Posted on Geef een reactie

Heerlijk slapen met jouw kussen op maat!

Wat is het toch vervelend om te moeten slapen op een kussen dat niet lekker ligt. Het kan zo een enorme domper zijn voor de komende dag. Bij een kussen atelier kun je je kussen op maat laten maken! Kies zelf het formaat en de hardheid van jouw kussen waardoor het volledig aansluit bij jouw wensen. Je kunt zelfs het materiaal zelf bepalen! Stel dat je allergisch bent voor bepaalde stoffen, dan kun je nu een kussen op maat laten maken! Een ander voordeel van een kussen op maat laten maken is dat je zelf kunt kiezen hoe hoog de prijs wordt. Is je kussen op maat te duur dan neem je bijvoorbeeld een goedkoper materiaal!

Een kussen op maat bevordert je volledige gezondheid. Door een goede nachtrust loop je minder kans op hart en vaatziekten en is er een lagere kans op stress. Ook heb je een beter humeur en zit je beter in je vel. Hierdoor zal je beter presteren op werk of school, waardoor je succesvoller in het leven staat. Er is ook bewezen dat een goede nachtrust leidt tot minder depressie. Zo ontstaat een positieve vicieuze cirkel, allemaal door je kussen op maat!

Een kussen op maat past ook heel erg goed in je huis. Het ziet er mooi en chique uit en geeft een luxe uitstraling. Bij een kussen atelier kun je niet alleen kussens laten maken voor in bed om op te slapen, maar bijvoorbeeld ook een lekker kussentje voor op de bank. Kies ook nog je eigen hoes erbij in tal van kleuren, voor een perfecte match met de rest van je interieur! Stel het stof en de kleur helemaal online samen via de handige website! In een handomdraai maak jij je eigen kussen op maat!

We maken zelfs ondersteunende kussens met een specifiek soort traagschuim, voor oude mensen die last hebben van hun rug. De kussens zijn licht, en daardoor zo te verplaatsen van stoel naar stoel. Ideaal voor mensen die niet meer zo goed op de been zijn en wel een letterlijk steuntje in de rug kunnen gebruiken!

We hebben ook nog andere materialen om de kussens mee te vullen, zoals donsveren, wol, een syntetisch materiaal, een schuimkussen, en zelfs een natuurrubber kussen. Alle kussens worden milieuvriendelijk gemaakt. Ieder soort materiaal heeft zo zijn voordelen, en ieder mens heeft andere wensen. Met een kussen op maat kies jij wat het beste bij jou past voor een geweldige nachtrust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *