Posted on Geef een reactie

Nieuwe meubels

Eigenlijk zijn we aan nieuwe meubels toe. De vraag is wat we zullen gaan doen.Willen we echt nieuwe meubels of willen we onze oude meubels laten stofferen? De oude zijn aan vervanging toe, maar hoe goed zijn de nieuw meubels tegenwoordig? Zijn ze duurzaam, is de meubelstof wel goed en sterk en kunnen we er vele jaren van profiteren?

De meubelstof op onze huidige stoelen en bank, zijn echt aan vervanging toe. De meubelstof is tot de draad toe versleten en de bank is ook wat gammel geworden. Daarom lijkt het me geen optie om de meubels opnieuw te laten stofferen, hoewel er mogelijk wel met een paar stoelen iets te doen is door deze met mooie meubelstof te laten opknappen. Misschien dat dit zelfs kan in dezelfde kleur als wij de nieuwe bank willen gaan kopen.

De vraag is, of het mogelijk is om dezelfde meubelstof te kunnen gebruiken, als die we op onze nieuwe bank willen laten gaan bekleden. Het zou wel mooi zijn, om zo een geheel bij elkaar te creƫren, zonder dat we teveel weg moeten doen. We willen wel een beetje rekening houden met het klimaat, dus wanneer we kunnen repareren of opknappen doen we dat liever dan dat we het zomaar weg gaan gooien.

De stoelen en ook de eetkamerstoelen zijn nog goed te gebruiken, maar kunnen wel een nieuw stofje gebruiken. Het hoeft niet perse dezelfde meubelstof voor de eetkamerstoelen te zijn, maar iets leuks, bijpassend zou wel fijn zijn.

De eetkamerstoelen zijn nog van mijn grootouders geweest en eigenlijk is de meubelstof nog nooit vervangen. Het zijn leuke stoelen en ze hebben voor mij een emotionele waarde. Daarom zou ik ze graag behouden. Een mooie meubelstof, een beetje in een klassieke sfeer, zou een uitkomst zijn en voorkomen dat ik ze toch weg zal moeten doen.

Verder zal het ook bij de nieuwe bank en de andere meubels passen, wanneer we overal nieuwe meubelstof in kleuren gaan toepassen, die bij elkaar matchen, maar wel ook modern zowel als klassiek zullen zijn.

We gaan op zoek naar mooie meubels en mooie meubelstoffen en hopen dat we iets kunnen vinden wat op elkaar afgestemd is. Het stofferen van de stoelen zal een uitkomst zijn en een nieuwe bank, die ofwel past bij de meubelstof van de stoelen, ofwel hetzelfde is als wat er op de bank komt, zal het tot een leuk geheel moeten maken. Het is weer spannend, maar ook een uitdaging om dit te realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *