Posted on Geef een reactie

Je huis aanpassen aan je eigen leefstijl

Wat is er mooier dan je huis geheel naar je eigen leefstijl aan te passen? Echt moeilijk is dat niet want je kunt uit allerlei stoffen en meubels kiezen die bij jouw leefstijl passen.

Neem nu je meubels, je kunt verschillende meubelstoffen vinden die bij jouw interieur en bij je eigen leefstijl passen. Wanneer je geen leer in je huis wilt gebruiken, omdat je niet tegen dierenleed kunt, dan kun je stoffen kiezen die niets met dieren te maken hebben. Wel kun je meubelstoffen kiezen met bijvoorbeeld een dierenprint, gewoon om een statement te maken, of gewoon omdat je het leuk vind.

Verder kun je dat ook verwerken in je gordijnstoffen, of de overgordijnstoffen die je in je woning gebruikt. Nu heb je eigenlijk nooit leren gordijnen voor je ramen, maar er zijn wel gordijnen waar je een panterprint of een zebraprint in verwerkt ziet. Het is leuk om dit met je meubels te combineren.

Ook je vitrages kun je daarop afstemmen. Er zijn verschillende soorten vitrages, kies je voor een print in je vitrages, let er dan wel op dat het niet t druk wordt in combinatie met je overgordijnstoffen.

Zelfs met inbetweens kun je nog combineren met prints van dieren.

Toch kun je ook een hele andere smaak hebben en voor hele felle kleuren gaan. Ook hierbij kun je een mooi palet maken van kleuren in meubelstoffen en gordijnstoffen.Felle kleuren combineren met zachte pastelkleuren kan natuurlijk ook heel verfrissend werken. Door inbetweens te gebruiken met een lichte pastelkleur en daarbij gordijnstoffen te combineren met felle kleuren kan een heel mooi effect opleveren.

Het kan ook heel mooi zijn om lichte kleuren met elkaar te combineren. Houdt het eens op de pastelkleuren en combineer dit met lichte gordijnstoffen. Het maakt je woning groter en lichter. Door kleuren met elkaar te mengen maak je er een mooi geheel van.

Met gordijnstoffen kun je al heel veel doen om je huis een mooi uiterlijk te geven. Passen bij je meubels en de rest van je inboedel, maak je er een knusse woning van. Je eigen leefstijl kun je weergeven in je interieur, dus waarom zou je dat niet doen? Laat zien wie je bent en mak een statement van je woning. Er is heel veel keuze in stoffen, hetzij gordijnstoffen, vitrages, meubelstoffen en inbetweens. Het combineren van de juiste kleuren en prints moet je zelf doen en dat is ook een leuke bezigheid. Zo laat je zien wie je bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *