Posted on Geef een reactie

Linnen gordijnen?

Linnen gordijnen

De Linnen gordijnen hebben een zeer natuurlijke uitstraling. Linnen gordijnen worden ook erg aangeraden in de Nederlandse markt. De populaire kleur van de linnen stof is de natuurlijke kleur, dit komt doordat de natuurlijke linnen kleur bij alle interieuren past. Hierdoor willen veel mensen deze linnen kleur in huis hebben. Het heeft ook een zeer luxe en relaxen uitstraling. Ook de grijze linnen gordijnen en de witte linnen gordijnen zijn erg populair.

TULAY gordijnatelier Rotterdam heeft ook een zeer brede collectie op het gebied van linnen gordijnen. Wij hebben effen linnen kleuren, streep linnen, met motieven linnen.

Linnen gordijnen aanbiedingen

TULAY heeft vaak linnen gordijnen aanbeidingen. TULAY heeft veel keuzes in linnen gordijnen. TULAY heeft 74 verschillende stalen van linnen gordijnstoffen en 79 verschillende stalen van inbetween en vitrage gordijnstoffen, dit komt uit op meer dan 1000 verschillende kleuren. Wij leveren veel verschillende linnen gordijnen waardoor wij vaker aanbiedingen kunnen geven. TULAY werkt ook als linnen stoffen groothandel, daardoor heeft TULAY altijd scherpen prijzen!

Linnen gordijnen verduisterend

Linnen gordijnen verduisterend bestaat niet. De linnen gordijnen zijn zelf niet verduisterend, wij kunnen het verduisterend maken door er een voering aan toe te voegen, op deze manier kunt u het wel linnen gordijnen verduisterend noemen.

Linnen gordijnen op maat

TULAY maakt en levert linnen gordijnen op maat. De linnen gordijnen zijn exact naar uw maten. Wij maken linnen gordijnen op maat met alle afmetingen. Sommige gordijnatelieren maken geen gordijnen op maat die groter zijn dan 5 meter, echhter doen wij dit wel.

Linnen gordijnen kant en klaar

TULAY heeft geen Linnen gordijnen kant en klaar. TULAY doet aan linnen gordijnen op maat maken. Als u kant en klare linnen gordijnen ikea, linnen gordijnen kwantum, linnen gordijnen vtwonen, linnen gordijnen riviera maison maar is de maat niet goed? TULAY kan uw kant en klare linnen gordijnen korter maken.

Gordijnen linnen look

Linnen gordijnen zijn een hoog segment gordijnen, hierdoor zijn de prijzen van linnen gordijnen ook hoger dan de gemiddelde gordijnstof prijzen. Voor mensen met een lager budget zijn er ook andere alternatieven zoals de gordijnen linnen look. De gordijnen linnen look zijn gemaakt van polyester maar zien er als linnen gordijnen uit. Wij hebben meer dan 100 linnen look gordijn stalen.

Gewassen linnen gordijnen

Wij hebben gewassen linnen gordijnen. Hierdoor krimpt uw linnen gordijn minder dan de ongewassen linnen gordijnen.

Linnen gordijnen wassen

TULAY adviseert u niet om uw linnen gordijnen wassen.T ULAY adviseert u het te laten stomen door de stomerij.

U bent welkom in TULAY gordijnatelier Rotterdam, wij helpen u graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *