Gordijnstoffen en Meubelstoffen leverancier, 42 merken en 47 000 kleuren.

Thermische gordijnen

Stoffen Winkel Rotterdam Published Time
Gepost op:

Thermische gordijnen zijn gordijnen die zijn ontworpen om de temperatuur in een kamer te reguleren. Ze worden gemaakt van een speciale stof die warmte vasthoudt en zorgt voor isolatie, waardoor de kamer koeler blijft in de zomer en warmer in de winter. Dit maakt thermische gordijnen niet alleen functioneel, maar ook energiebesparend.

Bij Gordijnwinkel TULAY, een gordijnatelier gespecialiseerd in gordijnen op maat, bieden we een ruim assortiment aan thermische gordijnen in meer dan 47 000 kleuren van hoogwaardige gordijnstoffen. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste kleur en stof voor je gordijnen, zodat je een gordijn hebt dat niet alleen functioneel is, maar ook past bij je persoonlijke stijl.

Een van de belangrijkste voordelen van thermische gordijnen is hun isolerende eigenschappen. De stof van deze gordijnen bevat vaak een laag van acryl foam of polyester fiberfill, wat zorgt voor een extra barrière tussen de kamer en de buitenwereld. Hierdoor wordt de warmte binnen gehouden in de winter, waardoor je minder hoeft te stoken en de energierekening lager uitvalt. In de zomer houdt de stof juist de warmte buiten, waardoor de kamer koeler blijft.

Een ander voordeel van thermische gordijnen is dat ze kunnen helpen om het geluid te dempen. De dikke stof van deze gordijnen absorbeert geluidsgolven, waardoor de hoeveelheid geluid die van buiten naar binnen komt wordt verminderd. Dit is vooral handig voor kamers die zich dicht bij een drukke straat bevinden.

Naast hun functionele voordelen zijn thermische gordijnen ook verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Bij Gordijnwinkel TULAY bieden we thermische gordijnen op maat, zodat je gordijnen hebt die perfect passen bij je raam en je interieur. Onze gordijnen worden gemaakt van hoogwaardige stoffen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxe uitstraling hebben.

In het kort, Gordijnwinkel TULAY in Rotterdam biedt thermische gordijnen op maat in meer dan 47.000 kleuren van hoogwaardige gordijnstoffen. Deze gordijnen zijn niet alleen functioneel, maar ook energiebesparend en geluidsdempend. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte gordijnen voor je interieur.

100% linnen

Akoestische stof

Blackout gordijnstof

Dessin stof

Geluiddempende stof

GeRecycled stof

100% Katoen

INBETWEEN Stof

Isolerende gordijnstof

Kamerhoog gordijnstof

MEUBELSTOF

Velours stof

%100 TREVIRA

Gemeleerde stof

Geometrisch patroon

Luchtzuiverende stof

Projectstof

Vouwgordijn stof