Gordijnstoffen en Meubelstoffen leverancier, 42 merken en 47 000 kleuren.

Ontdek de nieuwste trends in Switch meubelstoffen bij TULAY Meubelstoffen Rotterdam

Stoffen Winkel Rotterdam Published Time
Gepost op:

Switch meubelstoffen zijn de perfecte manier om je huis te upgraden en een nieuwe look te geven aan je meubels. Bij TULAY Meubelstoffen Rotterdam hebben we meer dan 500 stuks meubelstof stalen, waaronder de nieuwste trends op het gebied van kleur, patroon en textuur. In dit artikel zullen we de nieuwste trends in Switch meubelstoffen bespreken en enkele tips geven over hoe je deze trends kunt integreren in je huisdecoratie.

  1. Kleur: Een van de grootste trends in Switch meubelstoffen is de terugkeer van levendige, gedurfde kleuren. Denk aan rijke juweeltonen zoals smaragdgroen, saffraangeel en robijnrood. Als je niet klaar bent voor een volledige verandering, kun je deze kleuren ook in kleine accenten integreren, zoals kussens of plaids.
  2. Patroon: Een andere trend in Switch meubelstoffen is de comeback van patronen. Van bloemenprints tot abstracte geometrische vormen, patronen voegen interesse en dimensie toe aan meubels. Voor een moderne uitstraling kies je voor een geometrisch patroon in zwart en wit, terwijl een klassieke bloemenprint past bij een meer traditionele stijl.
  3. Textuur: Meubelstoffen met textuur zijn een andere trend die we zien bij TULAY Meubelstoffen Rotterdam. Van zachte pluche tot ruwe linnen, textuur voegt diepte en interesse toe aan meubels. Overweeg een textuur in dezelfde kleur als de bekleding voor een subtiel effect of kies juist voor contrast voor een gedurfde uitstraling.

Tips:

  1. Kies een focus: Bij het integreren van de nieuwste trends in Switch meubelstoffen, is het belangrijk om een focuspunt te kiezen. Dit kan een bank zijn, een fauteuil of een kussen. Kies een item dat je graag wilt accentueren en bouw daar de rest van je interieur omheen.
  2. Combineer stijlen: Je hoeft niet vast te zitten aan één bepaalde stijl als het gaat om meubelstoffen. Speel met verschillende stoffen en combineer bijvoorbeeld een moderne kleur met een klassieke print voor een interessant contrast.
  3. Houd het praktisch: Meubelstoffen moeten niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. Als je kinderen of huisdieren hebt, kies dan voor een stof die gemakkelijk schoon te maken is.

Bij TULAY Meubelstoffen Rotterdam hebben we meer dan 7000 kleuren van meubelstoffen beschikbaar, inclusief de nieuwste trends in Switch meubelstoffen.

100% linnen

Akoestische stof

Blackout gordijnstof

Dessin stof

Geluiddempende stof

GeRecycled stof

100% Katoen

INBETWEEN Stof

Isolerende gordijnstof

Kamerhoog gordijnstof

MEUBELSTOF

Velours stof

%100 TREVIRA

Gemeleerde stof

Geometrisch patroon

Luchtzuiverende stof

Projectstof

Vouwgordijn stof