Posted on Geef een reactie

Mijn ervaringen met gordijnen en gordijnstoffen

Gordijnen aanschaffen

Mijn ervaring met gordijnen en gordijnstoffen was in het verleden eigenlijk niet zo geweldig. Tot dat ik de webshop van www.tulay.nl tegenkwam. Wat een keus en wat een kleuren. Ik zocht een mooie gordijnstof voor de babykamer van mijn toekomstig kleinkind. Nou ik heb het online bij deze professionele, gordijnstoffenzaak gevonden. Mooi gebroken wit met een klein printje was de juiste keus voor de ramen van het kamertje. Ik heb direct wat meer stof besteld om het wiegje ook mee te bekleden. Prachtig om de raam- en de wiegbekleding in dezelfde stof te zien. Alles is prima gelukt. Nu is het nog wachten op ons kleinkind.

Gordijnatelier

Deze webshop heeft prachtige gordijnstoffen die je in het atelier van deze zaak op maat kunt laten maken. Een babykamertje van gordijnen voorzien en een wieg bekleden dat kan ik prima. Ik waag mij echter niet aan gordijnen voor in de huiskamer. De webwinkel heeft een mooie collectie stoffen die allemaal online alvast kunnen worden bewonderd. Dus ik heb eerst een mooie stof uitgezocht en ben daarna naar de life-winkel in Rotterdam gegaan. Ik viel als een blok voor de veloursstof Smooth Vermont 50. Een 100% polyester gordijnstof die qua kleur geweldig kan worden gecombineerd met grijze en witte tinten. De groene kleur van de stof past geweldig in mijn interieur en geeft de uitstraling van mijn woonkamer een regelrechte boost! De velours stoffen zijn in 1013 verschillende tinten verkrijgbaar. Ik heb gekozen voor een uni-kleur. Veloursstoffen zijn echter ook in patroon verkrijgbaar. Het gordijnatelier heeft deze overgordijnen helemaal op maat gemaakt en tevens een voering aangebracht. Het nadeel van veloursgordijnen is het niet zelf kunnen reinigen. Deze zul je altijd moeten laten stomen. Wanneer je je veloursgordijnen goed onderhoud en verzorgt heb je er jaren plezier van.

Vitrage in betweengordijnen aanschaffen

Eén van de mooiste gordijnstoffen voor in-betweengordijnen zijn de stoffen die ontworpen zijn door Mart Visser. Shades of tone is de collectie die je kunt aanschaffen bij www.tulay.nl . Je hebt de keus uit 4 kleuren die allemaal een prachtige uitstraling hebben. In-between geeft je interieur een chique aanblik. Past in vrijwel elke woonstijl. Klassiek, modern en strak, maar ook kun je deze vitrage gebruiken in een retro- of zelfs vintage interieur. De basickleuren zijn eigenlijk overal toepasbaar. De stoffen zijn van 30% linnen en 70% polyester.

Kussen atelier

Vrijwel alle gordijnstoffen leent zich om kussens van te maken. Het kussenatelier, wat op dezelfde plek is gevestigd als het gordijnatelier, maakt op verzoek kussens die je kunt gebruiken op je bank of in je stoel. Echter op een loungebank in de buitenlucht of op een plezierjacht zijn deze kussens een geweldige toevoeging. Kijk voor foto’s op de website en verbaas je over de mogelijkheden.

De winkel

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je wel eens een kijkje nemen in de life-winkel? Dat kan. De winkel is gevestigd aan de Frits Ruysstraat 63D te Rotterdam en geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag open tot 17.00 uur. Kijk voor alle informatie op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *