Gordijnstoffen en Meubelstoffen leverancier, 42 merken en 47 000 kleuren.

Gordijnen op maat laten maken

Stoffen Winkel Rotterdam Published Time
Gepost op:

Gordijnen op maat

TULAY Gordijnen Winkel Rotterdam maakt alle gordijnen op maat. Het maakt niet uit wat voor gordijnstof u wilt, voor u maken wij dit op maat! Het is snel om uw gordijnen kant en klaar te kopen maar wij zijn hier geen fan van, waarom niet? Dit komt omdat de kant en klaar gordijnen niet mooi in uw kamer vallen. U koopt maar één keer in jaren gordijnen woonkamer, dus dan moeten ze toch ook perfect in de woonkamer passen. Gordijnen op maat laten maken zijn uiteraard wel iets prijziger omdat het voor u en alleen voor uw raam gemaakt. Echter hebben wij ook goedkope gordijnen in ons assortiment.

Goedkope gordijnen op maat laten maken

Bij goedkope gordijnen op maat laten maken komen meerdere dingen bij kijken. Uiteraard is het mogelijk om eerst goedkope gordijnen uit te kiezen en zo in de gordijn kosten te besparen. Wij hebben meer dan 2.000 verschillende gordijnstof stalen hangen in ons Gordijnen Winkel Rotterdam. Elke staal heeft ook meerdere kleuren en designs. Wij helpen u daarom ook graag om uw gewenste gordijnstof zo goedkoop mogelijk te vinden.

Gordijnen Op Maat Gordijnen Winkel Rotterdam

Gordijnen Winkel Rotterdam

Niet alleen in gordijnstof kunt u besparen in de kosten maar ook in de plooi die u in uw gordijn wilt. Zo zijn de wave en ring plooien het duurst. Met enkele plooi komt u het goedkoopste uit omdat hiervoor ook minder stof nodig is dan bijvoorbeeld de dubbele of driedubbele plooi.

Gordijnen Plooi Ringen

Gordijnen Plooi Ringen

Verduisterende gordijnen op maat laten maken

Verduisterende gordijnen zijn ideale gordijnen voor bij uw slaapkamer. Hierbij is het ook heel belangrijk dat uw verduisterende gordijnen op maat zijn gemaakt. Stel u voor dat de gordijn vijf centimeter te kort is, dat is toch verschrikkelijk in de ochtend.. Door die vijf centimeter zal er toch licht in uw slaapkamer komen. Terwijl de verduisterende gordijnen juist voor het donker gemaakt worden. Wilt u dus 100% geen licht in uw kamer? Dan is het verstandig om uw verduisterende gordijnen op maat te laten maken. Wij helpen u graag bij TULAY Gordijnen Winkel Rotterdam.

Verduisterende Gordijnen Laten Maken Op Maat

Verduisterende Gordijnen Laten Maken Op Maat

Linnen gordijnen op maat bestellen

De linnen gordijnen zijn ook hele populaire en gewilde gordijnstoffen. Dit gordijn heeft een zeer luxe uitstraling in uw woonkamer. De linnen stoffen zijn prachtige stoffen van natuurlijk materiaal. Uiteraard is het bij deze gordijnen ook zeker het mooist als de linnen gordijnen op maat besteld worden. De linnen gordijnstoffen kunt u op maat bestellen via onze webshop. De linnen gordijnen zijn wat prijziger dan andere stoffen. Als u goedkope gordijnstoffen wilt aanschaffen maar de linnen stof zelf te prijzig is, kunt u ook voor een linnenlook gordijnen kiezen. Hierdoor heeft u toch de uitstraling die u wilt maar ook goedkope gordijnen, win win situatie! Ook dit bieden wij aan in onze webshop of fysiek in onze winkel. Bij ons kunt u uw gewenste linnen gordijnen op maat bestellen, direct enthousiast? Kom dan snel naar onze Gordijnen Winkel Rotterdam.

Linnen Gordijnen

Inbetween gordijnen online bestellen

Naast de linnen gordijnen kunt u ook de inbetween gordijnen online bestellen. Inbetween gordijnen zijn ideaal als u een beetje licht door uw kamer wilt laten schijnen maar ook niet te veel. De inbetween stof zit tussen de vitrage en (over)gordijn in. Niet te dik en niet te dun zijn de inbetween gordijnen dus. De inbetween gordijnen kunt u zoals genoemd online bestellen, dit kan per mail (info@tulay.nl). De inbetween gordijnstoffen kunt u ook op maat via de webshop bestellen.

Online gordijnen kopen voor uw boot of caravan

Wij hebben meerdere boot en caravan klanten, vooral hiervoor is het ideaal om de gordijnen op maat te laten maken. Boten en caravans hebben vaak kleine gordijnen, het is daarom vaak makkelijk en zeker goedkoper om deze gordijnen op maat te laten maken. Via onze webshop is het mogelijk om online gordijnen te kopen voor uw boot en dus ook voor uw caravan, althans de gordijnstof. Om daadwerkelijk de gordijnen op maat te laten maken, kunt u dit per mail (info@tulay.nl) aangeven. Wij sturen u een offerte op en zo kunt u dan toch gemakkelijk online gordijnen kopen.

Fysiek gordijnen voelen en bestellen in Rotterdam

In de vorige alinea’s hebben we gesproken over online gordijnen kopen voor uw boot of caravan en om inbetween gordijnen online bestellen, maar wat is er nou beter dan de gordijnstof fysiek zelf aan voelen? Als u een gordijn op maat wilt laten maken dan is het altijd handig om de gordijnstoffen fysiek te voelen. Dit kan uiteraard in onze winkel in Rotterdam. Na het voelen kunt u uiteraard de gordijnen bestellen. 

Ook hebben wij klanten die uren moeten rijden om bij de winkel te kunnen komen, soms is dit niet haalbaar voor iedereen. Hiervoor hebben wij uiteraard ook een oplossing! Als u een stof via de webshop heeft gezien maar u twijfelt nog of dit de juiste is, kunt u ook per mail (info@tulay.nl) een knipstaal aanvragen. Vermeldt de stofnaam en kleur in de mail en wij proberen z.s.m. de knipstaal voor u te regelen. Uiteraard is het ook fijn als u de adres erbij vermeld zodat wij dit naar u kunnen opsturen. Handig he? Toch fysiek voelen maar online bestellen is dus ook mogelijk, uiteraard vinden wij het leuker om u te verwelkomen in onze winkel in Rotterdam.

Hoe moet ik gordijnen op maat bestellen?

Eerder hebben we ook al een stukje verteld over gordijnen op maat bestellen. Online kunt u al onze gordijnstoffen in zien en op maat bestellen. Ook is het mogelijk om niet alleen de gordijnstoffen maar ook de gehele gordijn op maat te bestellen. Dit kan per mail (info@tulay.nl). In de mail is het belangrijk om te vermelden welke stof u voor uw gordijnen wilt. Ook is het cruciaal dat de maten voor de gewenste gordijnen in de mail staan. Uiteindelijk kunt u kiezen welke plooi u in uw gordijnen wilt. Denk hierbij aan enkele plooi, dubbele plooi, driedubbele plooi, wave plooi, ringen etc. Weet u het nog niet precies? Dan kunt u ook altijd voor advies vragen.

Gordijnen Plooien

Gordijnen Plooien

Welke maat gordijnen heb ik nodig?

De maat die u nodig heeft voor uw gordijnen bereken wij. U zal alleen zelf thuis moeten meten hoe lang u uw gordijn wilt. Wilt u het precies tot de grond, twee centimeter boven de grond, tien centimeter uit laten steken aan de zijkanten, dit zijn vragen waar u aan moet denken bij het opmeten van uw gordijn. Weet u het niet precies? Dan zijn wij er uiteraard voor hulp! Nadat u de gordijn maten opgemeten heeft zullen wij de nodige gordijnstof meters berekenen, de plooi die u voor uw gordijn kiest heeft hier invloed op.

Bestaande gordijnen goedkoop  laten maken

Heeft u kant en klaar gordijnen gekocht via bijvoorbeeld Hema, Kwantum, Leenbakker, Ikea of ergens anders maar zijn deze toch te lang of te breed? Ook kunnen wij bestaande gordijnen goedkoop op maat maken. Het is hierbij goedkoper omdat u de stof en plooi al zijn gemaakt. Wij zullen uw gordijnen op maat vermaken. Wilt u dus uw bestaande gordijnen goedkoop op maat laten maken? Dan kan dit in onze Gordijnatelier Rotterdam.  

Gordijnen op maat snelle levering

Bij de meeste gordijnatelieren is er een leveringstijd van 8-10 weken. Bij TULAY Gordijnatelier Rotterdam kunt u bij sommige spoedgevallen uw gordijnen op maat binnen 2 weken al ophalen. Dit noemen wij en hoop u ook gordijnen op maat snelle levering.

Slaapkamer Gordijnen Op Maat

Slaapkamer Gordijn Op Maat

Gordijnen op maat aanbieding

TULAY Gordijnatelier Rotterdam heeft regelmatig gordijnen op maat aanbiedingen. Doordat wij ook een gordijnen groothandel zijn, kunnen wij ook altijd een scherpe prijs voor u maken bij een hoog aantal meters.

Vitrage gordijnen op maat

Wij maken ook vitrage gordijnen op maat. De vitrage gordijnen zorgen voor licht binnen. Dit kan u een vrolijke uitstraling geven doordat de zon fel naar binnen schijnt. Voor onze vitrage stoffen kunt u kijken in onze fysieke winkel of in onze webshop.

Vitrage Gordijnen Op Maat

Vitrage Gordijn Op Maat

Velours gordijnen op maat

Velours gordijnen op maat zijn ook een erg gewilde gordijnen. De chique naam ‘velours’ komt uit Frankrijk. De velours stoffen zijn gemaakt van vaak zachte en harige materialen. Dit is heel fijn bij het aanraken van de gordijnen. Al geïnteresseerd? Bekijk hier de velours gordijnstoffen.

 

Velours Gordijnen Op Maat

Velours Gordijn Op Maat

100% linnen

Akoestische stof

Blackout gordijnstof

Dessin stof

Geluiddempende stof

GeRecycled stof

100% Katoen

INBETWEEN Stof

Isolerende gordijnstof

Kamerhoog gordijnstof

MEUBELSTOF

Velours stof

%100 TREVIRA

Gemeleerde stof

Geometrisch patroon

Luchtzuiverende stof

Projectstof

Vouwgordijn stof