Gordijnstoffen en Meubelstoffen leverancier, 42 merken en 47 000 kleuren.

Keuken gordijnen

Stoffen Winkel Rotterdam Published Time
Gepost op:

Keuken gordijnen zijn een essentieel onderdeel van de keukeninrichting. Ze bieden privacy, verminderen de hoeveelheid zonlicht die de keuken binnenkomt en kunnen het algehele ontwerp van de keuken verbeteren. Bij Gordijnwinkel TULAY, een gordijnatelier gespecialiseerd in gordijnen op maat, hebben we een ruim assortiment aan keuken gordijnen in meer dan 47 000 kleuren van hoogwaardige gordijnstoffen.

Keuken gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder vouwgordijnen, rolgordijnen en paneelgordijnen. Bij Gordijnwinkel TULAY bieden we ook gordijnen met speciale functies, zoals verduisterende gordijnen die het zonlicht blokkeren en geluidswerende gordijnen die het geluid van buiten verminderen.

Naaister Tulay, kan je helpen bij het kiezen van de juiste gordijnen voor je keuken. Ze kan advies geven over de stijl en kleur van de gordijnen en kan gordijnen op maat maken die perfect passen bij je raam en je interieur.

Ons assortiment van meer dan 47 000 kleuren van gordijnstoffen biedt ruime keuze, van neutrale tinten tot opvallende kleuren. Onze gordijnen worden gemaakt van hoogwaardige stoffen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxe uitstraling hebben.

Bij Gordijnwinkel TULAY in Rotterdam begrijpen we dat keuken gordijnen niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook moeten passen bij de stijl van de keuken. Daarom bieden we gordijnen op maat die perfect passen bij je interieur. Onze gordijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan lang mee.

In het kort, Gordijnwinkel TULAY in Rotterdam biedt een ruim assortiment aan keuken gordijnen op maat in meer dan 47 000 kleuren van hoogwaardige gordijnstoffen. Onze deskundige naaister Tulay, kan je helpen bij het kiezen van de juiste gordijnen voor je keuken. Onze gordijnen zijn duurzaam en hebben een luxe uitstraling.

100% linnen

Akoestische stof

Blackout gordijnstof

Dessin stof

Geluiddempende stof

GeRecycled stof

100% Katoen

INBETWEEN Stof

Isolerende gordijnstof

Kamerhoog gordijnstof

MEUBELSTOF

Velours stof

%100 TREVIRA

Gemeleerde stof

Geometrisch patroon

Luchtzuiverende stof

Projectstof

Vouwgordijn stof