Posted on Geef een reactie

Leuke woonideeën

Het is leuk om inspiratie op te doen om je woning leuk in te richten. Daarvoor kun je het beste een woonwinkel binnengaan en de beschikbare stoffen bekijken. Hier vind je alles wat je in je woning nodig hebt.

Voor overgordijnstoffen, vitrages en inbetweens ben je hier ook aan het goede adres, maar ook meubelstoffen kun je hier naar hartenlust verkrijgen. Hier kun je je inspiratie volop opdoen en kleuren en stoffen met elkaar vergelijken, maar ook combineren.

Er zijn veel verschillen in gordijnstoffen en ook in de vorm waarin ze je wilt gebruiken. Het is daarom fijn om advies te krijgen van iemand die er verstand van heeft, namelijk de adviseur van de woonwinkel. Deze kan je heel goed adviseren over welke gordijnstoffen het beste bij elkaar passen, maar ook welke gordijnstoffen het best in jouw huis passen.

Het uitzoeken van de juiste vitrages, die bij overgordijnstoffen passen van jouw keuze, kan heel anders uitpakken dan je had verwacht en daarom is advies altijd welkom.

Maar misschien kies je voor inbetweens en wil je liever geen vitrage of overgordijnen, misschien is dit ook een betere optie naar jouw wensen, dus laat je gewoon goed adviseren door een specialist. Uiteindelijk neem je toch zelf de beslissing.

Hetzelfde geldt ook voor de meubelstoffen. Het geheel moet wel bij elkaar passen en als het niet bij elkaar past, dan krijg je een rommelig interieur. De gordijnstoffen moeten niet totaal afwijken van de meubelstoffen. Een druk motief zou niet met een totaal ander druk motief kunnen, maar de dikte en de structuur van de stoffen kunnen wel totaal van elkaar verschillen.

Ook vitrages kunnen van kleur en vorm verschillen, maar hebben wel een klassieke of moderne vorm hebben. Het is maar net hoe jouw huis is ingericht en of dit ook werkelijk bij je interieur past.

Eigenlijk is een huis niet af, zonder gordijnen, hetzij overgordijnen of inbetweens. Zonder gordijnen is het kaal en onaf. Gordijnstoffen kunnen je huis een knus, maar ook een karakter geven. Door er je eigen smaak en fantasie op los te laten kun je een gezellige sfeer in je huis maken.

Ook je meubels maken je huis gezellig en af. Het is leuk om zelf de kleur en stof voor je meubels uit te zoeken. Hierbij voelt het alsof je zelf je meubels hebt ontworpen en eigenlijk heb je daar ook een beetje aan meegewerkt door je eigen stoffen daarvoor uit te zoeken.

Een gezellig en mooi huis maak je zelf, door het af te maken, met kleur en stoffen die je zelf mooi vind en welke je met zorg hebt uitgekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *