Posted on Geef een reactie

Gordijnen voor de koude maanden

Gordijnen voor de winter maanden

Door wat sfeer in je huis te brengen maak je je huisje echt af. Vooral in de wat koudere maanden, maken de warme kleuren je huisje compleet. Je hebt diverse gordijnstoffen die je daar voor kan gebruiken. Zo heb je vitrages, wat van een wat dunnere stof is gemaakt. Je hebt ook de zogeheten in-betweens, dat is een mix van dik en dun. En dan heb je ook nog de hele dikke gordijnstoffen, wat het mooie is van de dikke gordijnen, is dat ze verduisterend zijn. Er zijn meerdere voordelen aan dikke gordijnen, ze kunnen bijvoorbeeld het huisje ook isoleren. Dat komt dus goed uit in de wintermaanden, want extra isolatie is altijd mooi meegenomen. Als je er dan ook nog een mooi warm kleurtje bij zoekt maak je het plaatje helemaal compleet.

Fluwelen gordijnen

Fluwelen gordijnen, ook wel Velours genoemd, is een heerlijke zacht stof die fijn aanvoelt. Je ziet het ook steeds meer terug in het moderne interieur. Je zou het ook voor de kussens kunnen gebruiken van de bank, of de bank zelf is ook mogelijk. Er zijn genoeg opties om het interieur mooi warm aan te kleden.Voor de gordijnen zou je kunnen kiezen voor dieprood of koninklijk blauw, dat zijn mooie warme kleuren die precies passen bij de winter. Het past niet alleen bij de winter, maar ze verwarmen de kamer aanzienlijk. En het werkt ook verduisterend, gezellig voor in de winter.

Gordijnen met een voering

Het dikkere katoen wordt ook steeds vaker terug gevonden in het moderne interieur. Je hebt ook dik geweven linnen gordijnen, die net als de katoen gordijnen lekker warm zijn. Maar het zou heel goed kunnen dat de dunnere stof je meer aantrekt, als je het dan toch warmer wilt hebben in de winter, is het een goed idee om de gordijnen te laten voeren. Net als de dikkere gordijnen, verduisterd de kamer aanzienlijk en daar boven op wordt het ook een stuk warmer in de kamer. Het heeft nog een voordeel, de gordijnen worden ook beschermt tegen zonnestralen, dat komt door de dikte van de voering.

Conclusie

Dus wil je je huiskamer of slaapkamer een stuk gezelliger maken, met een warme uitstralen? Dan zullen gordijnen met de kleur koning blauw of dieprood het interieur aanzienlijk verbeteren. Met de vitrages gordijnen, en misschien wel gordijnen met een voering, Zullen de wintermaanden een stuk aangenamer en warmer worden, als je samen met de familie in een kleurrijke woonkamer kan genieten.

Gordijnstoffen Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *