Posted on Geef een reactie

Meubelstoffen groothandel in de trend van 2020

Als er een manier is om de moderne ontwerptrends voor 2020 samen te vatten dan kan dat. Veel traditionele ontwerpregels die we al jaren zien, gaan dit jaar uit het raam en worden vervangen door nieuwe unieke ontwerpen.

Kenmerkende looks uit 2019, zoals lichte keukens, accentmuren en heldere kleuren zijn niet uit de mode, dus maak je geen zorgen als je net vorig jaar hebt gerenoveerd! Op dit uiterlijk wordt echter voortgebouwd met de nieuwe trends die dit jaar uitkomen.

Bekijk enkele van onze favoriete moderne design- en meubelstoffen trends voor het nieuwe jaar!

Duurzame meubelstoffen in het bezit van de groothandel meubelstoffen.

We zagen dit vorig jaar opkomen, maar dit jaar staat decoreren met duurzaamheid in het achterhoofd. Duurzaamheid is van groot belang voor 2020 in onze meubelstoffen groothandel.

Als je van antiek- en doe-het-zelf projecten houdt, dan is dit jouw jaar! Als u liever nieuwe producten koopt, let dan op de gebruikte meubelstoffen. Bekledingen zoals kunstleer en wol blijven groeien in populariteit, gezien hun duurzaamheid in vergelijking met leer of polyesters en acryl. Gebruik uw moderne meubels en inrichting om te leunen in een milieuvriendelijke levensstijl. Dit heeft ook de trendy bijwerking dat uw ruimte aardachtig en natuurlijk aanvoelt.

Gelaagde patronen

Bij meubelstoffen groothandel kun je weten we dat meubels en behang met patronen al enkele jaren een opkomende trend is. Maar verwacht in 2020 dat deze patronen krachtiger zijn dan eerst. We beginnen patronen te zien die gelaagd zijn en worden gebruikt op plaatsen die ze eerder niet waren. Vooral tafelbladen en tapijten worden steeds populairder. Bij de exclusieve meubelstoffen groothandel vind u het allemaal.

De sleutel tot deze trend is ervoor te zorgen dat er overal in de ruimte een kleurthema is. Zolang u met een consequente kleur of kleurenpalet werkt, kunt u patronen eenvoudig en krachtig combineren. Een accentmuur met een patroonbehang, een fauteuil met een patroon en een geometrisch tapijt bijvoorbeeld, lijkt een beetje veel, maar veel ontwerpers komen met kamers zoals deze.

Je kunt ook het type patroon mixen we zien geometrische patronen gemengd met bloemen regelmatig. Het is het perfecte jaar om te verkennen!

Natuurlijke luxe bij meubelstoffen groothandel online.

In lijn met duurzaamheid zullen 2020 ontwerpen veel natuurlijke meubelstoffen bevatten met een luxe uitstraling. Marmeren werkbladen en tafelbladen in badkamers en eetkamers zien een comeback. Marmeren salontafels en bijzettafels, plaatsen waar je niet gewend bent om marmer te zien, worden ook steeds populairder. De Lamer-eettafel is een voorbeeld van marmer dat op deze natuurlijk luxueuze manier wordt gebruikt.


Andere materialen zoals gips en linnen zijn keuzes voor 2020. Deze ouderwetse esthetiek is de perfecte mix van luxe en duurzaamheid. Voor degenen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke sfeer, maar die te aardachtige of houtachtige tonen willen vermijden, kan dit luxe onderdeel een geweldige manier zijn om trendy te blijven.

Gemengde metalen

Een van onze favoriete trends bij de meubelstoffen groothandel is het mengen van metalen. In plaats van uw keuken en eetkamer volledig van chroom, of van roestvrijstaal of volledig messing te houden, heeft u de vrijheid om deze metalen in een ruimte te mengen!

Deze trend is zo opwindend, omdat het betekent dat je kunt experimenteren met meubelstoffen en kleuren al rosé gouden, matzwart of donkerrood. Zonder er een hele kamer aan te wijden. Je kunt rosé gouden en chromen eetkamerstoelen combineren met een matzwart tafelonderstel, terwijl je decoratie punten van alle drie de metalen hebt.

De exclusieve meubelstoffen groothandel helpt u maximaliseren.

Minimalisme is al een aantal jaren de heersende trend, maar dit jaar stuurt het maximaliseren modern ontwerp. In plaats van ontwerpen simpel te houden, zoals minimalisme voorschrijft, gaat maximaliseren over het omarmen van luxe en grandeur. Dit is in lijn met de andere trends die aan kracht winnen in 2020. Het mengen van patronen en metalen, natuurlijke luxe en doe-het-zelf projecten hebben allemaal een huis in een maximaal ontwerp.

Het belangrijkste om in gedachten te houden met maximaliseren is om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet rommelig aanvoelt. Zolang je het smaakvol doet, ben je in staat om een ​​ter plekken een ontwerp te maken, terwijl je geruststellend wordt.

De Meubelstoffen groothandel kan helpen.

Het moderne meubilair van is verkrijgbaar in een breed scala aan heldere kleuren, eenvoudige neutrale kleuren en gemengde metalen om u te helpen bij het maken van uw moderne ontwerp voor 2020. Of u nu een paar stukken wilt upgraden of uw hele ruimte opnieuw wilt ontwerpen, moderne meubels meubelstoffen groothandel kan helpen om je look te bereiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *