gordijnen voor jouw huis. Onze gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, dus er is voor elke kamer in huis wel iets te vinden.

Kortom, gordijnen zijn een eenvoudige en effectieve manier om je huis te transformeren en de gordijn trends 2021 bieden veel mogelijkheden. Of je nu een statement wilt maken met donkere kleuren of de natuurlijke elementen in de kamer wilt brengen met natuurlijke materialen, er is een gordijn dat past bij jouw stijl. Bezoek TULAY Gordijnen Rotterdam om onze collectie te bekijken en jouw huis te upgraden met de laatste gordijn trends.

100% linnen

Akoestische stof

Blackout gordijnstof

Dessin stof

Geluiddempende stof

GeRecycled stof

100% Katoen

INBETWEEN Stof

Isolerende gordijnstof

Kamerhoog gordijnstof

MEUBELSTOF

Velours stof

%100 TREVIRA

Gemeleerde stof

Geometrisch patroon

Luchtzuiverende stof

Projectstof

Vouwgordijn stof