Gordijnstoffen en Meubelstoffen leverancier, 42 merken en 47 000 kleuren.

Nederlandse gordijnstof merken: Een overzicht van de beste opties

Stoffen Winkel Rotterdam Published Time
Gepost op:

Gordijnen zijn een belangrijk onderdeel van elk huis. Ze bieden privacy, bescherming tegen zonlicht en geven een finishing touch aan de kamer. De keuze voor de juiste gordijnstof is daarbij essentieel. In Nederland zijn er talloze gordijnstof merken waaruit je kunt kiezen. In dit artikel zetten we de beste opties voor je op een rijtje.

  1. A House of Happiness: A House of Happiness is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn duurzame gordijnstoffen van hoge kwaliteit. Het merk heeft een uitgebreid assortiment aan gordijnen, van verduisterende gordijnen tot transparante vitrages.
  2. Artelux: Artelux is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn eigentijdse en luxe gordijnstoffen. Het merk biedt een breed scala aan stoffen in verschillende kleuren en patronen.
  3. Eijffinger: Eijffinger is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn originele en trendy gordijnstoffen. Het merk biedt een unieke collectie van gordijnstoffen, van opvallende prints tot subtiele effen stoffen.
  4. Vadain: Vadain is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en stijlvolle gordijnstoffen. Het merk biedt een breed scala aan stoffen, van verduisterende gordijnen tot lichtdoorlatende vitrages.
  5. Holland Haag: Holland Haag is een toonaangevend merk in de gordijnindustrie. Het merk staat bekend om zijn klassieke en tijdloze gordijnstoffen. Het merk biedt een breed scala aan stoffen, van luxe velours tot lichtdoorlatende voiles.

Conclusie Er zijn talloze gordijnstof merken waaruit je kunt kiezen in Nederland. Elk merk heeft zijn eigen specialiteiten en kenmerken. A House of Happiness, Artelux, Eijffinger, Vadain en Holland Haag zijn enkele van de beste opties waar je zeker iets zult vinden dat bij je past. Het is belangrijk om de stijl en kwaliteit van de gordijnstof te overwegen bij het maken van je keuze.

100% linnen

Akoestische stof

Blackout gordijnstof

Dessin stof

Geluiddempende stof

GeRecycled stof

100% Katoen

INBETWEEN Stof

Isolerende gordijnstof

Kamerhoog gordijnstof

MEUBELSTOF

Velours stof

%100 TREVIRA

Gemeleerde stof

Geometrisch patroon

Luchtzuiverende stof

Projectstof

Vouwgordijn stof