Gordijnstoffen en Meubelstoffen leverancier, 42 merken en 47 000 kleuren.

Luxe inbetween gordijnen

Stoffen Winkel Rotterdam Published Time
Gepost op:

Bij Gordijnwinkel TULAY in Rotterdam hebben we een uitgebreide selectie van luxe inbetween gordijnen. Maar wat zijn inbetween gordijnen precies? Inbetween gordijnen zijn gemaakt van een semi-transparante stof die meer privacy biedt dan een transparant gordijn, maar niet zo verduisterend is als een verduisterend gordijn. Inbetween gordijnen laten nog steeds veel licht door en zijn daarom een goede keuze voor kamers waar privacy belangrijk is, maar ook natuurlijk licht gewenst is.

Onze luxe inbetween gordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een zachte, elegante uitstraling. Bij Gordijnwinkel TULAY hebben we meer dan 47 000 kleuren van gordijnstoffen waaruit je kunt kiezen om de perfecte match te vinden voor jouw interieur. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste kleur en stof voor jouw inbetween gordijnen.

Bij Gordijnwinkel TULAY zijn we gespecialiseerd in gordijnen op maat. Onze gordijnatelier maakt gebruik van de nieuwste technologie├źn en apparatuur om ervoor te zorgen dat jouw inbetween gordijnen perfect passen bij jouw ramen. We meten de ramen nauwkeurig op om er zeker van te zijn dat de gordijnen op maat gemaakt zijn. Dit zorgt niet alleen voor een perfecte pasvorm, maar ook voor een professionele uitstraling.

Onze luxe inbetween gordijnen zijn een goede keuze voor woonruimtes zoals de woonkamer, eetkamer of studeerkamer. Ze bieden privacy zonder de kamer te verduisteren en geven een elegante uitstraling aan het interieur. Bij Gordijnwinkel TULAY begrijpen we dat elk interieur anders is en daarom bieden we inbetween gordijnen op maat aan. Zo kun je de afmetingen, kleur en stof van het gordijn kiezen en aanpassen aan jouw interieur.

In het kort, Gordijnwinkel TULAY in Rotterdam biedt een uitgebreide selectie van luxe inbetween gordijnen. Onze inbetween gordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een zachte, elegante uitstraling. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de juiste kleur en stof voor jouw inbetween gordijnen en onze gordijnatelier zorgt ervoor dat de gordijnen perfect passen bij jouw ramen. Bij ons vind je inbetween gordijnen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een prachtige toevoeging zijn aan jouw interieur.

100% linnen

Akoestische stof

Blackout gordijnstof

Dessin stof

Geluiddempende stof

GeRecycled stof

100% Katoen

INBETWEEN Stof

Isolerende gordijnstof

Kamerhoog gordijnstof

MEUBELSTOF

Velours stof

%100 TREVIRA

Gemeleerde stof

Geometrisch patroon

Luchtzuiverende stof

Projectstof

Vouwgordijn stof