Gordijnstoffen en Meubelstoffen leverancier, 42 merken en 47 000 kleuren.

Gordijnen Leverancier

Stoffen Winkel Rotterdam Published Time
Gepost op:

Gordijnen = TULAY, Gordijnen kunnen voor verschillende doeleinde gebruikt worden. Het kan gemaakt worden voor in verschillende kamers zoals een gordijnen slaapkamer, woonkamer, kinderkamer, babykamer maar ook voor in een caravan, scholen of zelfs als bootgordijnen. Kortom een gordijn is nodig voor op veel locaties. Ook hier hebben wij aan gedacht en hebben daarom verschillende gordijnstoffen beschikbaar.

Verschillende gordijnen eigenschappen

Voor de verschillende locaties zijn uiteraard ook verschillende kenmerken belangrijk. Voor een kindergordijn is het leuk als het wat kleurrijker is en er figuurtjes op de stof ontworpen is (hier meer over kinderkamer stof). Volwassenen houden daarentegen van een wat rustigere gordijnstof vooral voor de slaapkamer gordijnen. Ook gaat de voorkeur dan vrij snel naar een zwart gordijn, maar uiteraard hebben wij veel meer gordijnstoffen.

Warmtewerend

Ook hebben wij nieuwe stoffen waar nog niet veel mensen van af weten. Zo beschikken wij over verschillende soorten warmtewerende stoffen. Het kenmerk van de warmtewerende stof is dat hij de warmte zoveel mogelijk buiten houdt. Warme dagen is dan geen probleem meer voor uw kamer, want uw kamer blijft lekker zoveel mogelijk koel. 

Al onze warmtewerende gordijnen kunt u ook vinden in onze webshop, klik hier om de producten te bekijken.

Geluidswerende gordijnen

Een ander stof dat nog niet heel bekend is, is de geluidswerende stof. De geluidswerende stof zorgt ervoor dat geluiden van buiten worden gedempt. Zo is het rustiger in jouw kamer/ruimte. Een stof waarbij het 100% geluidswerend is, bestaat nog niet. Het populairste is toch wel de geluidswerende gordijnen slaapkamer. Vaak vinden mensen het fijn om geen/minimaal geluid te horen wanneer zij willen slapen, vandaar is de populairste locatie voor dit gordijn toch de slaapkamer. Ook is het uiteraard mogelijk om verduisterende en geluidswerende gordijnen te laten maken bij ons. Dit is ideaal voor de slaapkamer.

Ook de geluidswerende gordijnen is online bij ons te koop, klik hier voor alle gordijnstoffen.

Luchtzuiverend

Eén van de nieuwste gordijnstof eigenschap, is de luchtzuiverende stof. Wist je dat de Wereldgezondheidsorganisatie onthult heeft dat 9 op de tien mensen vuile lucht inademt? Dat is ontzettend slecht en daarom zijn wij blij met de nieuwe uitvinding van de luchtzuiverende stof. Het is heel belangrijk om de lucht in de kamer te zuiveren. Uiteraard kan dit ook gedaan worden met een luchtreiniger en plant, maar het is toch ideaal om het ook via de gordijnstof te doen. Hoe meer luchtzuiverende producten hoe zuiverder de lucht.

De luchtzuiverende gordijnen kunnen online gekocht worden, via hier kunt u alle gordijnstoffen vinden.

Gerecycled

Een ander uniek gordijnstof is de gerecycled stof. Hierbij is uiteraard het doel om het gebruiken van nieuwe gordijnstoffen te verminderen. Bij deze duurzame stof worden de garens van T-shirts, snijafval en van PET flessen gemaakt. Gerecycled stof is gelijk aan gerecycled polyester stof, wilt u dus gerecycled polyester stof kopen? Dan kan dit ook uiteraard via onze webshop. Om de gerecycled gordijnstoffen online te kunnen zien, kunt u hier klikken.

Brandvertragende gordijnen

Brandvertragende gordijnen zijn gemaakt van een bepaalde stof waarbij brandwerende vloeistoffen zijn ingewerkt. Door deze behandeling werkt de brandvertragende stof goed, het heeft een vlamvertragende werking bij een brand. Dit maakt het dus veiliger bij een brand. Sommige gemeenten stellen de brandvertragende gordijnen verplicht, dit verschilt per gemeenten. Wel zijn de brandvertragende gordijnen verplicht in vele publieke ruimtes. 

Niet alleen bij TULAY gordijnenwinkel Rotterdam kunt u de brandvertragende gordijnenstoffen kopen. Ook is het mogelijk om bij Ikea, Hema en/of Kwantum brandvertragende gordijnen te kopen. Als u bij één van deze bedrijven en/of een ander bedrijf uw gordijn al heeft aangeschaft maar is uw gordijn toch te lang of te breed? Dan kunnen wij uw gordijnen vermaken, dit doen wij graag voor u. De vermaak kosten verschillen heel erg per dienst die u wilt. De gordijn korter maken kost vanaf €8 per meter. Ook kunnen wij uw gordijn smaller maken, dit kost vanaf €12,50.

Wilt u uw gordijn laten vermaken? TULAY gordijnenwinkel Rotterdam doet dit graag voor u!

Bent u benieuwd geworden naar onze brandvertragende gordijnen? Bekijk hier al onze brandvertragende stoffen.

Overgordijnen

Overgordijnen groen, overgordijnen grijs, overgordijnen zwart, overgordijnen met print wij hebben het allemaal in huis. Nu zul je misschien denken, ik ken het woord gordijn maar wat is een overgordijn? Overgordijn is de dikke gordijn soort. De overgordijnen kunnen met verschillende doeleinde gebruikt worden. Zo kun je het gebruiken voor meer sfeer decoratie maar ook heeft de overgordijn een verduisterende en isolerende functie. Wil je een gordijn voor op je slaapkamer? Dan zoek je waarschijnlijk de overgordijn. De slaapkamer gordijnen zijn vaak bedoeld om de kamer donker te houden daarom zijn de overgordijn verduisterend zeker een aanrader hiervoor. Wil je een leuke film kijken met je familie in de woonkamer? Dan is de overgordijnen woonkamer ook een hele goede keus. 

Zoals eerder vernoemd hebben we verschillende kleuren en designs. Hierbij zijn de zwarte overgordijnen wel de meest gewilde overgordijnen. Maar ook hebben we verschillende gordijn soorten, zo kun je de vouwgordijn met overgordijn laten maken. Overgordijnen wave plooi is ook een hele mooie keus. In onze winkel hebben ook zeker overgordijn voorbeelden voor u. Daarnaast hebben wij ook velours overgordijnen. Ook hebben wij verschillende overgordijn velours in de winkel. Uiteraard maken wij alle overgordijnen op maat. Benieuwd naar ons overgordijnstof? Klik dan hier.

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen is een veel gewilde gordijn soort. De verduisterende gordijn zorgt ervoor dat het donker in uw kamer blijft. Ideaal als een slaapkamer gordijn toch? Ook is het handig voor kantoorpanden, door de gordijn verduisterend te maken, zal de felle zonlicht niet op uw computer beeldscherm komen. Wij hebben verschillende soorten verduisterende gordijn kleuren, echter is de witte verduisterende gordijnen wel de meest gekozen kleur. 

Naast verschillende kleuren hebben wij ook twee soorten verschillende verduisterende gordijn soorten, zo hebben wij de blackout en de dim out gordijnstoffen. De blackout gordijnstof laat geen licht doorheen schijnen, ongeveer 100% niet doorschijnend dus. Waarbij de dim out gordijn daarentegen wel wat licht doorheen schijnt. Bij de dim out gordijnstof kun je denken aan zo ongeveer 80% niet doorschijnend. Zo kunt u precies kiezen wat bij u past. Bent u geïnteresseerd in de blackout gordijnen? Klik dan hier voor al onze blackout gordijnstoffen. Ook verkopen wij uiteraard de dim out gordijnen. Klik hier voor de dim out gordijnstoffen.

Wij verkopen alleen geen verduisterende gordijn kant en klaar, wij maken namelijk alles op maat. Daarom helpen wij u graag bij het kiezen van uw verduisterende gordijnstof. Bij ons in de winkel Gordijnen Rotterdam, helpen wij u bij het kiezen van de perfecte gordijnstof, voor bij u thuis!

Vitrage gordijnen 

Vitrage gordijnen wordt gemaakt van dunne gordijnstoffen. Een vitrage gordijn wordt ook wel glasgordijn genoemd worden. De vitrage staat meestal gesloten en worden vaak achter het overgordijn gehangen. Overdag gaan de overgordijnen open maar blijven de glasgordijnen hangen. Door de vitrage gordijn gesloten te houden wordt het licht een beetje tegengehouden en zien mensen niet precies wat er binnen gedaan wordt. Ze zien wel een persoon b.v. maar niet precies de handelingen. Toch een beetje privacy dus. Voor 100% privacy kunnen de vitrage- en overgordijnen beide aangeschaft worden. 

Vitrage wit is de meest verkochte vitrage stof, maar uiteraard hebben we ook allerlei andere kleuren. Zo is de zwarte vitrage ook een hele populaire. Naast verschillende kleuren hebben we ook verschillende vitrage met motief. Ook dit is een gewilde vitrage soort. Wilt u de vitrage stof kopen? Dat kan bij ons Gordijn Rotterdam winkel. Ook kunt u de vitrage gordijn telefonisch bestellen, wij maken het op maat waarna u de vitrage kant en klaar kunt komen ophalen. Ook is het mogelijk om uw vitrage kant en klaar op te sturen. Benieuwd naar onze vitrage stoffen? Klik dan hier en bekijk alle vitrage gordijnen.

Inbetween gordijnen

Inbetween gordijnen is soms een verwarrende term. Wat is in between precies? Zoals aan de naam te horen zit het ergens tussen en dat klopt. De term inbetween stof zit tussen de overgordijn stof en de vitrage stof. Het is dunner dan de overgordijn stof, maar dikker dan de vitrage stof. Nu het duidelijk is kunnen we kijken naar de verschillende inbetween stoffen. Net als de vitrage met motief hebben wij ook inbetween gordijnen met motief. Ook beschikken wij over luxe inbetween gordijnen. Uiteraard verschilt dit ook per persoon de mening maar doordat wij veel verschillende inbetween stoffen hebben, weten we zeker dat uw gewilde stof er ook tussen zit. U bent welkom om al onze stoffen te bekijken en uw gewenste luxe inbetween gordijnstof uit te kiezen.

De inbetween gordijn kan ook ter vervanging van de vitrage gordijn gebruikt worden. Dit wordt meestal gekozen door mensen die het niet heel fijn vinden dat mensen hen van buitenaf kunnen zien. Bij de inbetween gordijn kan er ook naar binnen gekeken worden maar in ieder geval een stuk minder. Zo is er dus meer privacy. De zwarte inbetween gordijnen zijn de meest gewilde inbetween gordijnstoffen. Ook met de zwarte inbetween is het voordeel dat er ook nog slechter naar binnen gekeken kan worden. 

Veel mensen kopen ook kant en klare Kwantum inbetween gordijnen. Indien de gordijn dan vermaakt moet worden, zoals de gordijn korter maken, dan kunt u gerust bij ons langs komen. Dan helpen wij u graag met uw wens. 

Wilt u onze inbetween stoffen bekijken? Dat kan via hier.

Gordijnen op maat

Zoals eerder ook besproken maken wij alle gordijnen op maat. Hierdoor is de levertijd uiteraard wat langer dan een kant en klare gordijn die gelijk meegenomen kan worden. Echter heeft u wel precies wat u wilt doordat het speciaal voor uw raam gemaakt is. Allereerst kiest u een stof uit, dit kan een vitrage, inbetween, overgordijn of een andere stof zijn. Nadat dit besloten is zullen we nog besluiten wat voor plooi u het mooist vindt, dit kan een wave plooi, platte plooi, enkele plooi, dubbele plooi, drie dubbele plooi zijn. Hierna kunnen wij uw gordijnen maken. Afhankelijk van de levertijd van de stof kan het minimaal vier weken duren.

De wave plooi is de meest gekozen plooi bij de op maat gordijnen. Daarnaast worden de linnen gordijnen, zwarte vitrage, vitrage wit en velourse gordijnen ook vaak gemaakt. Wilt u uw gordijnen op maat laten maken? Dan doen wij dit graag voor u.

Wij zijn uiteraard niet de enige die op maat verkoopt Hema gordijnen op maat, Kwantum gordijnen op maat, Leenbakker gordijnen op maat, Gamma gordijnen op maat en Ikea gordijnen op maat zijn ook hele goede bedrijven. Indien u daar een gordijn gekocht heeft en het zou willen vermaken, helpen wij u graag.

Kant en klaar gordijnen 

Wij verkopen geen kant en klaar gordijnen. Bol.com is wel een bekend bedrijf die dit wel verkoopt. Ook Kwantum, Leenbakker en Ikea verkopen kant en klaar gordijnen. TULAY maakt alle gordijnen op maat, dit gebeurd allemaal in Rotterdam. Uw gordijn laten maken kan bij TULAY Gordijnenwinkel Rotterdam

Goedkope gordijnen 

Dure of goedkope gordijnen, dit beschikken wij allemaal. In onze webshop kunt u alle producten van goedkoop naar duur schikken. Ook kunt u eigenschappen en/of merken aan klikken. Wilt u overgordijnstof, vitrage stof, inbetween stof of zelfs gordijnstoffen met motief te zien krijgen? Dit kunt u dus allemaal in de webshop aankruisen.

Plooien

De gordijnen hebben aan de bovenkant een plooi, deze gordijnen worden ook wel plooi gordijnen genoemd. Deze plooi kan een zeer mooie toevoeging aan uw gordijn geven. Per gordijn hangt vaak af welk plooi er gebruikt wordt. In ons gordijnatelier kunnen we verschillende soorten plooien aan uw gordijn aanbrengen. De enkele en dubbele plooien zijn uiteraard altijd veel gewilde plooien. Maar momenteel zijn de wave plooi gordijnen de populairste plooi gordijnen. 

Wave Plooi

Wave plooi is een veel gewilde plooi, het wordt ook steeds populairder. De wave gordijnen staan erg mooi bij classics en moderne inrichtingen. De wave plooi staat het mooist bij de kamerhoge gordijnen. Maar deze plooi kan ook toegepast worden bij vitrage gordijnen. De wave plooi blijft altijd mooi in vorm vanwege speciale runners. Zoals de naam al vermeld de plooi wordt in een wave geplaatst.

Er zijn twee soorten wave plooien één daarvan is de afstand van 6 cm en de tweede van 8 cm. Het wordt vaak gemaakt met witte wave banden en witte haakjes. Maar ook is het mogelijk om het in het zwart te bestellen. Heeft u vragen over de wave plooien dan horen wij het graag. Bel ons op 010 242 00 88 of mail naar info@tulay.nl.

Enkele Plooi

Enkele plooi is een zeer rustige plooi. De enkele plooi hangt strak en netjes. Enkele plooi is zeer gewenst voor de slaapkamer gordijnen. Het is niet alleen gewenst voor slaapkamer gordijnen maar ook als woonkamer gordijnen, als u een drukke woonkamer interieur heeft dan kan de enkele plooi een wat rustigere sfeer brengen in uw woonkamer. Ideaal toch?

Wij raden enkele plooi ook zeker aan als u een beperkt aantal budget heeft. Doordat de enkele plooi het minst aantal stof gebruikt, is dit ook de goedkoopste plooi voor de gordijn. De formule die u toepast om de nodige stof te bereken met de enkele plooi is gewilde gordijnbreedte x 1,8. TULAY gordijnatelier Rotterdam maakt ook enkele plooien. 

Dubbele Plooi

Dubbele plooi wordt het meest gebruikt voor de woonkamer gordijnen. Om de benodigde stof te berekenen voor de dubbele plooi gordijnen, moet u de formule uiteindelijk gewilde gordijnbreedte x 2,8 toepassen. Dit komt omdat u meer stof nodig heeft voor de dubbele plooi. De dubbele plooi zorgt voor het mooi te laten vallen van uw gordijn. Dubbele plooi zorgt ook voor een zeer luxe uitstraling, doordat het een diepere plooi is. Ook kunt u de dubbele plooi uiteraard gebruiken bij vitrage- en inbetween gordijnen, bij deze gordijnen vallen de dubbele plooien erg soepel. De dubbele plooi zorgt ook dat het erg ruim en mooi valt. De dubbele plooi heeft meer stof nodig dan de enkele plooi maar straalt erg mooi en is ook erg populair in de markt.

Als u er nog niet helemaal uit bent, kan TULAY gordijnatelier Rotterdam u hier zeker helpen bij uw keus, dus bel snel naar 010 242 00 88.

Enkele Plooi of Dubbele Plooi?

Twijfelt u toch tussen enkele plooi of dubbele plooi? Dan is dat heel normaal. Dit is vaak één van de moeilijkste keus bij het laten maken van de plooi gordijnen. Maar zoals net ook al kort gesproken zit er een groot verschil tussen de enkele plooi of dubbele plooi. Verschil enkele en dubbele plooi nog even op een rij? De enkele plooi is wat goedkoper dan de dubbele plooi. Dit komt omdat de enkele plooi minder stof nodig heeft dan de dubbele plooi. De stof van de enkele plooi berekent u door middel van uw gordijnbreedte x 1,8. De dubbele plooi berekent u door middel van dubbele plooi x 2,8. De enkele plooi geeft een rustige uitstraling en de dubbele plooi juist een luxe uitstraling. De enkele plooi wordt het meest gebruikt voor slaapkamers en drukke woonkamers, de dubbele plooi wordt het meest gebruikt voor woonkamers. Voor zwaardere gordijnen en/of gevoerde gordijnen worden vaak ook enkele plooien gebruikt. Uiteraard is dit niet noodzakelijk maar de voorkeur van ieder. Of u de enkele plooi of dubbele plooi kiest is natuurlijk aan u. Als u nog steeds twijfelt kan TULAY gordijnatelier Rotterdam u hier zeker bij helpen!

Platte Plooi

Platte plooi wordt ook vaak gebruikt voor vitrage- en inbetween gordijnen. De platte plooi wordt aanbevolen als uw raam (bijna) altijd gesloten is. Dit komt omdat het gesloten veel mooier staat dan als de gordijn open is. Voor de platte plooien worden prik haken gebruikt. Voor deze plooi is veel stof nodig, hierom wordt er bij de platte plooigordijnen een berekening van uw raam breedte x 3 gehanteerd. Dit komt dus doordat er veel stof nodig is voor de platte gordijn plooi.

Ook voor deze plooi kunt u gordijnen op maat laten maken en de stof kopen bij onze Stoffenwinkel Rotterdam. Ook kunt u bij ons plooien en gordijnen laten maken eigen stof, het is dus niet vereist om de stof bij ons te kopen.

Platte plooi populair

De platte plooi is populair onder kleine ramen. Deze vitrages worden vaak niet open gedaan, daarnaast geeft het ook nog eens een strakke uitstraling. Uiteraard is het ook mogelijk bij grote, hoge en/of brede ramen. Ook zijn wij gespecialiseerd in caravan gordijnen. Wij maken graag uw caravan gordijnen op maat. Doordat de caravan gordijnen vaak gesloten en kleine ramen zijn, wordt het hiervoor ook veel gebruikt.

Twijfelt u nog over de gordijnen plooi? Enkele plooi, dubbele plooi, driedubbele plooi, wave plooi of tussen iets anders? Of wilt u meer weten over de andere diensten bij TULAY Rotterdam? Kom dan gerust even langs bij TULAY gordijnatelier Rotterdam, Frits Ruysstraat 63d, 3061MD ROTTERDAM / Kralingen of bel naar 010 242 00 88 voor al uw vragen. Wij staan voor u klaar! Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben over de plooi gordijnen en wat daarbij komt kijken.

Extra’s

Naast de gordijnen Rotterdam, maken wij ook kussens Rotterdam. Ook zijn alle kussens op maat gemaakte kussens. Dit kunnen bootkussens op maat, sier kussens, pallet kussens, honden kussens, kussens bank, tuin kussens, kussens loungeset, kussens op maat en nog veel meer andere soorten kussens zijn. Daarnaast vermaken wij ook kleding. Ook voor kledingreparatie Rotterdam kunt u bij ons langskomen. Kortom vragen over naaiwerk kunt u aan TULAY Rotterdam vragen. Toch is ons grootste specialiteiten, gordijnen op maat maken.

Wij hopen dat u nu een stuk meer weet over gordijnen = TULAYgordijnen Rotterdam en onze diensten daarbij. Bepaalde dingen toch niet helemaal duidelijk? Laat het ons weten door te mailen naar info@tulay.nl of bel naar 010 242 00 88 voor al uw gordijnen vragen.

100% linnen

Akoestische stof

Blackout gordijnstof

Dessin stof

Geluiddempende stof

GeRecycled stof

100% Katoen

INBETWEEN Stof

Isolerende gordijnstof

Kamerhoog gordijnstof

MEUBELSTOF

Velours stof

%100 TREVIRA

Gemeleerde stof

Geometrisch patroon

Luchtzuiverende stof

Projectstof

Vouwgordijn stof