Posted on Geef een reactie

Het interieur een hele nieuwe uitstraling geven

We kennen allemaal wel het moment dat je op je interieur bent uitgekeken. Je wil iets anders. Toch wil je ook niet meteen allerlei nieuwe meubels gaan kopen. Gelukkig hoeft dat ook niet met behulp van gordijnstoffen en leuke woonaccessoires maak je er in een handomdraai weer iets moois van.

De inrichting van je woonkamer weer een opfrisbeurt geven

Je vraagt je nu wellicht af waar moet ik dan beginnen? Kijk eerst eens kritisch naar je inrichting. Misschien kan je de bank, tafel of kasten op een andere plek neerzetten. Dat geeft al een heel andere uitstraling. De volgende stap is het weghalen van de woonaccessoires. zoals: kussens, kaarsen, vloerkleden, schilderijen enz. Kijk ook eens naar je gordijnen. Kies vervolgens een nieuwe kleur uit die goed past bij de overige inrichting. Heb je eenmaal de kleur gekozen dan kan je gaan zoeken naar onder andere nieuwe woonaccessoires en mooie gordijnstoffen.

De kussens op de bank kan je heel gemakkelijk nieuw laten lijken

De kussens die je op de bank had liggen kan je nog prima gebruiken (mits deze nog goed zijn natuurlijk). Ben je een beetje handig met de naaimachine? Dan kan je met de stof die je voor de gordijnen gaat gebruiken ook leuke kussen hoezen maken. Dan laat je het patroon, print en kleur van de nieuwe gordijnen in de nieuwe inrichting terug komen. Op die manier hergebruik je de oude kussens maar zien ze er uit als nieuw.

Woonaccessoires in een mooie nieuwe kleur

Ga ook op zoek naar leuke nieuwe woonaccessoires. Een plaid voor op de bank vloerkleed, vazen, kaarsen enz. Alles in de nieuwe kleur die je hebt uitgekozen. Nu de meubels verplaatst zijn en de nieuwe gordijnen hangen hoef je alleen nog maar de nieuw gekochte accessoires een plekje te geven. Op deze manier geef je de woonkamer in een paar simpele stappen een hele nieuwe uitstraling.

Neem rustig de tijd om de juiste accessoires en gordijnen te vinden

Om er een heel mooi compleet plaatje van te maken is het wel fijn dat alles goed bij elkaar past. Neem daarom ook rustig de tijd om de juiste accessoires te vinden en om te zoeken naar goede en mooie gordijnstoffen. Koop in ieder geval niet te overhaast. Omdat je heel snel alles wil aanschaffen. Maar ga juist op zoek naar een paar mooie of bijzondere items. Die echte eye-catchers worden in de nieuw ingerichte woonkamer.

Gordijnstoffen Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *