Gordijnstoffen en Meubelstoffen leverancier, 42 merken en 47 000 kleuren.

Velours stof

Stoffen Winkel Rotterdam Published Time
Gepost op:

Velours stof, ook bekend als fluweel of velours, is een luxe en elegante stof die vaak wordt gebruikt voor meubels en raamdecoratie. Bij Gordijnwinkel TULAY in Rotterdam bieden we een ruime selectie van velours stoffen in meer dan 47 000 kleuren voor onze klanten om uit te kiezen.

Velours stof wordt gekenmerkt door zijn zachte en pluizige textuur en de glanzende uitstraling. Het wordt gemaakt van katoen, zijde of synthetische vezels zoals polyester en nylon. Velours stof wordt vaak geassocieerd met luxe en glamour, en wordt gebruikt voor meubels, kussens, gordijnen en kleding.

Een van de voordelen van velours stof is dat het een hoge duurzaamheid heeft, waardoor het lang meegaat en goed bestand is tegen slijtage en vervaging. Het is ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Bij Gordijnwinkel TULAY bieden we op maat gemaakte gordijnen van velours stof, die perfect passen bij het interieur van onze klanten. Onze gespecialiseerde gordijnatelier zorgt voor een naadloze afwerking van de gordijnen, die op maat zijn gemaakt om aan de specifieke wensen van onze klanten te voldoen.

Ons assortiment van meer dan 47 000 kleuren van gordijnstoffen omvat een breed scala aan velours stoffen, van neutrale tinten tot felle kleuren en patronen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om onze klanten te helpen bij het vinden van de juiste kleur en stof voor hun gordijnen van velours stof.

In het kort, velours stof is een luxe en elegante stof die vaak wordt gebruikt voor meubels en raamdecoratie. Bij Gordijnwinkel TULAY in Rotterdam bieden we een ruime selectie van velours stoffen in meer dan 47 000 kleuren. Onze gespecialiseerde gordijnatelier zorgt voor op maat gemaakte gordijnen van velours stof, die perfect passen bij het interieur van onze klanten. Onze deskundige medewerkers staan klaar om te helpen bij het vinden van de juiste kleur en stof voor gordijnen van velours stof.

100% linnen

Akoestische stof

Blackout gordijnstof

Dessin stof

Geluiddempende stof

GeRecycled stof

100% Katoen

INBETWEEN Stof

Isolerende gordijnstof

Kamerhoog gordijnstof

MEUBELSTOF

Velours stof

%100 TREVIRA

Gemeleerde stof

Geometrisch patroon

Luchtzuiverende stof

Projectstof

Vouwgordijn stof