Posted on Geef een reactie

Gordijnen op maat voor iedereen!

Gordijnen hebben, naast dat ze een interieur compleet maken, een grote meerwaarde in de verlichting van een kamer. Hoe vervelend is het dan dat een gordijn net niet voldoende verduisterd of net niet mooi aansluit?! Gordijnen op maat bieden uitkomst.
Bij Tulay is er een ruim assortiment te vinden van gordijnen op maat. Denk bijvoorbeeld aan verduisterende gordijnen op maat die ervoor zorgen dat u ‘s morgens niet wakker wordt van de zon die de kamer in schijnt. De verduisterende gordijnen zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Hierdoor zit er altijd wel wat tussen wat bij uw interieur kleurt. Alle gordijnen op maat worden in het Tulay gordijnatelier op de juiste maat gemaakt.
Voor overdag is het natuurlijk heerlijk als het zonlicht de kamer invalt. Dat de gordijnen openstaan betekent ook dat de overburen naar binnen kunnen kijken. Om dit te voorkomen kun je inbetween gordijnen op maat achter de verduisterende gordijnen op maat of slaapkamer gordijnen op maat hangen zodat er wel ligt in de kamer valt, maar anderen niet zien wat er in huis gebeurt. Een beetje privacy is wel zo fijn!
Vitrage gordijnen op maat hebben dezelfde functie als de inbetween gordijnen. Het is maar net wat uw smaak is en u mooi vindt passen bij het interieur. Gelukkig is er voldoende keus bij Tulay en zal er altijd wat voor u bij zitten. Ook deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en volledig aanpasbaar naar uw smaak en gewenste lengte.
Wilt u graag een rustige, natuurlijke sfeer creƫren in huis? Dan zijn linnen gordijnen op maat wellicht wat voor u. Linnen is een zeer natuurlijk materiaal en heeft rustige tinten waardoor ze makkelijk te combineren zijn.
Naast verduisterende gordijnen op maat, inbetween gordijnen op maat, linnen gordijnen op maat, katoenen, viscose en vitrage gordijnen op maat maken wij ook velours gordijnen op maat. De velours gordijnen op maat zijn in verschillende kleuren beschikbaar en kunnen met ring, enkele plooi, dubbele plooi, vlinderplooi of retoursplooi worden gemaakt.
In de gordijnen op maat kan een verzwaringskoord worden verwerkt, zodat het gordijn mooi op zijn plek blijft. Tulay gordijnatelier is gespecialiseerd in het op maat maken van gordijnen en biedt daarom goedkope gordijnen op maat aan. Naast dat ze geen kindergordijnen aanbieden kunnen deze gordijnen op maat gemaakt worden. U kunt gordijnen op maat bestellen bij Tulay in Rotterdam. U kunt naar de winkel komen, maar het is ook mogelijk om online te bestellen. Naast dat de gordijnen op maat worden gemaakt voor u, hebben gordijnen op maat snelle levering en hangen ze binnen no time bij u in huis.
Gordijnen op maat bij Tulay hebben standaard een zachte prijs, maar regelmatig is er ook een gordijnen op maat aanbieding. Dit maakt het natuurlijk extra leuk om nieuwe gordijnen op maat in huis te halen!
Neem een kijkje op de website van Tulay Rotterdam of kom eens langs in de winkel. Daar helpen wij u graag met het uitzoeken van de juiste stof. Wij kijken ernaar uit om uw gordijnen op maat te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *