Gordijnstoffen en Meubelstoffen leverancier, 42 merken en 47 000 kleuren.

Retro Meubelstof: Een Trendy Toevoeging aan Jouw Interieur

Stoffen Winkel Rotterdam Published Time
Gepost op:

Als het gaat om het kiezen van meubelstoffen, zijn er talloze opties beschikbaar. Een van de populaire opties die de laatste tijd veel aandacht krijgt, is retro meubelstof. In deze blogpost zullen we bespreken wat retro meubelstof is en hoe je het kunt gebruiken om een trendy en unieke uitstraling aan je interieur te geven.

Wat is Retro Meubelstof?

Retro meubelstof is geïnspireerd op de meubelstoffen uit de jaren ’50 en ’60. Het kenmerkt zich door gedurfde prints en levendige kleuren en patronen. Vaak wordt er gebruik gemaakt van materialen zoals fluweel, katoen, linnen of polyester. Deze stoffen worden gecombineerd met vintage patronen en prints om een retro look te creëren.

Hoe Gebruik Je Retro Meubelstof in Jouw Interieur?

Retro meubelstof kan op vele manieren worden gebruikt om een unieke en trendy uitstraling aan jouw interieur te geven. Hier zijn enkele tips om retro meubelstof op de juiste manier te gebruiken:

  1. Accentstoelen en -banken: Gebruik retro meubelstof voor een statement stuk in je interieur, zoals een accentstoel of -bank. Door de opvallende kleuren en patronen zal het een echte blikvanger zijn.
  2. Kussens: Gebruik retro meubelstof om kussens te maken voor op je bank of bed. Het voegt kleur en textuur toe aan je interieur.
  3. Gordijnen: Retro meubelstof kan ook gebruikt worden voor gordijnen. Kies voor een gedurfde print of patroon om een statement te maken in je kamer.
  4. Mix en match: Gebruik retro meubelstof in combinatie met andere meubelstoffen en texturen om een gelaagdheid en diepte te creëren in je interieur.

Bij TULAY Meubelstoffen Rotterdam hebben we een ruime collectie retro meubelstoffen beschikbaar. Onze collectie bevat meer dan 500 meubelstof stalen en meer dan 7000 kleuren van meubelstoffen van 16 verschillende meubelstoffen merken. Bezoek onze winkel om de verschillende opties te bekijken en inspiratie op te doen voor jouw retro interieur.

Conclusie

Retro meubelstof is een trendy en unieke optie voor het bekleden van meubels. Het voegt levendigheid en kleur toe aan je interieur en kan op vele manieren worden gebruikt om een statement te maken. Bij TULAY Meubelstoffen Rotterdam hebben we een ruime collectie van retro meubelstoffen beschikbaar. Bekijk onze collectie en geef je interieur een retro touch!

100% linnen

Akoestische stof

Blackout gordijnstof

Dessin stof

Geluiddempende stof

GeRecycled stof

100% Katoen

INBETWEEN Stof

Isolerende gordijnstof

Kamerhoog gordijnstof

MEUBELSTOF

Velours stof

%100 TREVIRA

Gemeleerde stof

Geometrisch patroon

Luchtzuiverende stof

Projectstof

Vouwgordijn stof