TULAY

Wie is TULAY? of wat is TULAY eigenlijk?

TULAY is een naaiateliergordijnatelierkussen atelierkledingreparatie atelier en stoffenwinkel in Rotterdam. De eigenaar van TULAY heet Tülay vandaar ook de naam TÜLAY Rotterdam – TULAY Rotterdam. TULAY Rotterdam is gevestigd aan de Frits Ruysstraat 63d, 3061 MD Rotterdam.

Je kunt TULAY Rotterdam als veel verschillende termen kennen zoals een naaiateliernaaiatelier rotterdameen gordijnateliermijn naaiatelier of turks naaiatelier !

Wij hebben veel verschillende stoffen in onze stoffenwinkel Rotterdam. Wij hebben stoffen zoals, outdoor stoffensunbrella stofvelours gordijnstoflinnen stoffeneffen stoffenpolyester stoffenrib velours stofruit stof en nog veel meer. Maar ook kunt u alcantara stof kopen bij ons, al deze stoffen zijn te vinden bij ons stoffenwinkel Rotterdam.

Ook produceren wij gordijnen Rotterdam. TULAY is namelijk ook een gordijnenwinkel in Rotterdam. Bij ons kunt u caravan gordijnen laten makenoutdoor gordijnenboot gordijnengordijnen op maatturkse vitrage, maar ook turkse gordijnen rotterdam. Wij maken alle gordijnsoort gordijnen Rotterdam in onze gordijnenwinkel Rotterdam. Maar ook vermaken wij gordijen zoals, gordijnen inkortencaravan gordijnen maken en vermaken. Ook hebben wij wellis aanbieding verduisterende gordijnen.

TULAY is ook een gordijnstoffen leverancier van 35 merken, een paar van deze merken zijn: byTzumCachetCatchCosiEggerEssenteFuggerhausHolland HaagHomersIndesKobeLethem VergeerLifestyle InteriorMart VisserOkee!Secc, Style By ABZT-LabelTelamorToppointTrevor & YorkVescomVilla Nova. Wij hebben een heel breed gordijnstoffen assortiment.

Ook kunt u meubelstof kopen bij TULAY Meubelstoffen Rotterdam. Wij kunnen kussens maken voor uw steigerhout tuinbank en pallet bank kussens met de meubelstoffen. Uw kussens voor tuinbank en pallet bank kussens worden allemaal gemaakt in Rotterdam. Ook maken wij bootkussens op maat.

TULAY is ook een meubelstoffen leverancier van de meubelstoffen merken: AgoraAcrisolAlcantaraDux InternationalKeymerKirkby DesignLeotex FabricsMobusPinTailLinaraSunbrellaVyva fabrics Switch MeubelstoffenVescom en Villa Nova. Wij hebben een heel breed meubelstoffen assortiment.

Wij produceren niet alleen stoffen maar ook zijn wij een kledingreparatie kralingen – kledingreparatie rotterdam noord. Wij vermaken kleding, zo maken wij broeken korter en nemen wij broeken in. U kunt voor al uw kledingreparatie vragen bij ons terecht!