Gordijnstoffen en Meubelstoffen leverancier, 42 merken en 47 000 kleuren.

Waveplooi Gordijnen Ophangen: De Perfecte Gids door TULAY Stoffenwinkel Rotterdam

Stoffen Winkel Rotterdam Published Time
Gepost op:

Waveplooi gordijnen zijn een populaire keuze voor moderne interieurs vanwege hun strakke, golvende plooien die een elegante en verfijnde uitstraling geven. Bij TULAY Stoffenwinkel Rotterdam bieden wij een uitgebreid assortiment aan gordijnstoffen, waaronder waveplooi gordijnen, om aan uw interieurbehoeften te voldoen. In dit artikel bespreken we hoe u waveplooi gordijnen ophangt en waarom TULAY Stoffenwinkel Rotterdam de ideale partner is voor uw raamdecoratie.

Wat zijn Waveplooi Gordijnen?

Waveplooi gordijnen zijn een type gordijn dat op een speciale manier wordt geplooid om gelijkmatige, golvende plooien te creƫren. Deze gordijnen hangen soepel en geven een strakke, moderne look aan uw interieur. Ze zijn ideaal voor grote ramen en schuifpuien, omdat ze een elegante en uniforme uitstraling bieden.

Voordelen van Waveplooi Gordijnen

 1. Moderne Esthetiek: Waveplooi gordijnen hebben een strakke en moderne uitstraling die perfect past bij eigentijdse interieurs.
 2. Eenvoudig in Gebruik: Ze zijn gemakkelijk te openen en te sluiten dankzij het golvende plooisysteem.
 3. Uniforme Plooien: De plooien blijven consistent en gelijkmatig, waardoor een nette en georganiseerde look ontstaat.
 4. Veelzijdigheid: Waveplooi gordijnen kunnen worden gemaakt van verschillende stoffen en passen bij diverse interieur stijlen.

Waveplooi Gordijnen Ophangen? Hoe?

Stap 1: Voorbereiding

Voordat u begint met het ophangen van uw waveplooi gordijnen, zorg ervoor dat u de juiste gereedschappen en materialen bij de hand heeft. U heeft nodig:

 • Een meetlint
 • Een potlood
 • Een boormachine
 • Pluggen en schroeven
 • Een waterpas
 • Gordijnroede of rail voor waveplooi gordijnen
 • Waveplooi gordijnen en runners

Stap 2: Meten en Markeren

Meet de breedte van uw raam en markeer de plaatsen waar de bevestigingssteunen moeten komen. Zorg ervoor dat de steunen gelijkmatig verdeeld zijn om het gewicht van de gordijnen te dragen. Gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de steunen recht worden gemonteerd.

Stap 3: Bevestigen van de Steunen

Boor gaten op de gemarkeerde plaatsen en plaats de pluggen in de gaten. Bevestig de steunen stevig met schroeven.

Stap 4: Plaatsen van de Rail of Roede

Plaats de rail of roede op de bevestigde steunen. Zorg ervoor dat de rail of roede stevig vastzit en niet kan bewegen.

Stap 5: Ophangen van de Gordijnen

Schuif de runners in de rail of roede. Hang vervolgens de waveplooi gordijnen aan de runners. Zorg ervoor dat de plooien gelijkmatig verdeeld zijn en de gordijnen soepel kunnen bewegen.

Waarom Kiezen voor TULAY Stoffenwinkel Rotterdam?

Bij TULAY Stoffenwinkel Rotterdam bieden wij een breed scala aan hoogwaardige stoffen en deskundig advies om ervoor te zorgen dat uw waveplooi gordijnen perfect passen bij uw interieur. Onze voordelen:

 • Ruim Assortiment: Meer dan 45.000 stofkleuren en een groot aantal merken, zoals A House of Happiness, Eijffinger, Jab, en Kobe.
 • Op Maat Gemaakt: Onze naaiatelier zorgt voor op maat gemaakte gordijnen die perfect passen bij uw ramen.
 • Deskundig Advies: Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste stoffen en het ophangen van uw gordijnen.
 • Kwaliteit en Service: Sinds 2006 leveren wij topkwaliteit en uitstekende service aan onze klanten.

Bezoek Onze Winkel in Rotterdam

Kom langs bij onze fysieke winkel aan de Frits Ruysstraat 63D in Rotterdam om ons assortiment te bekijken en deskundig advies te krijgen over waveplooi gordijnen ophangen. Onze openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag, van 09:00 tot 17:00 uur. Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze webshop via https://tulay.online/products/.

Conclusie

Waveplooi gordijnen ophangen hoeft niet ingewikkeld te zijn met de juiste begeleiding en materialen. Bij TULAY Stoffenwinkel Rotterdam bieden wij alles wat u nodig heeft voor prachtige, op maat gemaakte waveplooi gordijnen. Bezoek ons vandaag nog en ontdek waarom wij de beste keuze zijn voor uw raamdecoratie.

100% linnen

Akoestische stof

Blackout gordijnstof

Dessin stof

Geluiddempende stof

GeRecycled stof

100% Katoen

INBETWEEN Stof

Isolerende gordijnstof

Kamerhoog gordijnstof

MEUBELSTOF

Velours stof

%100 TREVIRA

Gemeleerde stof

Geometrisch patroon

Luchtzuiverende stof

Projectstof

Vouwgordijn stof