Posted on Geef een reactie

Gordijnen op maat

Gordijnen op maat

TULAY maakt gordijnen op maat, met elk gewenste maten. U kunt ook kiezen uit enkel plooi, dubbele plooi, hotel plooi, zeilringen en nog veel meer.

Goedkope gordijnen op maat

Er zijn uiteraard ook goedkope gordijnen op maat. De prijzen van de maak kosten van de gordijnen op maat en gordijnstof beginnen vanaf €19,95 per meter.

Verduisterende gordijnen op maat

Ook maken wij verduisterende gordijnen op maat. Wij hebben veel verduisterende gordijnstoffen.

Gordijnen op maat bestellen

U kunt allerlei verschillende gordijnen op maat bestellen. Wij hebben 1500 stalen met meer dan 18000 kleuren.

Gordijnen gratis op maat

TULAY gordijnatelier maakt niet gordijnen gratis op maat. Er zijn bedrijven op de markt die gordijnen gordijnen gratis op maat maken, dit komt omdat ze de maak kosten verwerken in de gordijnstof kosten. Wij houden dit gescheiden van elkaar.

Linnen gordijnen op maat

Wij maken ook linnen gordijnen op maat. Wij hebben de breedste linnen gordijnstoffen assortiment van heel Nederland. TULAY gordijnatelier heeft de meeste kwaliteiten en kleuren in de linnen gordijnstoffen. Ook kunnen wij alle kleuren leveren naar wens vanaf 100 meter.

Gordijnen op maat online

TULAY gordijnatelier verkoopt geef gordijnen op maat online. Echter zijn wij er al mee bezig voor jullie. Voor nu kunt u wel alles via de fysieke winkel bestellen en alle keuzes zien.

Inbetween gordijnen op maat

TULAY gordijnatelier Rotterdam maakt ok inbetween gordijnen op maat. Ook bij de inbetween stoffen hebben wij het breedste assortiment van heel Nederland.

Gordijnen op maat snelle levering

Bij de meeste gordijnatelieren is er een levering tijd van 8-10 weken. Bij TULAY gordijnatelier Rotterdam kunt u bij sommige spoed gevallen uw gordijnen op maat in 2 weken ophalen. Dit noemen wij gordijnen op maat snelle levering.

Slaapkamer gordijnen op maat

Voor slaapkamer gordijnen op maat worden vaak verduisterende gordijnen op maat gebruikt. Dit raden wij ook aan en wij hebben hierdoor ook veel keus voor u. TULAY gordijnatelier heeft het breedste assortiment bij het verduisterende gordijnstoffen.

Gordijnen op maat aanbieding

TULAY gordijnatelier Rotterdam heeft regelmatig gordijnen op maat aanbiedingen. Omdat wij ook een gordijnen groothandel zijn, kunnen wij ook altijd een scherpe prijs voor u maken bij een hoog aantal meters.

Vitrage gordijnen op maat

Wij maken ook vitrage gordijnen op maat. Voor onze vitrage stoffen kunt u kijken in onze fysieke winkel.

Velours gordijnen op maat

Vlours gordijnen op maat is ook een gewild gordijnens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *