Posted on Geef een reactie

Hoe creëer je het perfecte mannen interieur

De mannen lijken de zaakjes vaak op orde te hebben. Maar als het aankomt, gaat het met het interieur vaak een beetje mis. Er wordt dan meestal gekozen voor een simpele bank, met een gigantische tv, en ook nog eens een witte muur. Dit is hoe de meeste mannen huizen er uit zien. Het is totaal niet erg, maar het ziet er al snel grijs en grauw uit. De vrouwen hebben tegenstelling tot de mannen, vaak kleurrijke meubelstoffen en gordijnstoffen. Mannen hebben dan toch vaak liever een strak interieur. Maar het is allemaal simpeler dan je denkt, elke man kan het interieur mooi inrichten. Daarom hebben wij een aantal tips, om gelijk aan de slag te kunnen gaan.

Gebruik een kleed onder de bank, en salon tafel

Als man zoek je meestal een grote bank, is totaal niet erg en zelf lekker comfortabel. Het kan er alleen al snel grauw uitzien als je geen kleed gebruikt. Als je een kleed onder je bank legt heb je ten eerste lekkere warme voeten, maar het geeft ook een gezellige warme sfeer. Het is en aanrader dat je dan kiest voor een mooie kleur, en een lekker dik vloerkleed die bij je gordijnstoffen past. Overgordijnstoffen gesproken, De mooie vitrages gordijnen kunnen de kamer ook nog mooi opfleuren.

Gebruik sfeerlichten

Sfeerlichten geven een mooi warm gevoel, vooral in de winter maanden. Als je een expert zou vragen wat een van de belangrijkste dingen is voor een warme sfeer in huis, Zullen ze allemaal beginnen over licht. Let er wel op, dat een te fel licht de sfeer juist weer kan verpesten. Dus het is een aanrader om te kiezen voor lichten, die je kan dimmen. Lichten zijn natuurlijk heel leuk en belangrijk, maar zorg er ook voor dat er overdag genoeg zonlicht binnen komt.

Zoek leuke planten uit

Planten zijn super belangrijk voor een leuke warme sfeer in huis. Het enige nadeel is, dat de meeste mannen het structureel water geven vaak vergeten. Maar daar is een oplossing voor, er zijn meer dan genoeg planten die je niet wekelijks water hoeft te geven. Als je dan kiest voor en stoere stenen pot, met planten zoals de, philodendron en de schefflera. Heb je ook nog eens planten die niet wekelijks water nodig hebben, maar laat ze niet uitdrogen uiteraard.

Zorg er voor dat het netjes blijft

Zorg er voor dat je het regelmatig goed schoonmaakt. Als je bijvoorbeeld stofzuigt wanneer het vies wordt, en je de afwas niet laat liggen, kom je al een heel eind. Wij in Nederland staan bekent als een land die niet echt gesteld is, als het om opruimen gaat. Dat is wel jammer want een vies huis, is een ongezellig huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *