Posted on Geef een reactie

Sfeer in huis door de juiste gordijnen

Een gezellige sfeer in huis kun je op diverse manieren creëren. Door kleur te gebruiken op de muren, sierkussentjes en gordijnstoffen aan te passen, maak je je inrichting een stuk aangenamer.

Je woonkamer is de plaats waar je je het meest bevind en waar je je vrienden en familie uitnodigt om het gezellig met je te hebben. Een hapje en een drankje in een knusse omgeving zorgt voor een fijn samenzijn.

Hoe kleed je je huis nu gezellig aan?
De warmte van de kleuren, maar ook de structuur van de gordijnen, maar ook de kussenovertrekken, maken je huis juist zo knus en gezellig. Daarbij kijk je natuurlijk ook naar de kwaliteit, want ook dat is belangrijk in je interieur.

Kleuren zijn sprekend voor de juiste sfeer in je huis. Donkere kleuren zijn goed, maar laat daar een heldere kleur tegenover steken, zodat je inrichting op een schilderijtje gaat lijken. Groen is zeker van belang in je huiskamer. Zet veel planten in je huis. Dit is een must voor een fijne leefomgeving. Kies je daarbij de juiste gordijnstoffen voor je raambekleding, dan is het plaatje compleet.

Er zijn verschillende soorten in gordijnstoffen te vinden. Wil je verduisterend, wil je lichtdoorlatend, kies wat er in je interieur past en combineer met de rest van je spullen in huis.
Ook kun je kiezen voor een motief of een effen gordijn. Gordijnstoffen met een reliëf of juist strak glad katoen of linnen.

Een leuk en gezellig interieur is natuurlijk niet alleen je huiskamer. Ook de slaapkamers en de hal kunnen wel wat gezelligheid gebruiken en ook hier is kleur van belang. Wat je stijl ook is, je kunt er altijd warmte in terugbrengen door kleuren goed met elkaar af te stemmen. Vind je dit moeilijk? Probeer dan eens in de winkel kleuren bij elkaar te zoeken en je dit voor te stellen in je eigen huis. Je kunt natuurlijk altijd een medewerker vragen om advies. Zij kunnen je een eind op weg helpen.

Wat ook van belang is, de keuze van je vloer en de eventuele vloerkleden. en houten vloer oogt warm, met daarop een warm, hoogpolig kleed, maakt de sfeer nog warmer. Heb je een gladde vinyl vloer, dan staat een strak karpet erg mooi. Ook hierbij is het van belang de kleuren op elkaar af te stemmen, met hier en daar een tint die iets uit de band springt. Kies daarbij steeds dezelfde kleur, die op verschillende plaatsen weer opduikt.
Een gezellig huis begint bij de juiste kleuren en de juiste stoffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *