Gordijnatelier

TULAY Gordijnatelier Rotterdam heeft 1.500 stalen (met meer dan 18.000 kleuren en kwaliteiten) in de gordijnenwinkel / gordijnatelier in Rotterdam.
Wij hebben Brandvertragende gordijnstoffen, recyclede kamerhoge stoffen, geluidswerende gordijnstoffen, velours gordijnstoffen, vitrage, in beetwens, met voeringsstoffen en/of verzwaringskoord. Maar wij hebben ook gordijnstoffen van linnen, katoen, wol, trevira cs, polyester, recycled en viscose. Daarnaast maken wij ook verduisterende gordijnen op maat.

Wij zijn open voor het gordijnen vermaken tijdens de lockdown!!

Gordijnen vermaken

Naast het gordijnen op maat laten maken van uw nieuwe gordijnen kunnen wij ook uw bestaande/oude gordijnen vermaken. De gordijnen vermaken kosten hangt af van hoe u het wilt vermaken. Zo kunnen wij uw gordijnen inkorten maar ook wij uw korte gordijnen verlengen. Wij zorgen voor het gordijnen inkorten met de naaimachines maar ook kunnen wij zorgen voor gordijnen inkorten met loodveter. Echter wij doen niet aan gordijnen inkorten met strijkband. De gordijnen inkorten kosten begint vanaf €7,- per strekkende meter. TULAY gordijnatelier kan niet alleen uw gordijnen laten inkorten ook kunnen wij uw vitrage inkorten. Ook kunnen wij uw gordijnen omzomen met naaimachine. Dit zorgt voor een mooiere uitstraling. Wij doen dus geen gordijnen omzomen met strijkband. Daarnaast kunnen wij ook uw vitrage met loodveter korter maken. Dit doen we doormiddel van de loodveter in de zoom te plaatsen. Verder kunnen wij uiteraard ook uw vouwgordijn inkorten.

Alles op maat

Rotterdam TULAY gordijnatelier maakt gordijnen, zeilringen gordijnen, vouwgordijnen en paneelgordijnen voor u op maat ook kunnen wij zeilring, wave, enkele plooi, dubbele plooi, vlinderplooi of retoursplooi in uw gordijn zetten. Wij maken ook gordijn embrasse op maat. TULAY gordijnenatelier Rotterdam doet zelf aan gordijnen maken. Wij doen dat allemaal bij ons in de winkel in Rotterdam. Wij doen aan gordijnen op maat laten maken! Niet alleen gordijnen maar ook vouwgordijnen op maat. Wij hebben geen kindergordijnen kant en klaar maar wij kunnen wel kindergordijnen op maat maken. Ook hebben wij geen kindergordijnen verduisterend kant en klaar maar wij kunnen ook kindergordijnen verduisterend op maat maken. U bent welkom om uw gordijnen op maat te laten maken!

TULAY gordijnatelier Rotterdam is gespecialiseerd in het maken van overgordijnen, zeilringen gordijnen, vitrages, gordijn plooien / plooien gordijnen zoals vlinderplooi gordijnen, gordijnen ringen / ring gordijnen, gordijnen laten maken eigen stof, vitrage laten maken, boot gordijnen laten maken, caravan gordijnen laten maken, sier gordijnen, satijnen gordijnen, donkere gordijnen, gordijn met roede en nog veel meer.. Alles wordt op maat gemaakt!

Wij maken ook rails op maat met verschillende soorten bevestigingen. Wij hebben ook gordijn fournituren zoals, gordijnbanden, gordijnhaakjes, rails runners, loodveter, spanveer, vouwgordijn onderdelen, zeilringen.

Extra’s

Ook hebben wij railsen. In onze winkel in Rotterdam hebben wij ook gordijn modellen en rails modellen. Zo weet u precies wat u koopt! Wij doen niet aan maten dakraam meten, maar wij zorgen wel dat de gordijnen mooi past voor de maten dakraam die u doorgeeft!

Als u iets toch niet zo mooi vindt zoals gordijnen plooien niet mooi, dan kunnen wij dit altijd nog aanpassen!

TULAY Gordijnatelier is gevestigd in Rotterdam Kralingen maar wij hebben ook veel klanten uit andere steden zoals: Gouda, Vlaardingen, Barendrecht, Schiedam, Delft, Den Haag, Amsterdam, Dordrecht, Zoetermeer.

Gordijnatelier
Gordijnatelier