Gordijnstoffen en Meubelstoffen leverancier, 42 merken en 47 000 kleuren.

Hoe gebruik je een meubelstof reiniger?

Stoffen Winkel Rotterdam Published Time
Gepost op:

Het is onvermijdelijk dat meubels na verloop van tijd vuil worden, vooral als er regelmatig gebruik van wordt gemaakt. Het is daarom belangrijk om een meubelstof reiniger bij de hand te hebben om vlekken en vuil te verwijderen. Maar weet u eigenlijk hoe u een meubelstof reiniger op de juiste manier moet gebruiken? Hier zijn enkele tips om u te helpen.

Lees de instructies

  1. Voordat u begint, moet u de instructies op de verpakking van uw meubelstof reiniger lezen. Sommige reinigers moeten bijvoorbeeld worden verdund met water voordat ze worden gebruikt, terwijl andere direct kunnen worden aangebracht.

Test de reiniger op een onopvallende plek

  1. Voordat u de meubelstof reiniger op het hele oppervlak aanbrengt, is het belangrijk om het eerst op een onopvallende plek te testen. Hiermee kunt u controleren of de reiniger geen schade aanricht aan de stof of de kleur van de meubels.

Gebruik de juiste hoeveelheid

  1. Het is belangrijk om de juiste hoeveelheid meubelstof reiniger te gebruiken. Gebruik niet te veel, anders kan het moeilijk zijn om het product volledig af te spoelen. Gebruik echter ook niet te weinig, anders kan het reinigingsproces minder effectief zijn.

Breng de reiniger aan met een doek of spons

  1. Breng de meubelstof reiniger aan met een zachte doek of spons en werk vanaf de buitenkant van de vlek naar binnen. Hierdoor voorkomt u dat de vlek groter wordt.

Spoel de stof af met water

  1. Na het aanbrengen van de reiniger, moet u de stof afspoelen met water. Gebruik een schone doek om de stof droog te deppen.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw meubels er schoon en fris uitzien. Voor meer informatie over meubelstof reinigers en hoe u ze kunt gebruiken, kunt u terecht bij uw lokale meubelstof winkel, zoals TULAY Meubelstoffen Rotterdam. Zij bieden meer dan 500 stuks meubelstof stalen in meer dan 7000 kleuren van 16 meubelstoffen merken.

100% linnen

Akoestische stof

Blackout gordijnstof

Dessin stof

Geluiddempende stof

GeRecycled stof

100% Katoen

INBETWEEN Stof

Isolerende gordijnstof

Kamerhoog gordijnstof

MEUBELSTOF

Velours stof

%100 TREVIRA

Gemeleerde stof

Geometrisch patroon

Luchtzuiverende stof

Projectstof

Vouwgordijn stof