Gordijnstoffen en Meubelstoffen leverancier, 42 merken en 47 000 kleuren.

Wave gordijnen

Stoffen Winkel Rotterdam Published Time
Gepost op:

Wave gordijnen zijn een moderne en stijlvolle vorm van raamdecoratie die zorgen voor een eigentijdse uitstraling in elke kamer. Deze gordijnen hebben een unieke golfvormige plooi die zorgt voor een gelijkmatige en subtiele golfbeweging in de stof. Bij Gordijnwinkel TULAY in Rotterdam bieden we op maat gemaakte wave gordijnen in meer dan 47 000 kleuren van hoogwaardige gordijnstoffen, die passen bij de wensen van onze klanten.

Een van de voordelen van wave gordijnen is dat ze weinig ruimte innemen en daarom ideaal zijn voor kleine kamers of ruimtes met beperkte ruimte. De golfbeweging zorgt ook voor een elegante en moderne uitstraling die bij elk interieur past.

Bij Gordijnwinkel TULAY bieden we op maat gemaakte wave gordijnen, waarbij onze klanten kunnen kiezen uit verschillende kleuren en stoffen die passen bij hun persoonlijke stijl en interieur. Onze deskundige medewerkers staan klaar om te helpen bij het vinden van de juiste kleur en stof voor hun wave gordijnen. Ons assortiment van meer dan 47 000 kleuren van gordijnstoffen biedt ruime keuze, van neutrale tinten tot opvallende kleuren.

Net als bij onze andere gordijnen bieden we bij Gordijnwinkel TULAY in Rotterdam ook de mogelijkheid om onze wave gordijnen volledig op maat te laten maken. Dit betekent dat onze klanten de afmetingen, kleur en stof van het gordijn kunnen kiezen en aanpassen aan hun raam en interieur. Hierdoor passen de gordijnen perfect en laten ze de gewenste hoeveelheid licht binnen.

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat onze wave gordijnen van hoogwaardige kwaliteit zijn en op maat worden gemaakt door onze ervaren naaisters. Bij Gordijnwinkel TULAY in Rotterdam vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop en de service die we bieden. Daarom bieden we op maat gemaakte gordijnen van hoogwaardige stoffen en staan onze deskundige medewerkers klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Kortom, bij Gordijnwinkel TULAY in Rotterdam bieden we op maat gemaakte wave gordijnen in meer dan 47 000 kleuren van hoogwaardige gordijnstoffen. Deze gordijnen bieden niet alleen stijl en moderniteit, maar ook praktische voordelen zoals ruimtebesparing en gelijkmatige lichtinval. Onze deskundige medewerkers helpen graag bij het vinden van de perfecte gordijnen voor je interieur.

100% linnen

Akoestische stof

Blackout gordijnstof

Dessin stof

Geluiddempende stof

GeRecycled stof

100% Katoen

INBETWEEN Stof

Isolerende gordijnstof

Kamerhoog gordijnstof

MEUBELSTOF

Velours stof

%100 TREVIRA

Gemeleerde stof

Geometrisch patroon

Luchtzuiverende stof

Projectstof

Vouwgordijn stof