Gordijnstoffen en Meubelstoffen leverancier, 42 merken en 47 000 kleuren.

Vlinderplooi gordijnen

Stoffen Winkel Rotterdam Published Time
Gepost op:

Vlinderplooi gordijnen zijn een populaire vorm van raamdecoratie die bestaat uit een enkele laag stof die is geplooid aan de bovenkant van het gordijn. Bij Gordijnwinkel TULAY, een gordijnatelier gespecialiseerd in gordijnen op maat, bieden we een ruim assortiment aan vlinderplooi gordijnen in meer dan 47 000 kleuren van hoogwaardige gordijnstoffen.

Een vlinderplooi gordijn heeft een elegante uitstraling en biedt meer textuur en volume dan een enkele plooi gordijn. Het gordijn heeft een ingewikkelde plooitechniek die lijkt op de vleugels van een vlinder, vandaar de naam vlinderplooi. Dit type gordijn is geschikt voor kamers waar extra textuur en volume gewenst is en past bij verschillende interieurstijlen, van klassiek tot modern.

Bij Gordijnwinkel TULAY in Rotterdam bieden we vlinderplooi gordijnen op maat, zodat je gordijnen hebt die perfect passen bij je raam en je interieur. Onze deskundige naaister Tulay helpt je graag bij het kiezen van de juiste kleur en stof voor je gordijnen, zodat je een gordijn hebt dat niet alleen functioneel is, maar ook past bij je persoonlijke stijl.

Ons assortiment van meer dan 47 000 kleuren van gordijnstoffen biedt ruime keuze, van neutrale tinten tot opvallende kleuren. Onze gordijnen worden gemaakt van hoogwaardige stoffen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxe uitstraling hebben.

Bij Gordijnwinkel TULAY vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop en de service die we bieden. Daarom bieden we op maat gemaakte gordijnen van hoogwaardige stoffen en staat naaister Tulay klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze.

In het kort, Gordijnwinkel TULAY in Rotterdam biedt vlinderplooi gordijnen op maat in meer dan 47 000 kleuren van hoogwaardige gordijnstoffen. Deze gordijnen bieden extra textuur en volume en passen bij verschillende interieurstijlen. Onze deskundige naaister Tulay helpt je graag bij het vinden van de perfecte gordijnen voor je interieur.

100% linnen

Akoestische stof

Blackout gordijnstof

Dessin stof

Geluiddempende stof

GeRecycled stof

100% Katoen

INBETWEEN Stof

Isolerende gordijnstof

Kamerhoog gordijnstof

MEUBELSTOF

Velours stof

%100 TREVIRA

Gemeleerde stof

Geometrisch patroon

Luchtzuiverende stof

Projectstof

Vouwgordijn stof