Posted on Geef een reactie

Mijn huis is uniek

Mijn huis is uniek, jouw huis ook?

Veel mensen hebben dezelfde stijl, dezelfde kleuren, dezelfde meubels, maar mijn huis heeft net iets anders. Ik heb mijn huis ingericht, geheel naar mijn eigen smaak.

In mijn huis vind je veel vintage, maar ook veel moderne spullen met elkaar gecombineerd. Oude meubels hebben nieuwe meubelstoffen gekregen, zodat ze weer een tijdje meekunnen en goed staan bij de rest van het interieur.

Op de eetkamertafel ligt een oud kleed, wat ik ooit eens van mijn grootmoeder kreeg en onder die tafel ligt een oud karpet. Het matcht heel mooi met elkaar. Ook de eetkamerstoelen hebben we van nieuwe meubelstoffen voorzien. Dit maakt het tot een mooi, compleet plaatje.

In de huiskamer hebben we vitrages voor de ramen, welke goed te combineren zijn met overgordijnen. De overgordijnstoffen die we in de huiskamer gebruikten, zijn ook op andere plaatsen in ons huis te vinden. De verschillende soorten die er te krijgen zijn in overgordijnstoffen, hebben me wel eerst doen twijfelen. Want ik had ook verschillende soorten of kleuren kunnen kiezen, maar om alles in dezelfde kleur en stof te laten zijn bleek een hele goede keuze. Het huis is nu één geheel geworden.

Het is trouwens best moeilijk om te kiezen welke gordijnstoffen je nu het best gebruikt in jouw interieur. Er zijn zoveel soorten en kleuren, dat je echt wel even goed moet nadenken voor je een keuze maakt. Voor mij was al snel duidelijk welke gordijnstoffen in aanmerking kwamen voor mijn huis. Het was alleen moeilijk om de keuze te maken of ik overal dezelfde gordijnen wilde hebben of dat ik zou kiezen voor verschillende kleuren en stoffen. Het is overigens wel gelukt, evenals de vitrages.

Hoewel de vitrages niet allemaal gelijk zijn aan elkaar, maken ze wel allemaal deel uit van het unieke interieur van mijn huis. De overgordijnen staan er mooi bij en ook de meubels zijn mooi gestoffeerd met mooie meubelstoffen, die het huis helemaal compleet maken.

Het oude en het nieuwe kan heel goed samen en gelukkig is er heel veel keuze in gordijnstoffen en zijn de meubels mooi bekleed, zodat er een mooi geheel is ontstaan in mijn huisje. Het is leuk om zo met je woning aan de slag te gaan, het matchen van allerlei stoffen met elkaar en de vintage meubels die op deze manier weer een tweede leven krijgen. Ik ben trots op mijn mooie, unieke huisje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *