Gordijnstoffen en Meubelstoffen leverancier, 42 merken en 47 000 kleuren.

Wat zijn inbetween gordijnen?

Stoffen Winkel Rotterdam Published Time
Gepost op:

Wat zijn inbetween gordijnen?

Inbetween gordijnen zijn een populaire keuze voor huiseigenaren die privacy willen behouden zonder hun kamer volledig te verduisteren. Deze gordijnen zijn gemaakt van een dunne stof die het licht doorlaat en toch genoeg ondoorzichtigheid biedt om nieuwsgierige blikken buiten te houden.

De term “inbetween” betekent letterlijk “tussenin” en verwijst naar het feit dat deze gordijnen tussen lichtdoorlatende vitrage en verduisterende gordijnen in zitten. Dit maakt ze een ideale oplossing voor ruimtes waar privacy belangrijk is, maar waar ook natuurlijk licht gewenst is.

Inbetween gordijnen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, patronen en texturen, waardoor ze perfect zijn voor elke interieurstijl. Van eenvoudige effen tinten tot gedurfde prints en alles daartussenin, er is een inbetween gordijn voor elke smaak.

Een van de belangrijkste voordelen van inbetween gordijnen is dat ze energiebesparend kunnen zijn. De dunne stof laat natuurlijk licht binnen en houdt tegelijkertijd de warmte in de winter binnen en de warmte buiten in de zomer. Hierdoor hoeft de verwarming of airconditioning minder hard te werken, wat resulteert in lagere energierekeningen.

Inbetween gordijnen zijn ook gemakkelijk te onderhouden. De meeste stoffen zijn machinewasbaar of kunnen eenvoudig worden gereinigd met een vochtige doek. Dit maakt ze ideaal voor ruimtes zoals keukens en badkamers, waar de gordijnen snel vies kunnen worden, Wat zijn inbetween gordijnen?

Een ander voordeel van inbetween gordijnen is dat ze kunnen worden gecombineerd met andere raambehandelingen, zoals blinds of shutters. Dit biedt extra flexibiliteit bij het regelen van het licht en de privacy in een kamer.

Bij het kiezen van inbetween gordijnen is het belangrijk om rekening te houden met de gewenste mate van privacy en lichtinval. Sommige inbetween gordijnen zijn gemaakt van een stof die meer licht doorlaat dan andere, terwijl sommige meer ondoorzichtig zijn dan andere.

In het algemeen geldt dat hoe dikker de stof, hoe meer privacy deze biedt. Als de ruimte een hoge mate van privacy vereist, is het aan te raden om inbetween gordijnen te combineren met verduisterende gordijnen voor een extra laag van ondoorzichtigheid.

Wat zijn inbetween gordijnen? Inbetween gordijnen zijn een veelzijdige en functionele keuze voor elk huis. Of u nu op zoek bent naar privacy, energiebesparing of gewoon een mooie decoratie voor uw ramen, inbetween gordijnen bieden de perfecte balans tussen licht en privacy. Bij TULAY Gordijnwinkel in Rotterdam hebben we een ruime keuze aan inbetween gordijnen in verschillende stijlen en kleuren. Onze deskundige naaisters kunnen u helpen bij het kiezen van de perfecte inbetween gordijnen voor uw huis en deze op maat maken voor een perfecte pasvorm.

100% linnen

Akoestische stof

Blackout gordijnstof

Dessin stof

Geluiddempende stof

GeRecycled stof

100% Katoen

INBETWEEN Stof

Isolerende gordijnstof

Kamerhoog gordijnstof

MEUBELSTOF

Velours stof

%100 TREVIRA

Gemeleerde stof

Geometrisch patroon

Luchtzuiverende stof

Projectstof

Vouwgordijn stof