Posted on 1 Reactie

Hoe kies je de stof van de bank? We hebben geweldige tips voor u

Stoffen maken het verschil in de decoratie van een huis, omdat ze gezelligheid brengen. Sinds hun gebruik in gordijnen als in stoffering en beddengoed. Ze helpen ook om uw huis op een snelle en praktische manier te renoveren.

Er zijn verschillende prijzen, gebruiksmogelijkheden, kleuren en prints.

Laten we het vandaag over bekleding hebben. Banken, stoelen, poefs, krukken, we hebben er allemaal wel een paar (of een paar) die een nieuwe look moeten krijgen. De oplossing is eenvoudig: zoek een stof die past bij de behoeften en tegelijkertijd bij de mogelijkheden van uw budget.

Meubelstoffen groothandel: Chenille
Stevige stof, zeer zacht aanvoelend en veel gebruikt in de decoratie vanwege de schoonheid en de textuur van de vezels. Vergeet niet dat het regelmatig moet worden gereinigd: stof hoopt zich op in zijn plooien.

Meubelstoffen groothandel: Suède
Het is een synthetische stof. Het is comfortabel en heeft een goede prijs. Deze moderne stof is gemakkelijk te reinigen omdat het geen zichtbare plooien heeft. Als er echter ongelukken met vloeistoffen gebeuren, kan het vlekken krijgen. Het ideaal is dat ze waterdicht zijn.

Meubelstoffen groothandel: Synthetische stoffen
Zeer sterk en gemakkelijk te reinigen. Omdat ze van nature waterdicht zijn, worden ze aanbevolen voor huizen waar mensen allergisch zijn en met huisdieren. Ze zijn meestal gemaakt van polyester.

Hun enige probleem is dat als ze 100% polyester zijn, ze de huid kunnen irriteren en heet worden.  Als het gemengd is, met een klein percentage, is er geen probleem.

Meubelstoffen groothandel: Jacquard
Een van de bestendigste stoffen voor de bekleding. Omdat het een gesloten weefsel heeft, hoopt het geen resten op en is het gemakkelijk te reinigen. Het geeft het gevoel van luxe, verfijning en schoonheid.

Meubelstoffen groothandel: Fluweel
Vaak geassocieerd met luxe en elegantie, wordt fluweel meer beschouwd in koude plaatsen, geweldig voor wanneer comfort moet komen met een warme beschutting voor koude dagen. Zelfs in een kleine omgeving zorgt de stof voor verfijning.

Meubelstoffen groothandel: Natuurlijk leer
Ondanks de hogere prijs zijn meubels met deze stof zeer duurzaam en bieden ze elegantie voor het milieu.

Meubelstoffen groothandel: Linnengoed
Vlas is een weefsel met anti-allergische eigenschappen, een goede doorlaatbaarheid en ecologische duurzaamheid.

Een van de belangrijkste kenmerken is het vermogen om het uiterlijk na jaren van gebruik onveranderd te houden en heeft de neiging om de kleur te behouden, zelfs na opeenvolgende wasbeurten.

Meubelstoffen groothandel: Synthetisch leer
Met bijna hetzelfde effect als natuurlijk, is het een alternatief als je niet veel wilt uitgeven, hoewel het minder duurzaam is. Afhankelijk van de kwaliteit is het niet erg mooi, dus je kunt het in stoelzittingen zetten, omdat het kleine stukjes stof zijn en niet de indruk wekken dat het om een valse stof gaat.

Meubelstoffen groothandel: Canvas
Stevige, waterdichte stof die niet snel vuil wordt. Gemaakt van katoen, verschilt het van serge, bijvoorbeeld door het type inslag, omdat het het eenvoudigst is.

Meubelstoffen groothandel: Serge
Een van de meest aangename stoffen om elegantie, frisheid en comfort te combineren. Het is buigzaam en bestendig en neemt geen vuil op.

Tekeningen en prenten
Er zijn verschillende alternatieven te combineren, hoewel ze welkom zijn, kunnen ze visueel vermoeiend zijn.

De combinatie van prints is moeilijker dan die van gewone stoffen. Het hangt af van je smaak. Het beste is dat de prints en de effen stoffen gecoördineerde tinten hebben.

1 thought on “Hoe kies je de stof van de bank? We hebben geweldige tips voor u

  1. Wij willen onze bank ook graag opnieuw laten stofferen. Op dit moment zijn we aan het kijken naar het meest geschikte materiaal. De kleur moet overigens donkergrijs zijn, omdat dat goed bij ons interieur zal passen. Wellicht ja ik even langs een groothandel voor stoffen om inspiratie op te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *