Posted on Geef een reactie

Gordijnen op maat bestellen? De pluspunten & mogelijkheden van maatwerk gordijnen

Gordijnen op maat zijn populairder dan ooit

Gordijnen op maat zijn in Nederland momenteel populairder dan ooit tevoren. Natuurlijk zijn er tal van soorten raambekleding mogelijk, maar gordijnen op maat gebruiken is om meerdere redenen een van de slimste keuzes die je kunt maken. En veel mensen doen dat dan ook. Maar wat is er nu zo aantrekkelijk aan gordijnen op maat bestellen en als raamdecoratie gebruiken in je woning, winkel of bedrijfspand? Welke pluspunten hebben linnen gordijnen op maat of vitrage gordijnen op maat zoal te bieden? En wat zijn de mogelijkheden als je op zoek bent naar stijlvolle en kwalitatief goede gordijnen op maat?

De plussen van gordijnen op maat

Wie kiest voor gordijnen op maat kopen, profiteert van de vele voordelen die gordijnen op maat te bieden hebben. In de eerste plaats zorgen gordijnen op maat voor een warme, gezellige en knusse sfeer in huis. Je huis echt sfeer geven doe je met woonkamer gordijnen op maat of slaapkamer gordijnen op maat. Ten tweede zijn gordijnen op maat ideaal om de warmte in huis of in een bedrijfsruimte binnen te houden en de kou tegen te houden. Met gordijnen op maat bestellen ga je dus ook besparen op de energierekening. Een derde voordeel van gordijnen is de goede afstemming die je kunt kiezen qua verduistering. Wil je veel privacy, dan zijn verduisterende gordijnen op maat een verstandige keuze. Daarentegen kun je ook kiezen voor gordijnen op maat die de zon tegenhouden, maar het in huis niet te donker maken. Dit kun je goed realiseren met inbetween gordijnen op maat of dunne linnen gordijnen op maat. In de vierde plaats zijn gordijnen een relatief voordelige soort raamdecoratie. Goedkope gordijnen op maat vinden is niet zo moeilijk, zeker niet als je kiest voor een gordijnen op maat aanbieding. Ten slotte is het fijne aan gordijnen op maat kopen de ruime keuze die er is. Denk bijvoorbeeld aan velours gordijnen op maat, verduisterende gordijnen op maat, linnen gordijnen op maat of inbetween gordijnen op maat. Hieronder leggen we kort uit wat dit voor soort gordijnen zijn.

Belangrijkste soorten gordijnen

Onder inbetween gordijnen op maat, ook wel inbetweens genoemd, worden gordijnen verstaan die lichtdoorlatend zijn. De stofdikte van deze gordijnsoort zit tussen die van vitrages en de stof van normale standaardgordijnen in. De gebruikte stof is doorgaans half transparant. Verder zijn er nog de normale gordijnen, die al dan niet gebruikt kunnen worden verduisterende gordijnen op maat, en zogenoemde velours gordijnen op maat. Onder velours gordijnen op maat wordt een gordijn verstaan dat van een speciale fluweelstof is gemaakt. Velours betekent in het Frans namelijk fluweel, maar de gordijnstof is hiervan de gesneden variant. Er zijn twee soorten velours gordijnen op maat: staand velours en streekvelours. Bij staand velours staan de haartjes omhoog, bij steekvelours liggen ze.

Bestel nu jouw gordijnen op maat in onze webshop

Profiteer nu van onze goedkope gordijnen op maat en de gordijnen op maat snelle levering die wij hanteren als gordijnexpert. Bekijk de collectie gordijnstoffen in ons webwinkel en bestel eenvoudig en voordelig jouw gordijnstoffen via onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *