Posted on Geef een reactie

Hoe richt ik mijn huis in

Mijn huis moet gezellig en praktisch zijn. Een gezellig huis is niet altijd praktisch, maar een praktisch huis kan wel gezellig zijn! Daarom ga ik voor het laatste.

Ik houd niet van rommel, dus er mogen niet teveel tierelantijntjes in mijn woning zijn. Maar een paar gezellige items zijn wel welkom. Een leuke poef, een paar bijzettafeltjes, ze zijn welkom, maar op die tafeltjes hoeft niet teveel te staan.

Ook houd ik niet van volle vensterbanken, maar een paar grote kamer in de huiskamer vind ik wel heel erg mooi. Voor mijn ramen moet niet teveel staan, maar er mogen wel mooie gordijnen van mooie gordijnstoffen hangen. Ik kijk graag naar mooie warme items.

Aan de wand een paar leuke schilderijtjes, maar niet teveel. Het moet rustig blijven in mijn huiskamer en overzichtelijk om schoon te kunnen maken. Ik houd van een huis wat netjes en fris is.

Ik heb een mooie, open keuken, waar ik graag vertoef. Ik kook graag en ik heb dan ook veel keukenapparatuur. Alles in fris RVS, zodat het mooi ruim oogt. Als ik bezig ben om iets lekkers te koken, kijk ik door mijn keukenraam naar buiten. Ik zie daar de koeien grazen in het weiland, vlak bij mijn huis. Het lijkt een schilderijtje te zijn, zo mooi omrandt door mijn raam, bekleed met mooie gordijnen. Ik heb me dan ook verdiept in de gordijnstoffen en welke het geschiktst zijn voor een keukenraam.
Het mocht geen druk gordijn zijn, dus effen, maar wel goed wasbaar en geschikt voor deze ruimte. Het zijn mooie gordijnen geworden. Ze zijn grijs en passen goed bij het interieur.

Ook de slaapkamer is gebruiksvriendelijk ingericht. Het gaat er vooral om dat het praktisch is. Een beetje gezelligheid is wel leuk, maar het gaat er toch vooral om dat je er comfortabel kunt slapen en dat het allemaal rustig om je heen is. Ook hier heb ik me in de gordijnstoffen die er te vinden zijn verdiept. Belangrijk is dat er geen licht meer binnenkomt als ik de gordijnen sluit. Ik heb dan ook verduisterende gordijnen gekozen. Ze voelen ook wat dikker aan, net alsof het de warmte wat binnen houdt en de kou juist buiten. Het is en mooi geheel geworden, de gordijnen passen prima bij het interieur van de slaapkamer en het maakt het praktisch maar ook gezellig.

Het inrichten van je huis is een leuke bezigheid en zeker wel zo leuk als je alles mooi op elkaar af kunt stemmen. Praktisch en gezellig, dat is mijn motto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *