Gordijnstoffen en Meubelstoffen leverancier, 42 merken en 47 000 kleuren.

Waar kan ik meubelstof kopen?

Stoffen Winkel Rotterdam Published Time
Gepost op:

Als je op zoek bent naar meubelstof voor het herstofferen of bekleden van je meubels, dan ben je bij TULAY Meubelstoffen Rotterdam aan het juiste adres. TULAY Meubelstoffen is een gerenommeerde meubelstoffenwinkel met meer dan 500 meubelstof stalen, 16 merken en meer dan 7000 kleuren van meubelstoffen beschikbaar in de winkel. In dit artikel geven we je een complete gids voor het kopen van meubelstof bij TULAY Meubelstoffen Rotterdam.

Meubelstoffen kopen bij TULAY Meubelstoffen Rotterdam

TULAY Meubelstoffen is gevestigd in Rotterdam en heeft een uitgebreide collectie meubelstoffen van verschillende merken, kleuren en materialen. Of je nu op zoek bent naar meubelstof voor een fauteuil, bank of eetkamerstoelen, bij TULAY Meubelstoffen vind je altijd de juiste stof voor jouw project.

Waar kan ik meubelstof kopen; Meer dan 500 meubelstof stalen

In de winkel van TULAY Meubelstoffen vind je meer dan 500 meubelstof stalen, variërend van moderne tot klassieke stoffen en van effen tot patronen. Zo kun je gemakkelijk de stof vinden die past bij jouw wensen en interieur. De meubelstof stalen zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren.

Waar kan ik meubelstof kopen; Meer dan 7000 kleuren van meubelstoffen

Bij TULAY Meubelstoffen heb je de keuze uit meer dan 7000 kleuren van meubelstoffen. Of je nu op zoek bent naar een neutrale kleur, een felle kleur of een patroon, bij TULAY Meubelstoffen vind je altijd de juiste kleur voor jouw project. Bovendien kun je altijd advies vragen aan de deskundige medewerkers van TULAY Meubelstoffen om de juiste kleur te kiezen die past bij jouw interieur.

Waar kan ik meubelstof kopen; 16 meubelstoffen merken

TULAY Meubelstoffen heeft een uitgebreide collectie meubelstoffen van 16 merken. Van bekende merken als De Ploeg en Kvadrat tot minder bekende merken, er is altijd een merk dat past bij jouw smaak en budget. Bovendien biedt TULAY Meubelstoffen  altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding en krijg je altijd deskundig advies van de medewerkers.

Conclusie

Als je op zoek bent naar meubelstof, dan ben je bij TULAY Meubelstoffen Rotterdam aan het juiste adres. Met meer dan 500 meubelstof stalen, meer dan 7000 kleuren van meubelstoffen en 16 meubelstoffen merken biedt TULAY Meubelstoffen altijd de juiste stof voor jouw project. Bovendien krijg je altijd deskundig advies van de medewerkers en ben je verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding

100% linnen

Akoestische stof

Blackout gordijnstof

Dessin stof

Geluiddempende stof

GeRecycled stof

100% Katoen

INBETWEEN Stof

Isolerende gordijnstof

Kamerhoog gordijnstof

MEUBELSTOF

Velours stof

%100 TREVIRA

Gemeleerde stof

Geometrisch patroon

Luchtzuiverende stof

Projectstof

Vouwgordijn stof