Gordijnstoffen en Meubelstoffen leverancier, 42 merken en 47 000 kleuren.

Plooiband gordijn: een praktische en stijlvolle keuze voor je interieur

Stoffen Winkel Rotterdam Published Time
Gepost op:

Een plooiband gordijn is een veelzijdige en stijlvolle raamdecoratie die past in elk interieur. Met de plooiband aan de bovenkant van het gordijn kun je de breedte van de plooien eenvoudig aanpassen en creƫer je een mooie gelijkmatige plooiing. Zo geef je je kamer een sfeervolle uitstraling en kun je de lichtinval reguleren.

Voordelen van een plooiband gordijn

Een plooiband gordijn biedt verschillende voordelen. Zo kun je met een plooiband gordijn eenvoudig de lichtinval reguleren en je privacy waarborgen. Daarnaast zijn plooiband gordijnen verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren, waardoor je altijd een gordijn vindt dat past bij je interieur. Ook kun je met een plooiband gordijn de hoogte van het gordijn eenvoudig aanpassen, wat handig is bij bijvoorbeeld schuine ramen.

Hoe werkt een plooiband gordijn?

Een plooiband gordijn werkt met behulp van een plooiband aan de bovenkant van het gordijn. Deze band bevat lusjes waarin je de haakjes van de gordijnrail of -roede kunt steken. Vervolgens trek je aan de koorden aan de zijkant van het gordijn om de breedte van de plooien in te stellen. Hierdoor ontstaat er een mooie gelijkmatige plooiing in het gordijn.

Verschillende soorten plooiband gordijnen

Plooiband gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een kant-en-klaar plooiband gordijn dat direct op maat is gemaakt en eenvoudig op te hangen is. Maar je kunt ook zelf aan de slag gaan en een plooiband aan een gordijn bevestigen. Hierdoor kun je elk gordijn omtoveren tot een plooiband gordijn.

Een plooiband gordijn kopen

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle raamdecoratie? Dan is een plooiband gordijn zeker het overwegen waard. Bij verschillende winkels en webshops kun je plooiband gordijnen kopen in diverse maten, kleuren en stijlen. Zo vind je altijd een gordijn dat past bij jouw interieur en wensen.

100% linnen

Akoestische stof

Blackout gordijnstof

Dessin stof

Geluiddempende stof

GeRecycled stof

100% Katoen

INBETWEEN Stof

Isolerende gordijnstof

Kamerhoog gordijnstof

MEUBELSTOF

Velours stof

%100 TREVIRA

Gemeleerde stof

Geometrisch patroon

Luchtzuiverende stof

Projectstof

Vouwgordijn stof