Gordijnstoffen en Meubelstoffen leverancier, 42 merken en 47 000 kleuren.

Woordenboekdefinities voor de gordijnstof, meubelstof en andere stof industrie

Stoffen Winkel Rotterdam Published Time
Gepost op:

Afstandsteun gordijnrails: Dit zijn onderdelen die worden gebruikt bij het monteren van gordijnrails aan de muur. De afstandsteunen zijn er om ervoor te zorgen dat de gordijnrail op een bepaalde afstand van de muur wordt bevestigd.

Alcantara meubelstof: Alcantara is een synthetische stof die qua uiterlijk en textuur lijkt op suède, maar is gemaakt van polyester en polyurethaan. Alcantara meubelstof wordt vaak gebruikt voor bekleding van meubels zoals banken, stoelen, kussens en fauteuils. Het heeft een luxe uitstraling en is makkelijk te onderhouden.

Alcantara stof: Zie “Alcantara meubelstof”.

Bank stof: Bank stof is een type stof dat gebruikt wordt om banken te bekleden. Deze stof kan bestaan uit verschillende materialen zoals katoen, linnen, wol, polyester, en microvezels. Het is belangrijk om bij het kiezen van bank stof rekening te houden met de duurzaamheid, kleurvastheid en onderhoudsgemak.

Beige gordijnen: Beige gordijnen zijn gordijnen die een beige kleur hebben. Beige is een neutrale kleur die goed past bij verschillende interieurstijlen. Beige gordijnen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om een rustige en natuurlijke sfeer te creëren in de kamer.

Blackout gordijn: Een blackout gordijn is een gordijn dat gemaakt is van dichtgeweven stof waardoor er geen licht doorheen kan komen. Dit type gordijn wordt vaak gebruikt in slaapkamers, media- of thuisbioscopen om de kamer volledig te verduisteren en geluidsoverlast te verminderen.

Blackout gordijnen: Zie “Blackout gordijn”.

Blauw gordijn: Een blauw gordijn is een gordijn dat een blauwe kleur heeft. Blauw is een kleur die rust uitstraalt en een kalmerende sfeer kan creëren in de kamer. Blauwe gordijnen worden vaak gebruikt in slaapkamers, badkamers en woonkamers.

Blauwe gordijnen: Zie “Blauw gordijn”.

Boot gordijnen laten maken: Boot gordijnen laten maken betekent dat je op maat gemaakte gordijnen wilt hebben voor je boot. Boot gordijnen kunnen gemaakt worden van verschillende materialen en in verschillende stijlen, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de grootte en vorm van je boot.

Boot gordijnen op maat: Boot gordijnen op maat zijn gordijnen die speciaal gemaakt zijn voor je boot en passen bij de afmetingen en vorm van de ramen. Boot gordijnen kunnen worden gemaakt van verschillende materialen zoals katoen, polyester en vinyl en kunnen worden ontworpen in verschillende stijlen en kleuren.

Bruine gordijnen: gordijnen die gemaakt zijn van bruine stof of een bruine kleur hebben.

Buiten gordijnen: gordijnen die speciaal zijn ontworpen om buiten te gebruiken, zoals op terrassen, balkons of tuinen. Ze zijn gemaakt van stoffen die bestand zijn tegen weersinvloeden zoals zon, wind en regen.

Canvas meubelstof: een zware en duurzame stof die vaak wordt gebruikt voor het bekleden van meubels. Canvas is een stevige katoenen stof die in verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar is.

Deur gordijn: Een deurgordijn is een gordijn dat speciaal is ontworpen om over een deur te worden gehangen. Het kan worden gebruikt om de privacy te waarborgen of om licht buiten te houden. Deur gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.

Doorzichtig gordijn: een gordijn gemaakt van een transparante of semi-transparante stof die licht doorlaat en het zicht naar buiten niet belemmert.

Doorzichtige gordijnen: zie doorzichtige gordijnen.

Dubbele gordijnen: gordijnen die bestaan uit twee lagen stof, een voorkant en een achterkant. De voorkant is vaak een decoratieve stof en de achterkant is meestal een voering om te voorkomen dat er licht doorheen komt.

Dubbele plooi gordijn: Een dubbele plooi gordijn is een type gordijn waarbij de stof wordt gevouwen in twee plooien in plaats van één. Dit geeft een voller en rijker uiterlijk aan het gordijn. Dubbele plooi gordijnen zijn populair vanwege hun elegante uitstraling en hun vermogen om licht buiten te houden.

Embrasse gordijn: Een embrasse gordijn is een gordijn dat is ontworpen om vastgezet te worden met een decoratieve band, die meestal is gemaakt van dezelfde stof als het gordijn zelf. De band wordt om het gordijn heen gewikkeld en vastgemaakt met een gesp of knoop. Embrasse gordijnen worden vaak gebruikt om een gordijn op een elegante manier op te houden.

Engelse meubelstoffen online: meubelstoffen die afkomstig zijn uit Engeland en online worden verkocht. Engelse meubelstoffen staan bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en traditionele ontwerpen.

Engelse meubelstoffen: zie Engelse meubelstoffen online.

Enkele plooi gordijn: Een enkele plooi gordijn is een type gordijn waarbij de stof wordt gevouwen in één plooi. Dit type gordijn is minder vol dan een dubbele plooi gordijn, maar biedt nog steeds een nette afwerking. Enkele plooi gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen.

Exclusieve meubelstoffen: Dit zijn hoogwaardige stoffen die worden gebruikt voor meubelbekleding. Ze worden vaak gekenmerkt door hun duurzaamheid, unieke uitstraling en textuur. Exclusieve meubelstoffen worden vaak gekozen voor luxe interieurs en meubels van hoge kwaliteit.

Fluweel meubelstof: Dit is een zachte, glanzende stof die vaak wordt gebruikt voor meubelbekleding. Fluweel heeft een luxe uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Het is een duurzame stof die goed bestand is tegen slijtage en daardoor geschikt is voor intensief gebruik.

Fluweel stof: Dit is een zachte, glanzende stof die vaak wordt gebruikt voor kleding, accessoires en decoratie. Fluweel heeft een luxe uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Het wordt gekenmerkt door zijn zachte textuur en glanzende oppervlak.

Geborduurde stof: Dit is een stof waarop decoratieve patronen of ontwerpen zijn aangebracht met behulp van borduurgaren en naalden. Geborduurde stoffen kunnen variëren van eenvoudige ontwerpen tot complexe, gedetailleerde afbeeldingen. Ze worden vaak gebruikt voor kleding, decoratie en accessoires.

Geel gordijn: Dit is een gordijn dat is gemaakt van gele stof. Geel is een vrolijke, levendige kleur die kan variëren van lichtgeel tot diep goud. Gele gordijnen kunnen worden gebruikt om een kamer op te fleuren en lichter te maken.

Gele gordijnen: Dit zijn gordijnen die zijn gemaakt van gele stof. Geel is een vrolijke, levendige kleur die kan variëren van lichtgeel tot diep goud. Gele gordijnen kunnen worden gebruikt om een kamer op te fleuren en lichter te maken.

Geluidsdempende gordijnen: Gordijnen die zijn ontworpen om geluidsgolven te absorberen en te verminderen. Ze worden vaak gebruikt in ruimtes waar geluidsoverlast een probleem is, zoals in concertzalen, kantoren en theaters.

Geluidsisolatie gordijn: Gordijnen die zijn ontworpen om geluid te isoleren en te blokkeren. Ze zijn gemaakt van dikke en zware stoffen die het geluid van buitenaf verminderen. Ze worden vaak gebruikt in opnamestudio’s, thuisbioscopen en slaapkamers.

Geluidsisolerende gordijn: Zie Geluidsisolatie gordijn.

Geluidsisolerende gordijnen: Zie Geluidsisolatie gordijn.

Geruite stof: Een stof met een patroon van afwisselende kleurblokken die vierkanten vormen. Het patroon kan bestaan uit verschillende kleuren en afmetingen, afhankelijk van de stijl van de stof.

Gestreepte meubelstof: Een stof met een patroon van verticale of horizontale lijnen. Het patroon kan bestaan uit verschillende kleuren en afmetingen, afhankelijk van de stijl van de stof.

Geweven stof: Een stof die is gemaakt door draden horizontaal en verticaal te weven tot een vastgezet patroon. Geweven stoffen kunnen worden gemaakt van verschillende materialen en hebben verschillende diktes en texturen.

Goedkope meubelstoffen: Dit zijn meubelstoffen die relatief goedkoop zijn in vergelijking met andere stoffen. Goedkope meubelstoffen kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen, waaronder katoen, polyester en microvezel.

Gordijn beige: Een gordijn dat in de kleur beige is uitgevoerd. Beige is een zandachtige kleur die tussen wit en lichtbruin in ligt. Beige gordijnen passen goed bij verschillende interieurstijlen en kleurenschema’s.

Gordijn blauw: Een gordijn dat in de kleur blauw is uitgevoerd. Blauw is een koele kleur die rust en ontspanning uitstraalt. Blauwe gordijnen zijn er in verschillende tinten en kunnen goed gecombineerd worden met andere kleuren in het interieur.

Gordijn embrasse: Een gordijn embrasse is een decoratieve band die wordt gebruikt om een gordijn op te houden. De embrasse wordt om het gordijn heen gewikkeld en vastgemaakt met een gesp of knoop. Gordijn embrasses zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen en kunnen worden gebruikt om een gordijn op een elegante manier op te houden.

Gordijn enkele plooi: Een enkele plooi is een plooitechniek bij gordijnen waarbij er tussen de plooien een tussenruimte zit van ongeveer 10 cm. Hierdoor vallen de gordijnen soepel en ontstaat er een licht golvend effect. Enkele plooien worden vaak toegepast bij gordijnen die wat minder stof hebben en strakker moeten vallen.

Gordijn goud: Een gordijn dat in de kleur goud is uitgevoerd. Goud is een warme en chique kleur die luxe en rijkdom uitstraalt. Gouden gordijnen zijn er in verschillende tinten en stijlen, van glanzende stoffen tot subtiele patronen.

Gordijn haken: Gordijn haken zijn haakjes die worden gebruikt om een gordijn op te hangen aan een gordijnrail of gordijnroede. Gordijn haken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, afhankelijk van het type gordijnrail of gordijnroede dat wordt gebruikt.

Gordijn keuken: Een gordijn dat geschikt is voor de keuken. Keukengordijnen zijn er in verschillende materialen, zoals katoen en polyester, en zijn vaak voorzien van een coating die vuil- en waterafstotend is. Hierdoor zijn ze gemakkelijk schoon te houden. Keukengordijnen zijn er in verschillende stijlen, van landelijk tot modern.

Gordijn koof: Een gordijnkoof is een afdekplaat van hout of kunststof die over de bovenkant van de gordijnrails wordt geplaatst. Het wordt gebruikt om de rails en de gordijnhaken aan het zicht te onttrekken en een mooie afwerking te geven aan het gordijnsysteem.

Gordijn laten maken: Het laten maken van gordijnen door een professional. Dit kan zowel online als in een fysieke winkel en biedt de klant de mogelijkheid om gordijnen te bestellen die precies op maat zijn gemaakt en passen bij de stijl van hun interieur.

Gordijn runners: Gordijn runners zijn wieltjes of rollers die worden gebruikt om gordijnen aan de gordijnrails te bevestigen en het mogelijk maken om de gordijnen soepel open en dicht te schuiven.

Gordijn schuin raam: Een gordijn voor een schuin raam is een gordijn dat is ontworpen om op een raam met een schuine kant te passen. Het gordijn kan op maat worden gemaakt en wordt aan de gordijnrails bevestigd.

Gordijn spiraal: Een gordijnspiraal is een veermechanisme dat wordt gebruikt om gordijnen op te hangen zonder gebruik te maken van gordijnrails of -stangen. Het bestaat uit een spiraalvormige veer die aan het plafond of aan de muur wordt bevestigd en waar de gordijnen aan worden gehangen.

Gordijn trekstang: Een gordijn trekstang is een lange, dunne staaf die wordt gebruikt om gordijnen te openen en te sluiten. De trekstang wordt aan de gordijnen bevestigd en zorgt ervoor dat de gordijnen soepel en gemakkelijk kunnen worden bewogen.

Gordijnatelier: Een werkplaats waar gordijnen op maat worden gemaakt. Dit kan een ambachtelijke werkplaats zijn waar de gordijnen met de hand worden gemaakt, of een moderner atelier waar gordijnen met behulp van machines worden vervaardigd.

Gordijnatelier Rotterdam: Een gordijnatelier dat gevestigd is in Rotterdam.

Gordijnen beige: Gordijnen in de kleur beige, een lichte en neutrale kleur die goed past bij diverse interieurstijlen.

Gordijnen blauw: Gordijnen in de kleur blauw, een rustgevende en kalmerende kleur die goed past in een slaapkamer of badkamer.

Gordijnen goud: Gordijnen in de kleur goud, een warme en luxueuze kleur die goed past in een klassiek interieur.

Gordijnen groen: Gordijnen in de kleur groen, een rustgevende kleur die goed past in een interieur met natuurlijke elementen.

Gordijnen inkorten: Gordijnen inkorten is het proces waarbij de lengte van de gordijnen wordt aangepast aan de hoogte van het raam of de gewenste lengte. Dit kan worden gedaan door de onderkant van de gordijnen af te knippen en opnieuw af te werken, of door de gordijnen op de gewenste hoogte te plooien en vast te zetten.

Gordijnen keuken: Gordijnen speciaal ontworpen voor de keuken, vaak gemaakt van lichte en makkelijk te reinigen materialen.

Gordijnen kopen Rotterdam: Het aanschaffen van gordijnen in Rotterdam bij een gordijnwinkel, stoffenwinkel of gordijnatelier. Dit kan online of fysiek in de winkel.

Gordijnen laten maken eigen stof: Het laten maken van gordijnen waarbij de klant zijn of haar eigen stof aanlevert. De stof wordt dan gebruikt om de gordijnen op maat te maken naar de wensen van de klant.

Gordijnen laten maken Rotterdam: Het laten maken van gordijnen door een professional in de stad Rotterdam. Hierbij kan de klant kiezen uit verschillende stoffen en afwerkingen om de gordijnen helemaal naar wens te laten maken.

Gordijnen met print: Gordijnen die zijn bedrukt met een patroon, afbeelding of tekst. Dit kan zowel een opvallend als subtiel effect geven aan de ruimte waarin de gordijnen hangen.

Gordijnen op maat: Gordijnen die speciaal voor de klant op maat zijn gemaakt en perfect passen bij de afmetingen en stijl van hun ramen en interieur.

Gordijnen op maat Rotterdam: Gordijnen die in de stad Rotterdam op maat worden gemaakt door een professional. Dit biedt de klant de mogelijkheid om gordijnen te bestellen die perfect passen bij de afmetingen en stijl van hun ramen en interieur.

Gordijnen plooien: Het aanbrengen van plooien in gordijnen voor een mooie afwerking en een geaccentueerde structuur in de stof. Er zijn verschillende soorten plooien mogelijk, zoals dubbele, driedubbele of vlinderplooien.

Gordijnen Rotterdam: Gordijnen die worden aangeboden in de stad Rotterdam. Dit kunnen kant-en-klare gordijnen zijn of gordijnen die op maat worden gemaakt door een professional.

Gordijnen stang: Een stang waar gordijnen aan worden opgehangen. Dit kan een eenvoudige en klassieke manier zijn om gordijnen op te hangen en wordt vaak gebruikt bij traditionele gordijnstijlen.

Gordijnen taupe: Gordijnen in de kleur taupe, een warme kleur tussen grijs en bruin in. Taupe gordijnen kunnen een mooie neutrale en rustige uitstraling hebben in het interieur.

Gordijnen verven: Gordijnen verven is het proces waarbij de kleur van de gordijnen wordt veranderd door ze te verven met verf of textielverf. Dit kan worden gedaan om de gordijnen aan te passen aan een nieuwe inrichting of om oude gordijnen een nieuwe look te geven.

Gordijnen wassen: Gordijnen wassen is het proces waarbij de gordijnen worden gereinigd door ze in de wasmachine of met de hand te wassen. Dit kan nodig zijn om stof, vuil en vlekken te verwijderen en de gordijnen er weer fris en schoon uit te laten zien.

Gordijnen winkel Rotterdam: Een winkel in Rotterdam die gespecialiseerd is in het aanbieden van gordijnen in verschillende soorten stoffen, kleuren en afwerkingen. Hier kunnen klanten terecht voor zowel kant-en-klare gordijnen als gordijnen op maat.

Gordijnen winkel: Een winkel die gespecialiseerd is in het aanbieden van gordijnen in verschillende soorten stoffen, kleuren en afwerkingen. Hier kunnen klanten terecht voor zowel kant-en-klare gordijnen als gordijnen op maat. Dit kan zowel een fysieke als een online winkel zijn.

Gordijnen Wit: Gordijnen in de kleur wit, een neutrale en veelgebruikte kleur voor gordijnen. Witte gordijnen kunnen een kamer lichter maken en passen goed bij verschillende interieurstijlen.

Gordijnen woonkamer industrieel: Gordijnen die passen bij een industrieel interieur in de woonkamer. Denk hierbij aan gordijnen gemaakt van stoere materialen zoals canvas of denim, in neutrale kleuren zoals grijs, zwart of beige. Ook gordijnen met een verweerde of vintage look kunnen goed passen bij een industrieel interieur.

Gordijnenhuis: Een gordijnenhuis is een winkel of bedrijf dat gespecialiseerd is in gordijnen en alles wat daarbij komt kijken. Hier kunnen klanten terecht voor advies, het laten maken van gordijnen en het kopen van gordijnen en bijbehorende accessoires.

Gordijnenhuis Rotterdam: Een winkel in Rotterdam gespecialiseerd in gordijnen. In een gordijnenhuis kun je terecht voor verschillende soorten gordijnen en bijbehorende accessoires, zoals rails en roedes.

Gordijnwinkel: Een winkel gespecialiseerd in gordijnen. In een gordijnenwinkel kun je terecht voor verschillende soorten gordijnen en bijbehorende accessoires, zoals rails en roedes.

Gordijnenwinkel Rotterdam: Een winkel in Rotterdam gespecialiseerd in gordijnen. In een gordijnenwinkel kun je terecht voor verschillende soorten gordijnen en bijbehorende accessoires, zoals rails en roedes.

Gordijnenzaak Rotterdam: Zie Gordijnenwinkel Rotterdam.

Gordijnstof kopen: Gordijnstof kopen betekent dat je op zoek bent naar stof om gordijnen te maken. Bij een stoffenwinkel of gordijnwinkel kun je verschillende soorten gordijnstoffen kopen, zoals katoen, linnen, zijde, polyester, enzovoort. Gordijnstoffen zijn er in verschillende kleuren, patronen en texturen.

Gordijnstof outlet: Een gordijnstof outlet is een winkel waar je gordijnstoffen kunt kopen tegen lagere prijzen dan normaal. Dit zijn vaak stoffen die uit de collectie gaan of restpartijen. Het kan een goede optie zijn als je op zoek bent naar gordijnstof van goede kwaliteit, maar niet te veel wilt uitgeven.

Gordijnstof Rotterdam: Gordijnstof Rotterdam verwijst naar de locatie waar je gordijnstoffen kunt kopen in de stad Rotterdam. Er zijn verschillende winkels in Rotterdam die gordijnstoffen verkopen, waaronder stoffenwinkels en gordijnwinkels. Gordijnstof Rotterdam kan dus betekenen dat je op zoek bent naar een winkel in Rotterdam waar je gordijnstoffen kunt kopen.

Gordijnstoffen groothandel: Een gordijnstoffen groothandel is een winkel die gordijnstoffen in grote hoeveelheden verkoopt aan andere bedrijven, zoals gordijnwinkels, interieurontwerpers en meubelmakers. Hierdoor kunnen zij de gordijnstoffen tegen lagere prijzen inkopen. Gordijnstoffen groothandel richt zich dus vooral op de zakelijke markt.

Gordijnstoffen Rotterdam: Gordijnstoffen Rotterdam verwijst naar de locatie waar je gordijnstoffen kunt kopen in de stad Rotterdam. Dit kunnen zowel stoffenwinkels als gordijnwinkels zijn. Gordijnstoffen Rotterdam kan dus betekenen dat je op zoek bent naar een winkel in Rotterdam waar je gordijnstoffen kunt kopen.

Gordijnstoffen winkel: Een gordijnstoffen winkel is een winkel die gespecialiseerd is in het verkopen van gordijnstoffen. Hier kun je terecht voor verschillende soorten gordijnstoffen in diverse kleuren en patronen. Naast gordijnstoffen verkopen sommige gordijnstoffen winkels ook andere stoffen, zoals meubelstoffen en stoffen voor kussens.

Gouden gordijn: Een gordijn met een glanzende, gouden afwerking. Wordt vaak gebruikt als decoratief element in luxe interieurs.

Gouden gordijnen: Meerdere gordijnen met een glanzende, gouden afwerking. Geven een luxueuze uitstraling aan de ruimte.

Grijze stof: stof met een tint die varieert van lichtgrijs tot donkergrijs. Kan worden gebruikt voor meubels, gordijnen en andere decoratieve toepassingen.

Groene gordijnen: Gordijnen met een groene tint. Groen staat vaak symbool voor rust en natuurlijkheid.

Groene meubelstof: meubelstof met een groene tint. Kan worden gebruikt voor het bekleden van banken, stoelen en andere meubels.

Groothandel gordijnstoffen: een bedrijf dat gordijnstoffen inkoopt bij fabrikanten en deze vervolgens doorverkoopt aan winkels en andere afnemers.

Groothandel meubelstoffen: Een groothandel in meubelstoffen is een bedrijf dat grote hoeveelheden meubelstoffen inkoopt en deze vervolgens doorverkoopt aan andere bedrijven. Dit kan variëren van meubelzaken tot stoffeerders en interieurontwerpers.

Hippe meubelstoffen: meubelstoffen die passen bij de laatste modetrends en een eigentijdse uitstraling hebben.

Inbetween stof op rol: dunne stof die gebruikt wordt voor het maken van inbetween gordijnen. De stof laat wel licht door, maar biedt toch privacy.

Jacquard stof: Dit is een stof waarbij het motief in de stof is geweven in plaats van erop gedrukt. Jacquard stoffen hebben vaak een ingewikkeld en gedetailleerd patroon.

Jersey stof: een zachte, elastische stof die vaak wordt gebruikt voor het maken van kleding, maar ook geschikt is voor bekleding van meubels.

Jungle gordijn: gordijnen met een jungle-thema, vaak met afbeeldingen van planten, dieren en andere elementen uit het tropische regenwoud.

Jungle gordijnen: meerdere gordijnen met een jungle-thema, vaak gebruikt voor een avontuurlijke en natuurlijke uitstraling in het interieur.

Jute gordijn: gordijnen gemaakt van jute, een natuurlijke vezel afkomstig van de juteplant. Jute gordijnen hebben een robuuste en rustieke uitstraling.

Jute stof: stof gemaakt van jutevezels. Jute wordt vaak gebruikt voor het maken van tapijten, bekleding van meubels en decoratieve toepassingen.

Kant stof: Kant is een fijn geweven textiel met decoratieve openingen. Het kan worden gemaakt van verschillende soorten garens en wordt vaak gebruikt voor kleding, accessoires en decoratieve stoffering.

Kanten gordijn: Een kanten gordijn is een gordijn gemaakt van kantstof, dat wordt gebruikt als decoratie in een interieur. Kanten gordijnen kunnen worden gebruikt als accentstukken om een kamer op te fleuren of om een romantische sfeer te creëren.

Kanten gordijnen: Meervoud van kanten gordijn.

Kashmir stof: Kashmir stof, ook wel bekend als kasjmier stof, is een luxe stof gemaakt van de fijne wol van de kasjmiergeit. Het staat bekend om zijn zachtheid, warmte en duurzaamheid, en wordt vaak gebruikt voor kleding en accessoires.

Katoen stof: Katoen is een natuurlijke vezel die afkomstig is van de zaden van de katoenplant. Katoenen stof is een veelgebruikte stof vanwege zijn duurzaamheid, zachtheid en ademend vermogen. Het wordt vaak gebruikt voor kleding, beddengoed en huishoudtextiel.

Katoenen stof: Meervoud van katoen stof.

Kelim meubelstof: Kelim meubelstof is een stof die wordt geweven in een plat bindingpatroon, vergelijkbaar met een Kelim-tapijt. Het heeft vaak een geometrisch patroon en is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen. Kelim meubelstof wordt vaak gebruikt voor meubelbekleding en kussens.

Keuken gordijnen: Keukengordijnen zijn gordijnen die worden gebruikt in de keuken als decoratie en om de privacy te beschermen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen, en kunnen worden opgehangen op een stang, rail of via andere bevestigingsmethoden.

Klassieke engelse meubelstoffen: Klassieke Engelse meubelstoffen verwijzen naar traditionele meubelstoffen uit Engeland. Ze hebben vaak een vintage uitstraling en worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Ze worden vaak gebruikt voor het bekleden van meubels en zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en texturen.

Klassieke meubelstoffen: Klassieke meubelstoffen verwijzen naar traditionele meubelstoffen met een tijdloze uitstraling. Ze worden vaak gekenmerkt door hoge kwaliteit, duurzaamheid en een elegante stijl. Klassieke meubelstoffen kunnen worden gebruikt voor het bekleden van meubels in verschillende ruimtes en zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en texturen.

Korte gordijnen: Gordijnen met een korte lengte, meestal bedoeld voor ramen met een lagere hoogte zoals bijvoorbeeld keukenramen.

Korte vitrages: Vitrages met een korte lengte, ook bedoeld voor ramen met een lagere hoogte. Vitrages zijn dunne stoffen die veel licht doorlaten.

Kunstleer: Een synthetisch alternatief voor leer, gemaakt van verschillende materialen zoals PVC of PU. Het heeft vergelijkbare eigenschappen als echt leer, maar is vaak goedkoper en gemakkelijker te onderhouden.

Leer kopen Rotterdam: Het aanschaffen van leren materialen in Rotterdam.

Lichtdoorlatend gordijn: Een gordijn dat licht doorlaat, maar wel de privacy van een ruimte beschermt. Vaak wordt hiervoor een dunne, transparante stof gebruikt zoals voile of organza.

Lichtdoorlatende gordijnen: Meerdere gordijnen die licht doorlaten en zijn bedoeld voor ruimtes waar veel natuurlijk licht binnenkomt, zoals woonkamers of serres.

Linnen gordijnen kant en klaar: Gordijnen van linnen die direct uit de verpakking opgehangen kunnen worden zonder verdere afwerking.

Linnen meubelstof: Een stof gemaakt van linnen, een natuurlijke vezel die wordt verkregen uit de stengels van de vlasplant. Het staat bekend om zijn duurzaamheid en ademend vermogen.

Linnen stof: Een stof gemaakt van linnen, vaak gebruikt voor kleding, beddengoed, gordijnen en andere textieltoepassingen. Het heeft een ruwe textuur en is ademend.

Linnen stoffen: Meerdere stoffen gemaakt van linnen, vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Linnen wordt veel gebruikt voor textieltoepassingen vanwege de duurzaamheid en ademende eigenschappen.

Luxe inbetween gordijnen: Dit zijn gordijnen die gemaakt zijn van hoogwaardige en luxe materialen, zoals zijde, satijn of velvet, die zorgen voor een elegante uitstraling van het interieur. Inbetween gordijnen zijn gordijnen die tussen vitrages en overgordijnen in zitten, ze zijn meestal semi-transparant en zorgen voor een mooie filtering van het licht.

Luxe meubelstoffen: Dit zijn hoogwaardige en kwalitatief goede meubelstoffen die worden gebruikt voor het stofferen van meubels. Deze stoffen zijn meestal duurder dan gewone meubelstoffen en hebben vaak een luxe uitstraling, zoals velvet of zijde.

Lycra stof: Dit is een synthetische stof die voornamelijk wordt gebruikt voor het maken van sportkleding, ondergoed en zwemkleding. Het materiaal heeft een zeer elastische eigenschap, waardoor het goed meebeweegt met het lichaam. Lycra stof is sterk, duurzaam en kan goed tegen vocht. Het is ook populair in de mode-industrie vanwege zijn flexibiliteit en comfort.

Meubelstof blauw: Een stof die speciaal is ontworpen om te worden gebruikt voor het bekleden van meubels, zoals banken en stoelen, en die een blauwe kleur heeft.

Meubelstof bloemen: Een stof die speciaal is ontworpen om te worden gebruikt voor het bekleden van meubels, zoals banken en stoelen, en die een bloemenpatroon heeft.

Meubelstof grijs: Een stof die speciaal is ontworpen om te worden gebruikt voor het bekleden van meubels, zoals banken en stoelen, en die een grijze kleur heeft.

Meubelstof groen: Een stof die speciaal is ontworpen om te worden gebruikt voor het bekleden van meubels, zoals banken en stoelen, en die een groene kleur heeft.

Meubelstof kopen: Het kopen van stof die speciaal is ontworpen om te worden gebruikt voor het bekleden van meubels, zoals banken en stoelen.

Meubelstof retro: Een stof die speciaal is ontworpen om te worden gebruikt voor het bekleden van meubels, zoals banken en stoelen, en die een retro-ontwerp heeft, dat wil zeggen dat het is geïnspireerd op de stijlen van het verleden.

Meubelstof rib: Een stof die speciaal is ontworpen om te worden gebruikt voor het bekleden van meubels, zoals banken en stoelen, en die een geribbeld patroon heeft.

Meubelstof schoonmaken: Het reinigen van stof die speciaal is ontworpen om te worden gebruikt voor het bekleden van meubels, zoals banken en stoelen, om deze te beschermen tegen vuil en vlekken en om hun levensduur te verlengen.

Meubelstof velours groen: Dit is een zachte, fluweelachtige stof die vaak wordt gebruikt voor meubelbekleding. Velours heeft een warme uitstraling en voelt zacht aan, wat het ideaal maakt voor meubelstoffering. Meubelstof velours groen is een groene variant van deze stof.

Meubelstof velours: Velours is een zachte, pluizige stof die vaak wordt gebruikt voor meubelbekleding. Het heeft een warme uitstraling en voelt zacht aan, wat het ideaal maakt voor meubelstoffering.

Meubelstof vintage: Meubelstof vintage verwijst naar stoffen die een retro of ouderwetse uitstraling hebben. Deze stoffen hebben vaak patronen die kenmerkend zijn voor een bepaalde tijdperk.

Meubelstof wol: Meubelstof wol is een natuurlijke stof die afkomstig is van schapen. Het heeft een zachte en warme uitstraling en wordt vaak gebruikt voor meubelstoffering. Wol is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, wat het een populaire keuze maakt voor meubelstof.

Meubelstof zwart wit: Meubelstof zwart wit is een stof die bestaat uit de kleuren zwart en wit. Het kan een effen kleur hebben of een patroon met deze kleuren. Deze stof kan gebruikt worden voor meubelstoffering en heeft een moderne uitstraling.

Meubelstof zwart: Meubelstof zwart is een stof die volledig zwart van kleur is. Het kan gebruikt worden voor meubelstoffering en heeft een elegante uitstraling.

Meubelstoffen groothandel: Een meubelstoffen groothandel is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het inkopen en doorverkopen van meubelstoffen in grote hoeveelheden. Dit kan variëren van verschillende soorten stoffen, kleuren en patronen.

Meubelstoffen blauw: Meubelstoffen blauw zijn stoffen die een blauwe kleur hebben en worden gebruikt voor meubelstoffering. Er zijn verschillende tinten blauw beschikbaar, van lichtblauw tot donkerblauw.

Meubelstoffen bloemen: Meubelstoffen bloemen zijn stoffen die een bloemenpatroon hebben en worden gebruikt voor meubelstoffering. Er zijn verschillende soorten bloemenpatronen beschikbaar, van kleine bloemetjes tot grote bloemen.

Meubelstoffen groen: zijn stoffen met een groene kleur die geschikt zijn voor het bekleden van meubels. Groene meubelstoffen zijn er in verschillende tinten groen, van lichtgroen tot donkergroen. De keuze voor een bepaalde tint groen hangt af van persoonlijke voorkeur en de uitstraling die men aan het meubelstuk wil geven.

Meubelstoffen online: zijn te koop op internet. Online winkels bieden vaak een breed assortiment meubelstoffen aan in verschillende prijsklassen en kwaliteiten. Het bestellen van meubelstoffen online is handig voor wie geen tijd heeft om naar een fysieke winkel te gaan of voor wie op zoek is naar een specifieke stof die niet in de buurt verkrijgbaar is.

Meubelstoffen opruiming: zijn stoffen die in de uitverkoop zijn. Dit kan zijn omdat de stoffen uit de collectie gaan, omdat er nog maar een beperkte voorraad is of omdat er een nieuwe collectie binnenkomt. Meubelstoffen in de opruiming zijn vaak goedkoper dan normaal en daarmee aantrekkelijk voor wie op zoek is naar een voordelige meubelstof.

Meubelstoffen outlet: zijn winkels die gespecialiseerd zijn in de verkoop van meubelstoffen tegen lagere prijzen. In een meubelstoffen outlet zijn vaak stoffen te vinden uit oudere collecties of stoffen met een lichte beschadiging. Meubelstoffen outlet zijn interessant voor wie op zoek is naar een voordelige meubelstof.

Meubelstoffen Rotterdam: zijn te koop bij verschillende stoffenwinkels in Rotterdam. In Rotterdam zijn meerdere meubelstoffen winkels gevestigd waar een ruim aanbod aan meubelstoffen te vinden is. Bij het kiezen van een meubelstoffen winkel is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de stoffen en de prijs.

Meubelstoffen velours: zijn stoffen met een zachte en glanzende uitstraling. Velours is een stof die gemaakt wordt van katoen, viscose of synthetische materialen en wordt gekenmerkt door een hoge pool en een zachte touch. Meubelstoffen velours zijn geschikt voor het bekleden van meubels zoals banken, fauteuils en stoelen.

Meubelstoffen vintage: zijn stoffen die een oude of verweerde uitstraling hebben. Vintage meubelstoffen zijn er in verschillende materialen, kleuren en patronen. Vintage meubelstoffen zijn geschikt voor wie op zoek is naar een stof met karakter en een unieke uitstraling.

Meubelstoffen winkel: Een winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van stoffen voor meubelbekleding, zoals banken, stoelen, kussens en meer. Deze winkels bieden een breed scala aan stoffen, variërend van leer, fluweel, katoen tot synthetische stoffen en nog veel meer.

Meubelstoffen winkel Rotterdam: zijn winkels in Rotterdam die gespecialiseerd zijn in de verkoop van meubelstoffen. In een meubelstoffen winkel zijn

Modal stof: Een soepele en zachte stof die gemaakt is van vezels van de cellulose van beukenhout. Het is een duurzame stof die ademend en vochtopnemend is, waardoor het perfect is voor zomerse kleding.

Moire stof: Een stof met een karakteristieke glanzende, waterachtige uitstraling en een gestreept of geribbeld patroon. Het wordt meestal gemaakt van zijde, maar kan ook gemaakt worden van andere materialen zoals katoen of rayon.

Mooie meubelstoffen: Dit is een subjectieve term die verwijst naar meubelstoffen die als aantrekkelijk en aangenaam worden beschouwd. Dit kan afhangen van persoonlijke voorkeur en smaak.

Mousseline stof: Een lichtgewicht, transparante stof die meestal wordt gebruikt voor avondjurken, sjaals en lingerie. Het is gemaakt van fijne, hooggetwijnde garens van katoen, zijde of synthetische vezels.

Naaister: Een persoon die professioneel kleding, gordijnen of andere textielproducten naait.

Naaiwinkel Rotterdam: Een winkel waar naai- en handwerkbenodigdheden worden verkocht, zoals stoffen, garen, naalden en naaimachines.

Okergeel gordijnen: Gordijnen in de kleur okergeel, een warme en levendige kleur die vaak wordt gebruikt om een ​​kamer op te fleuren en een accent te geven.

Okergele gordijnen: Gordijnen in de kleur okergeel, een warme en levendige kleur die vaak wordt gebruikt om een ​​kamer op te fleuren en een accent te geven.

Op maat gordijnen: Gordijnen die specifiek zijn gemaakt voor de afmetingen en eisen van een bepaalde ruimte. Op maat gemaakte gordijnen bieden een perfecte pasvorm en kunnen worden aangepast aan de stijl en inrichting van een kamer.

Organza stof: Een lichte, doorschijnende stof die meestal wordt gebruikt voor feestelijke kleding, gordijnen en decoraties. Het is gemaakt van zijde of synthetische vezels en heeft een gladde, glanzende afwerking.

Oudroze gordijnen: Gordijnen in de kleur oudroze, een zachte, romantische tint die vaak wordt gebruikt in slaapkamers en woonkamers om een ​​gevoel van warmte en comfort te creëren.

Outdoor meubelstoffen: dit zijn stoffen die geschikt zijn voor gebruik buitenshuis. Deze stoffen zijn meestal waterafstotend, UV-bestendig en schimmelwerend, waardoor ze ideaal zijn voor bijvoorbeeld tuinmeubilair.

Outdoor Rotterdam: dit is een verwijzing naar Rotterdam als stad waar men outdoor meubelstoffen kan vinden.

Outdoor stof: dit is een stof die geschikt is voor gebruik buitenshuis, zoals voor kussens, parasols en tenten. Het kan worden gemaakt van verschillende materialen, zoals polyester, acryl of PVC, en is vaak waterafstotend, schimmelwerend en UV-bestendig.

Plooiband gordijn: Dit is een type gordijn waarbij de bovenkant van het gordijn is voorzien van een plooiband. De plooiband bestaat uit kleine lussen waarin haakjes kunnen worden bevestigd, waardoor het gordijn aan de rail of roede kan worden opgehangen.

Plooiband gordijnen: meervoud van plooiband gordijn.

Plooien gordijnen: dit verwijst naar het maken van plooien in een gordijn om het te kunnen ophangen aan een gordijnrails of -roede. Er zijn verschillende manieren om plooien te maken, zoals enkele, dubbele, triple of vlinderplooien.

Polyamide stof: dit is een synthetische stof die vaak wordt gebruikt in kleding en bekleding vanwege zijn sterkte, duurzaamheid en elasticiteit. Het heeft goede vochtabsorberende eigenschappen en kan gemakkelijk worden geverfd.

Polyester stof: dit is een synthetische stof die veel wordt gebruikt in kleding, bekleding en gordijnen vanwege zijn duurzaamheid, kreukbestendigheid en gemakkelijke onderhoud. Het is bestand tegen slijtage, verkleuring en rimpels en droogt snel.

Rayon stof: dit is een synthetische stof die vaak wordt gebruikt als alternatief voor zijde. Het is gemaakt van cellulosevezels die zijn behandeld met chemicaliën om het materiaal te versterken. Rayon heeft een zijdezachte uitstraling en is lichtgewicht en ademend. Het kan worden gebruikt voor kleding, bekleding en gordijnen.

Retro gordijnstof: Dit verwijst naar een soort gordijnstof die een vintage of ouderwetse uitstraling heeft, meestal met kleurrijke prints en patronen die in de jaren ’60 en ’70 populair waren. Retro gordijnstoffen zijn vaak gemaakt van katoen of polyester en kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten gordijnen, zoals enkele- of dubbele plooi gordijnen of ring gordijnen.

Retro meubelstof: Dit is een soort stof die wordt gebruikt voor het bekleden van meubels en die een retro of vintage uitstraling heeft. Retro meubelstoffen hebben vaak levendige kleuren en patronen en worden vaak gebruikt voor het herstellen van oude meubels of het maken van nieuwe meubels met een retro look.

Ribstof meubelstof: Dit is een soort meubelstof die bekend staat om zijn geribbelde textuur. Ribstof meubelstoffen zijn meestal gemaakt van katoen of polyester en zijn duurzaam en slijtvast, waardoor ze ideaal zijn voor meubels die veel worden gebruikt. Ribstof meubelstoffen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen en worden vaak gebruikt voor het bekleden van banken, stoelen en andere meubels.

Ribstof: Dit is een textielmateriaal dat een geribbelde textuur heeft en meestal wordt gemaakt van katoen, wol, zijde of synthetische vezels. Ribstof kan worden gebruikt voor het maken van verschillende soorten kledingstukken, zoals truien, jassen, broeken en rokken.

Rode gordijnen: Dit verwijst naar gordijnen die in de kleur rood zijn uitgevoerd. Rode gordijnen kunnen verschillende tinten rood hebben, van helder rood tot dieprood, en kunnen worden gemaakt van verschillende materialen zoals katoen, zijde, fluweel, enzovoort. Rode gordijnen zijn een populaire keuze voor woon- en slaapkamers, en kunnen verschillende soorten plooien hebben, zoals enkele plooi, dubbele plooi, vlinderplooi, etc.

Rotterdam stoffenwinkel: Dit is een winkel in Rotterdam die gespecialiseerd is in stoffen. Rotterdam stoffenwinkels bieden verschillende soorten stoffen aan, waaronder gordijnstoffen, meubelstoffen, buitenstoffen, enzovoort. Veel Rotterdam stoffenwinkels bieden ook diensten aan zoals het op maat maken van gordijnen en meubelhoezen.

Royal look stof: Royal look stof is een type stof met een elegante en koninklijke uitstraling. Het heeft meestal een satijnachtige glans en een zachte textuur die het een luxe uitstraling geeft.

Royallook stoffen: Royallook stoffen zijn stoffen met een elegante en koninklijke uitstraling, vergelijkbaar met de Royal look stof. Deze stoffen kunnen verschillende materialen en patronen hebben, maar hebben allemaal een luxe uitstraling.

Roze gordijnen: Roze gordijnen zijn gordijnen die in verschillende tinten roze kunnen worden gekocht. Roze is een zachte, rustgevende kleur die goed past bij slaapkamers en woonkamers.

Satijn stof: Satijn stof is een glanzende en zachte stof die geweven is van zijde, polyester of nylon. Het heeft een glad oppervlak dat de stof een luxe uitstraling geeft. Satijn stof kan worden gebruikt voor kleding, beddengoed, gordijnen en andere decoratieve doeleinden

Sier gordijnen: Sier gordijnen zijn gordijnen die zijn ontworpen om de esthetiek van een kamer te verbeteren. Ze hebben vaak decoratieve details zoals ruches, kant, borduursels of patronen die bijdragen aan de visuele aantrekkingskracht van de gordijnen.

Slijtvaste stof: Slijtvaste stof is een type stof dat bestand is tegen slijtage en veelvuldig gebruik. Het wordt vaak gebruikt voor meubels, gordijnen en bekleding die vaak worden gebruikt en onderhevig zijn aan slijtage. Slijtvaste stoffen zijn duurzaam en gaan lang mee, zelfs bij intensief gebruik.

Stof buitenkussens: Dit is een speciale stof die geschikt is voor het bekleden van kussens die buiten worden gebruikt. De stof is meestal bestand tegen zonlicht, vocht en vuil en kan dus tegen een stootje.

Stof kopen Rotterdam: Dit verwijst naar het aanschaffen van stoffen in Rotterdam. Er zijn verschillende winkels en groothandels die zich hierop richten en een breed scala aan stoffen aanbieden voor verschillende doeleinden.

Stof Rotterdam: Dit kan verwijzen naar verschillende soorten stof die verkrijgbaar zijn in Rotterdam, van meubelstoffen tot kledingstoffen en decoratiestoffen.

Stof voor buitenkussens: Stof voor buitenkussens is een speciaal type stof dat is ontworpen om te worden gebruikt voor kussens die buiten worden gebruikt, zoals op een terras of in de tuin. Deze stoffen zijn waterbestendig en kunnen de elementen weerstaan, zoals zonlicht en regen. Ze zijn gemaakt van synthetische materialen zoals polyester, acryl of vinyl en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen.

Stof voor gordijnen: Dit is de stof die wordt gebruikt om gordijnen te maken. Gordijnstoffen zijn er in verschillende soorten en maten, van lichtdoorlatende tot verduisterende stoffen en van effen tot bedrukte stoffen.

Stoffen groothandel Rotterdam: Dit is een groothandel die zich richt op de verkoop van stoffen in Rotterdam. Deze groothandels bieden vaak een breed scala aan stoffen aan, tegen een lagere prijs dan reguliere winkels.

Stoffen kopen Rotterdam: Dit verwijst naar het aanschaffen van stoffen in Rotterdam, vergelijkbaar met “stof kopen Rotterdam”.

Stoffen outlet: Dit is een winkel waar stoffen worden verkocht tegen een lagere prijs dan normaal. Deze stoffen kunnen uit de mode zijn of restpartijen zijn van groothandels.

Stoffen Rotterdam: Dit verwijst naar een grote selectie van textiel die te koop is in Rotterdam. Dit kunnen zowel kledingstoffen als decoratiestoffen zijn.

Stoffen winkel Rotterdam: Dit is een winkel in Rotterdam die gespecialiseerd is in de verkoop van textiel, waaronder decoratiestoffen, kledingstoffen en andere soorten stoffen.

Stoffen winkel: Dit is een winkel die zich richt op de verkoop van stoffen voor allerlei doeleinden, zoals kleding, decoratie, meubels en meer.

Stoffenwinkel Rotterdam: Dit is een winkel in Rotterdam die gespecialiseerd is in de verkoop van allerlei soorten textiel en stoffen, van katoen en zijde tot fluweel en leer.

Stoffenwinkel: Dit is een winkel die stoffen verkoopt voor allerlei toepassingen, waaronder kleding, decoratie, hobby en handwerk.

Stoffenwinkels Rotterdam: Dit verwijst naar de verschillende winkels in Rotterdam die stoffen verkopen, waaronder decoratiestoffen, kledingstoffen en andere soorten textiel.

Stoffenzaak Rotterdam: Dit is een winkel in Rotterdam die gespecialiseerd is in de verkoop van allerlei soorten textiel, waaronder decoratiestoffen, meubelstoffen en kledingstoffen.

Stoffenzaak: Dit is een winkel die zich richt op de verkoop van textiel en stoffen voor allerlei toepassingen, zoals kleding, decoratie, meubels en meer.

Strijkband gordijn: Een gordijn met een strijkband aan de bovenkant. De strijkband is een versterkte strook stof die gebruikt wordt om de plooien in het gordijn mooi te houden en ervoor te zorgen dat het gordijn netjes hangt.

Sunbrella stof: Dit is een speciaal soort textiel dat is ontworpen voor gebruik buitenshuis. Het is bestand tegen zonlicht, regen en andere weersomstandigheden en is ideaal voor het maken van buitenkussens, bootkussens en andere soorten outdoor textiel.

Sunbrella stoffen: Dit zijn verschillende soorten textiel die zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis. Ze zijn bestand tegen zonlicht, regen en andere weersomstandigheden en zijn ideaal voor het maken van buitenkussens, bootkussens en andere soorten outdoor textiel.

Taupe gordijnen: Gordijnen in de kleur taupe, een grijzige kleur met een bruinige ondertoon. Taupe gordijnen passen goed bij zowel lichte als donkere interieurs en geven een warme uitstraling.

Teddy meubelstof: Een meubelstof met een zachte, teddybeerachtige uitstraling. Teddy meubelstof is zacht en aaibaar, en wordt vaak gebruikt voor meubels zoals stoelen, banken en poefs.

Teddy stof: Een stof met een zachte, teddybeerachtige uitstraling. Teddy stof wordt vaak gebruikt voor kleding en accessoires zoals jassen, truien en dekens.

Thermisch gordijn: Een gordijn dat is gemaakt van een stof die warmte-isolerende eigenschappen heeft. Thermische gordijnen kunnen helpen om de warmte binnen te houden in de winter en de hitte buiten te houden in de zomer, waardoor ze energiebesparend kunnen zijn.

Thermische gordijnen: Zie thermisch gordijn.

Thermo stof: Een stof die warmte-isolerende eigenschappen heeft en daarom geschikt is voor het maken van kleding en accessoires die warmte moeten vasthouden, zoals jassen, mutsen en sjaals.

Thermostof: Zie thermo stof.

Transparante gordijnen: Gordijnen gemaakt van een stof die licht doorlaat, waardoor er nog steeds voldoende daglicht in de ruimte binnenkomt. Transparante gordijnen bieden enige privacy terwijl ze nog steeds een luchtige uitstraling behouden.

Trekstang gordijn: Een trekstang gordijn is een type gordijn waarbij een stang wordt gebruikt om het gordijn te openen en te sluiten in plaats van een trekkoord of -ketting. De stang wordt meestal aan de zijkanten van het gordijn bevestigd en kan worden gebruikt om het gordijn heen en weer te bewegen.

Tricot stof: Een gebreide stof die meestal gebruikt wordt voor het maken van kledingstukken. Tricot stof heeft meestal veel rek en is zacht en comfortabel om te dragen.

TULAY Stoffenwinkel Rotterdam: Een stoffenwinkel gevestigd in Rotterdam, gespecialiseerd in gordijnen, meubelstoffen, vitrages en andere soorten stoffen. TULAY Stoffenwinkel Rotterdam biedt ook maatwerk en andere diensten aan.

Tule stof: Een lichte, doorschijnende stof die vaak gebruikt wordt voor het maken van decoratieve items zoals gordijnen, tafelkleden en kostuums. Tule stof kan ook gebruikt worden als accent op kledingstukken en accessoires.

Valletje gordijn: Een valletje gordijn is een klein gordijn dat wordt gebruikt als decoratie of als extra laag privacy. Het is een enkele laag stof die in een boog over de bovenkant van het raam hangt.

Velours gordijnen kant en klaar: Kant-en-klare velours gordijnen zijn gemaakt van een zachte, luxe stof met een hoog aaibaarheidsgehalte. Velours gordijnen zijn vaak dik en zwaar, waardoor ze een goede keuze zijn voor ruimtes waar geluidsisolatie en privacy belangrijk zijn.

Velours meubelstof: Velours meubelstof is een zachte, luxe stof die vaak wordt gebruikt voor meubelbekleding. Het is dik en duurzaam en kan een ruimte een gevoel van warmte en comfort geven. Velours meubelstoffen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen en kunnen worden gebruikt voor banken, fauteuils, kussens en meer.

Velours meubelstoffen: Velours meubelstoffen zijn meubelstoffen die zijn gemaakt van een zachte, luxe stof met een hoog aaibaarheidsgehalte. Velours meubelstoffen zijn vaak dik en zwaar, waardoor ze een goede keuze zijn voor meubels die veel worden gebruikt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen en kunnen worden gebruikt voor banken, fauteuils, kussens en meer.

Velours stof: Velours is een zachte, luxe stof met een hoog aaibaarheidsgehalte. Het is vaak dik en zwaar, waardoor het een goede keuze is voor ruimtes waar geluidsisolatie en privacy belangrijk zijn. Velours stoffen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen en kunnen worden gebruikt voor gordijnen, kussens en meer.

Velours: Velours is een zachte, luxe stof met een hoog aaibaarheidsgehalte. Het is vaak dik en zwaar, waardoor het een goede keuze is voor ruimtes waar geluidsisolatie en privacy belangrijk zijn. Velours is verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen en kan worden gebruikt voor gordijnen, kussens en meer.

Velvet gordijnen kant en klaar: Dit zijn kant-en-klare gordijnen die zijn gemaakt van velvet stof, ook wel bekend als fluweel. Velvet gordijnen hebben een zachte textuur en geven een luxe uitstraling aan een kamer.

Velvet meubelstof: Dit is een stof gemaakt van velvet, ook bekend als fluweel. Velvet meubelstoffen worden gebruikt om meubels te bekleden en geven een luxe uitstraling aan een kamer.

Velvet Rotterdam: Dit verwijst naar een locatie in Rotterdam waar velvet stoffen en producten verkrijgbaar zijn.

Velvet stof: Dit is een zachte en pluizige stof, ook wel bekend als fluweel. Velvet stoffen worden gebruikt om kleding, accessoires en interieurproducten zoals gordijnen en kussens te maken.

Verduisterende stof: Dit is een stof die voorkomt dat licht door de stof heen dringt, waardoor het ideaal is voor gebruik in gordijnen en andere raamdecoraties om een kamer te verduisteren. Verduisterende stoffen zijn gemaakt van dicht geweven materialen die licht tegenhouden.

Vintage meubelstoffen: Dit zijn meubelstoffen die zijn ontworpen in de stijl van een bepaalde periode uit het verleden, zoals de jaren 50, 60 of 70. Vintage meubelstoffen hebben vaak een uniek patroon en kleurenpalet dat kenmerkend is voor die tijd.

Viscose stof: Dit is een synthetische stof die is gemaakt van houtpulp of andere plantaardige materialen. Viscose stoffen hebben vaak een zijdeachtige textuur en worden veel gebruikt in kleding en interieurproducten zoals gordijnen en kussens.

Vitrage gordijnen: zijn lichte, dunne en transparante gordijnen die veel licht doorlaten en voornamelijk worden gebruikt als raambekleding. Het woord “vitrage” is afkomstig van het Franse woord “vitrer”, wat “met glas bedekken” betekent. Vitrage gordijnen zijn vaak gemaakt van dunne en lichte stoffen zoals voile, organza of polyester, en worden meestal gecombineerd met andere raambekleding zoals overgordijnen of blinds.

Vitrage laten maken: is een service die wordt aangeboden door gordijnateliers en -winkels. Hierbij kunnen klanten hun gewenste afmetingen en stofkeuze doorgeven, waarna de vitrage gordijnen op maat worden gemaakt en geleverd.

Vitrage met motief: zijn vitrage gordijnen waarop een patroon of afbeelding is gedrukt of geborduurd. Dit kan bijvoorbeeld een bloemenpatroon zijn, maar ook abstracte of geometrische vormen. Vitrage met motief kan helpen om een ruimte meer persoonlijkheid te geven en kan goed werken als accentstuk.

Vitrage Rotterdam: verwijst naar aanbieders van vitrage gordijnen en stoffen in de regio Rotterdam. Er zijn verschillende winkels en ateliers in Rotterdam die zich specialiseren in raambekleding en gordijnen, waaronder vitrage gordijnen.

Vitrage stof op rol: zijn rollen stof die worden gebruikt om vitrage gordijnen te maken. Vitrage stof op rol is verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes, en kan worden gekocht bij stoffenwinkels, online retailers en gordijnateliers.

Vitrage stof: is de stof die wordt gebruikt om vitrage gordijnen te maken. Zoals eerder genoemd, wordt vitrage stof vaak gemaakt van dunne en lichte materialen zoals voile, organza of polyester.

Vitrage stoffen: zijn stoffen die geschikt zijn voor het maken van vitrage gordijnen. Dit kunnen verschillende soorten dunne en lichte stoffen zijn, waaronder voile, organza, polyester en katoen. Vitrage stoffen zijn verkrijgbaar bij stoffenwinkels, online retailers en gordijnateliers.

Vitragestoffen: Zie “Vitrage stoffen”.

Vitrage wit en vitrage zwart verwijzen naar vitrage gordijnen die in respectievelijk witte en zwarte kleuren verkrijgbaar zijn. Witte vitrage gordijnen zijn de meest voorkomende, omdat ze goed passen bij verschillende interieurstijlen en gemakkelijk te combineren zijn met andere raambekleding. Zwarte vitrage gordijnen kunnen worden gebruikt om een dramatisch effect te creëren of om een ruimte een meer moderne uitstraling te geven.

Vitrage wassen: Vitrage is een dunne, doorschijnende stof die wordt gebruikt om privacy te bieden terwijl er nog licht in de kamer binnenkomt. Vitrage kan worden gewassen met de hand of in de machine op een lage temperatuur met een mild wasmiddel en moet worden opgehangen om te drogen.

Vlinderplooi gordijnen: een type gordijn waarbij de stof geplooid is in gelijkmatige vouwen die aan de bovenkant van het gordijn worden vastgemaakt, waardoor een ‘vlinder’-achtige plooi ontstaat.

Vlinderplooi gordijnen: meerdere gordijnen met vlinderplooien opgehangen naast elkaar.

Vlinderplooi: de specifieke plooitechniek die wordt gebruikt bij gordijnen om een gelijkmatige, golvende plooi te creëren.

Voeringstof: een extra stoflaag die aan de achterkant van gordijnen wordt toegevoegd om de lichtdoorlatendheid te verminderen, warmte te behouden of om de stof beter te laten hangen.

Voile: de transparante, lichtgewicht stof die gebruikt wordt om voile gordijnen te maken.

Voile gordijnen: lichtgewicht gordijnen die gemaakt zijn van een dunne, transparante stof die een zachte uitstraling geeft aan de ruimte.

Vrachtwagen gordijnen: gordijnen die worden gebruikt in vrachtwagens om de ramen te bedekken en privacy te bieden. Ze zijn meestal gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen slijtage en gemakkelijk schoon te maken is.

Wandsteun gordijnrail: Een wandsteun gordijnrail is een bevestigingssysteem voor gordijnrails, waarbij de rail aan de muur wordt bevestigd met behulp van steunen die aan de muur worden bevestigd.

Wandsteunen gordijnrails: Zie “Wandsteun gordijnrail”. Het is een meervoudsvorm van de term en verwijst naar de steunen die worden gebruikt om gordijnrails aan de muur te bevestigen.

Waterafstotende stof: Stof die behandeld is om water af te weren en daardoor waterbestendig is. Deze stof is geschikt voor het maken van kleding, tassen en andere accessoires die bestand moeten zijn tegen vocht.

Waterdichte stof: Stof die volledig waterdicht is en niet door water doordrongen kan worden. Deze stof wordt gebruikt voor het maken van kleding, tenten, parasols en andere accessoires die bestand moeten zijn tegen regen en vocht.

Wave gordijn rails: Een speciale rails voor gordijnen met wave-plooien. De rails heeft een speciale vorm waardoor de gordijnen in mooie gelijkmatige golven hangen.

Wave gordijn: Een gordijn met wave-plooien. Deze plooien hebben een speciale vorm waardoor het gordijn in mooie gelijkmatige golven hangt.

Wave gordijnen: Gordijnen met wave-plooien. Deze gordijnen hebben een strakke en moderne uitstraling en hangen in mooie gelijkmatige golven.

Wave plooi gordijnen: Gordijnen met wave-plooien. De plooien hebben een speciale vorm waardoor het gordijn in mooie gelijkmatige golven hangt.

Wave plooi: Een speciale plooi voor gordijnen die ervoor zorgt dat het gordijn in mooie gelijkmatige golven hangt. De plooi heeft een speciale vorm en wordt ook wel de wave-plooi genoemd.

Wit verduisterende gordijnen: Gordijnen die zijn gemaakt van stof met een speciale coating die ervoor zorgt dat er weinig tot geen licht doorheen komt. Ze zijn bedoeld om de ruimte donkerder te maken, bijvoorbeeld in de slaapkamer.

Witte stof: Stof die van nature wit is, of geverfd is in de kleur wit. Witte stof kan van verschillende materialen zijn gemaakt, zoals katoen, linnen of polyester.

Witte verduisterende gordijnen: Zie ‘wit verduisterende gordijnen’.

Witte vitrages: Vitrages zijn dunne en transparante gordijnen die voornamelijk bedoeld zijn om privacy te bieden en te voorkomen dat er direct zonlicht binnenkomt, terwijl het daglicht wel naar binnen kan. Witte vitrages zijn vitrages die wit van kleur zijn.

Wollen stof: Stof die is gemaakt van wol, afkomstig van het haar van schapen. Wollen stof is zacht, warm en duurzaam en wordt veel gebruikt voor kleding, dekens en meubelbekleding.

Zijde stof: Een stof die gemaakt is van de vezels van de zijderups. Het is een zeer fijne, zachte, glanzende en luxe stof die vaak gebruikt wordt voor kleding en interieurdecoratie.

Zonwerende stof: Een stof die ontworpen is om de hoeveelheid zonlicht die een ruimte binnenkomt te beperken en de hitteoverdracht te verminderen. Dit kan helpen om de temperatuur in een kamer te reguleren en de energierekening te verlagen.

Zwarte gordijnen: Gordijnen die zwart van kleur zijn. Deze kunnen gemaakt zijn van verschillende soorten stoffen en worden vaak gebruikt voor het blokkeren van licht en het bieden van privacy.

Zwarte gordijnen kant en klaar: Klaar-om-te-gebruiken gordijnen die zwart van kleur zijn en niet op maat gemaakt hoeven te worden. Deze gordijnen kunnen gebruikt worden voor het blokkeren van licht en het bieden van privacy in een ruimte.

Zwarte in between gordijnen/Zwarte inbetween gordijnen: In between gordijnen zijn gordijnen die gemaakt zijn van lichtdoorlatende stoffen die privacy bieden, maar toch licht doorlaten. Zwarte in between gordijnen zijn in between gordijnen die zwart van kleur zijn.

Zwarte stof: Een stof die zwart van kleur is. Deze kan gemaakt zijn van verschillende materialen en gebruikt worden voor verschillende toepassingen, zoals kleding, interieurdecoratie en bekleding van meubels.

Zwarte vitrage: Dunne, lichtdoorlatende gordijnen die zwart van kleur zijn. Vitrage wordt vaak gebruikt om privacy te bieden terwijl er toch licht binnenkomt in een ruimte.

100% linnen

Akoestische stof

Blackout gordijnstof

Dessin stof

Geluiddempende stof

GeRecycled stof

100% Katoen

INBETWEEN Stof

Isolerende gordijnstof

Kamerhoog gordijnstof

MEUBELSTOF

Velours stof

%100 TREVIRA

Gemeleerde stof

Geometrisch patroon

Luchtzuiverende stof

Projectstof

Vouwgordijn stof