Posted on Geef een reactie

Gordijnen op maat; voor iedereen betaalbaar

Sfeer is een belangrijk element voor het creëren van een knus en comfortabel thuis. Gordijnen spelen hier een belangrijke rol in. Ze geven rust en stijl binnen een interieur. De stof, de kleur, het patroon en de lengte. Iedere keuze is sterk bepalend voor de ambiance in huis. Naast een accent binnen het interieur, zijn gordijnen ook een praktisch. Het is daarom slim om te kiezen voor gordijnen op maat. Het staat verzorgd, geen gedoe met de naaimachine en geen gesleep over de vloer meer.

Soorten gordijnen, passend in iedere ruimte

Onze selectie gordijnstoffen is zeer uiteenlopend. Voor iedere interieurstijl hebben wij passende gordijnen. Zo kunnen we voor elke slaapkamer verduisterende gordijnen op maat maken. Of dit nu een vrolijke kinderkamer is, een moderne slaapkamer of landelijke logeerkamer. Geen licht komt de kamer meer in! Dit is belangrijk voor het natuurlijk slaapritme van de mens. Het zorgt ervoor dat we uitgerust en energiek aan de dag kunnen beginnen.

Onze inbetween gordijnen op maat zijn zeer geschikt om sfeer en privacy in de woonkamer te creëren. Deze stoffen zorgen voor een mooi diffuus licht en de contouren worden verzacht. Ze laten overdag genoeg daglicht door om de kamer te verlichten, maar voorbijgangers kunnen lastig van buiten naar binnen gluren. Heerlijk mensen kijken, zonder dat anderen u zien. En ’s avonds zorgt de stofkeuze voor ambiance in de ruimte. Rust en geborgenheid na een drukke dag. Tijd voor elkaar en wat ontspanning.

Vitrages zijn dunne gordijnen die de zonnestraling en het daglicht zo goed mogelijk temperen en directe inkijk voorkomen. Ze kunnen een raamopening in het geheel of een deel ervan bedekken. Prachtig in de keuken of een lichte serre. Bij vitrages denkt men als snel aan oubolligheid van vroeger, maar dat is helemaal niet zo. Tegenwoordig kunnen vitrage gordijnen op maat juist ook zeer decoratief zijn. Wij hebben verschillende stoffen kleuren en patronen in ons assortiment.

Stoffen, de keuze bepaald de stijl

Wij bieden verschillende stoffen voor gordijnen, ieder met unieke eigenschappen en uitstraling. De polyester gordijnen zijn makkelijk te onderhouden, hebben een lage krimpwaarde en verkleurt niet snel. Onze linnen gordijnen op maat zijn sterk, slijtvast en heeft een robuuste uitstraling dat past binnen een landelijk interieur. De viscose stoffen hebben een mooie glans, voelen soepel en zacht aan en stralen echt luxe uit. De velours gordijnen op maat worden vaak gemaakt van zijde of katoen. Ze zijn daarom ook sterk en slijtvast. En geven een charmante en knusse uitstraling in iedere ruimte.

Keuzes, voor iedere portemonnee

Van goedkope gordijnen op maat tot zeer luxe stoffen met weelderige patronen. In ieder interieur horen gordijnen op maat thuis. Wij hebben daarom ook gordijnen op maat aanbiedingen. Houd onze website daarom goed in de gaten.

Online, gordijnen op maat bestellen

Via onze website bieden wij gordijnen op maat met een snelle levering. Ons assortiment bestaat uit meer dan 1500 verschillende stalen. De keuze is dus reuze en de kwaliteit is superieur. Dus voor gordijnen op maat, snel en betaalbaar, moet u bij ons zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *